Kod mene ništa značajno i dalje, temperatura stoji kao jučer, 36,6.
Bebolinatvoja temperatura dobro izgleda! 🤞
Vrijedne cure, samo jako! 🤞🤭
Moja temperatura se jednako ponaša kao i zadnjih mjeseci tako da je to sve pod normalno i ne upućuje na trudnoću.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Dobro jutro,
Meni jučer temp 36.47, danas na 6.dpo je otišla na 36.71 ali mislim da bi bila i malo viša da se nisam otkrivena probudila i bilo mi hladno.
Ali po mojoj temp prethodnih mjeseci ona uvijek skoči oko 21. ili 22. DC (danas mi 22.dc) i onda šeta od 36.7 do 36.92 i onda oko 26.dc ide pad.
Inače mi dan kad mi je bio peak bila 35.93.
Vidim da neke i ranom zorom pokrivaju, pa neka takav trud bude i nagrađen plusićem 🤞🤞, naravno i druge koje hopsaju po danu ili navečer isto da dođu do plusića 🤞🤞
Meni je 18. DC, onda još nemam prostora za brigu. 😅
Možda još skoči. Iako mi zadnjih mjeseci od kad pratim stvarno nije nikad bila tako niska. Ali ok. Malo sam pod stresom zbog operacije i imali smo par obiteljskih situacija pa sam možda stvarno i preskočila ovulaciju ovaj mjesec. 🤷♀️
A kad se desi anovulatorni ciklus, onda ni progesteron ne naraste ili? Zna li netko?
E i što sad onda s M? Ako nije bilo ovulacije hoće li doći kad je trebala ili mogu očekivati i tu pomake?
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Dobro jutro,
Meni jučer temp 36.47, danas na 6.dpo je otišla na 36.71 ali mislim da bi bila i malo viša da se nisam otkrivena probudila i bilo mi hladno.
Ali po mojoj temp prethodnih mjeseci ona uvijek skoči oko 21. ili 22. DC (danas mi 22.dc) i onda šeta od 36.7 do 36.92 i onda oko 26.dc ide pad.
Vidim da neke i ranom zorom pokrivaju, pa neka takav trud bude i nagrađen plusićem 🤞🤞, naravno i druge koje hopsaju po danu ili navečer isto da dođu do plusića 🤞🤞
Možda još skoči. Iako mi zadnjih mjeseci od kad pratim stvarno nije nikad bila tako niska. Ali ok. Malo sam pod stresom zbog operacije i imali smo par obiteljskih situacija pa sam možda stvarno i preskočila ovulaciju ovaj mjesec. 🤷♀️
A kad se desi anovulatorni ciklus, onda ni progesteron ne naraste ili? Zna li netko?
E i što sad onda s M? Ako nije bilo ovulacije hoće li doći kad je trebala ili mogu očekivati i tu pomake?
Stigne još skočiti svakako.
Za hormone ne znam ali M bi trebala doći najnormalnije.
Ja sam isto jednom bila na UZV pa su mi rekli da je bio anovulatorni ciklus ali M je došla skroz normalno.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Dobro jutro,
Ako je anovulatorni ciklus, progesteron mora biti nizak. Njega izlucuje zuto tijelo koje nastaje nakon izbacivanja jajne stanice, pa ak nije bilo O nema progesterona ili je jako nizak.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dobro jutro,
Ako je anovulatorni ciklus, progesteron mora biti nizak. Njega izlucuje zuto tijelo koje nastaje nakon izbacivanja jajne stanice, pa ak nije bilo O nema progesterona ili je jako nizak.
E pa to mi neka logika i govori, da.
Ne znam, u svakom slučaju jako čudan ciklus. Vidjet ćemo što će biti dalje. Ali ako je već morao biti anovulatorni, onda nek bude baš ovaj kad moram bit na miru i bez pokrivanja. 😁
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ja sam bila jutros na vađenju krvi. Sad iščekujem nalaz svog progesterona 🤞
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Mjerenje bazalne temp je ustvari jeftin nacin da vidis jesi li trudan ili ne. Dosta mi je vise kupovanja testova svaki mjesec 😬😅
Ja sam isto krenula mjeriti ovaj ciklus, prve dane nez koliko je pouzdano bilo jer sam bila pod virozom
Laurell, kolika ti je temp prije O?
