Ima li netko slično iskustvo - egg white prisutan, libidno na max, ali lh trakica jako svijetla13 dc, na 9 i 10 sam imala jaču crticu nego sada
Čekala sam dva sata prije piškenja, nisam ništa pila… prošli ciklus kada sam uhvatila pozitivnu lh jajnici su me strašno prodbadali, do te mjere da bi se probudila. sada nemam velikih bolova, samo nekakvo škakljanje u lijevom jajniku i malo leđa
Kalendarski, ovulacija bi trebala sutra ili prekosutra, što mi potvrđuje i iscjedak i ostali simptomi, ali ne i trakica
Tako je meni bilo prosli cikljs. Trakica je bila pozitivna tek 14DC, a iscjedak sam imala.sigurno 3,4dana prije
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mjerenje bazalne temp je ustvari jeftin nacin da vidis jesi li trudan ili ne. Dosta mi je vise kupovanja testova svaki mjesec 😬😅
Ja sam isto krenula mjeriti ovaj ciklus, prve dane nez koliko je pouzdano bilo jer sam bila pod virozom
Laurell, kolika ti je temp prije O?
Ne znam😂😂😂😂 počela i ja tek evo i to od jučer, znam da ide od početka ciklusa. Nisam se sjetila pa reko hajd da krenem od sad cisto da pratim pa ću nastaviti pravilno sljedeci ciklus
Tipa ako je u prvoj fazi npr 36,1 ovo moze potencijalno biti implatacijski pad…jesam dobro shvatila curke koje prate to duze vrijeme?
Jako rrijetko se desi implataciski pad vecinom je uvijek mali pad pa skovi za 0.3 i to oznacava imppataciju tipa bila si 36.1 ….na dan ovulacije pa su ti 3 temp bile 36 .4 …. pa 36.7 pa 36.5 i op….36.9 i tu otprilike onda mora ostat ukoliko si trudan …
Napominjem vecinom implataciju oznacava visoka temp rijetko kad dip… vecinom kad je dip dolazi menga .. u rijetkim slucajevima je dip pri implataciji …
Aha, znaci u vecini slucajeva temp ostaje visoko ak je trudnoca u pitanju?
Uvijek ostaje visoko nakon implatacije ..uvijek... mogu vam poslat poslije 3 il 4 svoja grafa pa da vidite sta se desava kod implatacije a kad nije trudnoca u pitanju ......znaci ovaj mj takoder implatacija i ostaje gore eventualno za 0.5 se pomakne dole pa se vraca znaci nikad ne pada ispod 1.5 cim padne to je to...
Ove fore ima vremena se dic nakon 10 dana ne vrijedi jedino ukoliko imas dugacak ciklus ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lela a može biti i da ri O bude kasnije nikad ne znaš...meni su znali šetati ciklusi, čak dobitni ciklus sam imala O na 20dc.
Pistacija ili si propustila peak ili će tek biti..nastavi još piskiti.
.
Ja sad popiskila lh kad ono ista razina kao i jučer popodne 0.25...doduše meni najjača trakica bude pretezito oko 14-15h..pa ću tad ponoviti...iako danas toliko obaveza imamo nez hoću li uopće biti doma da to obavim 🤦🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja cu si traziti dr radiologinju da me ultrazvukom prek stomaka pogledat, da vidim velicinu folikula, da se znam orijentirati😂 iako nije to bas precizno al hajd
Prednosti rada u zdravstvu hahah
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Doslovno sam magistrirala bazalnu pratim je 3 god pa kaj vam nije jasno slobodno me pitajte vjerujte mi pomoci ce vam...javim se poslije posla ako vam treba poslat graf...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja cu si traziti dr radiologinju da me ultrazvukom prek stomaka pogledat, da vidim velicinu folikula, da se znam orijentirati😂 iako nije to bas precizno al hajd
Prednosti rada u zdravstvu hahah
😂😂😂🤣opicena si samo tak
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
U mom dobitnom ciklusu ovak je isla bazalna
9dpo- 36,70
10dpo nisam uspijela izmjeriti
11dpo-37,04
12dpo-36,87
13dpo-36,96
14dpo-36,93
Pozitivan test na 14dpo, na 11dpo negativan
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Dr mi vidjela folikul od 20mm na uzv, a zadnji put mi je na 22mm puknuo. I sad uradim trakicu i jos je blijeda jako🤔
Endometrij na 8mm al to je upitno za vidjeti jer mi je zabacena maternica malo
Nemam pojma sta da mislim uopce
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dr mi vidjela folikul od 20mm na uzv, a zadnji put mi je na 22mm puknuo. I sad uradim trakicu i jos je blijeda jako🤔
Mozda ti bude nagli peak ili si propustila...sad ber znaš koliki je, a za endometrij sad kreni na ananas i ciklu da ga zadebljanje malo...ako je 8 to je msm donja granica...a on poslije O se još više zadeblja
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Mozda ti bude nagli peak ili si propustila…sad ber znaš koliki je, a za endometrij sad kreni na ananas i ciklu