Ne znam😂😂😂😂 počela i ja tek evo i to od jučer, znam da ide od početka ciklusa. Nisam se sjetila pa reko hajd da krenem od sad cisto da pratim pa ću nastaviti pravilno sljedeci ciklus
Tipa ako je u prvoj fazi npr 36,1 ovo moze potencijalno biti implatacijski pad…jesam dobro shvatila curke koje prate to duze vrijeme?
Jako rrijetko se desi implataciski pad vecinom je uvijek mali pad pa skovi za 0.3 i to oznacava imppataciju tipa bila si 36.1 ....na dan ovulacije pa su ti 3 temp bile 36 .4 .... pa 36.7 pa 36.5 i op....36.9 i tu otprilike onda mora ostat ukoliko si trudan ...
Napominjem vecinom implataciju oznacava visoka temp rijetko kad dip... vecinom kad je dip dolazi menga .. u rijetkim slucajevima je dip pri implataciji ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ima li netko slično iskustvo - egg white prisutan, libidno na max, ali lh trakica jako svijetla 13 dc, na 9 i 10 sam imala jaču crticu nego sada
Čekala sam dva sata prije piškenja, nisam ništa pila... prošli ciklus kada sam uhvatila pozitivnu lh jajnici su me strašno prodbadali, do te mjere da bi se probudila. sada nemam velikih bolova, samo nekakvo škakljanje u lijevom jajniku i malo leđa
Kalendarski, ovulacija bi trebala sutra ili prekosutra, što mi potvrđuje i iscjedak i ostali simptomi, ali ne i trakica
Mjerenje bazalne temp je ustvari jeftin nacin da vidis jesi li trudan ili ne. Dosta mi je vise kupovanja testova svaki mjesec 😬😅
Ja sam isto krenula mjeriti ovaj ciklus, prve dane nez koliko je pouzdano bilo jer sam bila pod virozom
Laurell, kolika ti je temp prije O?
Ne znam😂😂😂😂 počela i ja tek evo i to od jučer, znam da ide od početka ciklusa. Nisam se sjetila pa reko hajd da krenem od sad cisto da pratim pa ću nastaviti pravilno sljedeci ciklus
Tipa ako je u prvoj fazi npr 36,1 ovo moze potencijalno biti implatacijski pad…jesam dobro shvatila curke koje prate to duze vrijeme?
Jako rrijetko se desi implataciski pad vecinom je uvijek mali pad pa skovi za 0.3 i to oznacava imppataciju tipa bila si 36.1 ….na dan ovulacije pa su ti 3 temp bile 36 .4 …. pa 36.7 pa 36.5 i op….36.9 i tu otprilike onda mora ostat ukoliko si trudan …
Napominjem vecinom implataciju oznacava visoka temp rijetko kad dip… vecinom kad je dip dolazi menga .. u rijetkim slucajevima je dip pri implataciji …
Aha, znaci u vecini slucajeva temp ostaje visoko ak je trudnoca u pitanju?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ima li netko slično iskustvo - egg white prisutan, libidno na max, ali lh trakica jako svijetla13 dc, na 9 i 10 sam imala jaču crticu nego sada
Čekala sam dva sata prije piškenja, nisam ništa pila… prošli ciklus kada sam uhvatila pozitivnu lh jajnici su me strašno prodbadali, do te mjere da bi se probudila. sada nemam velikih bolova, samo nekakvo škakljanje u lijevom jajniku i malo leđa
Kalendarski, ovulacija bi trebala sutra ili prekosutra, što mi potvrđuje i iscjedak i ostali simptomi, ali ne i trakica
Pisajsvaka 2 h moguce da ce ubrzo potamnit
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji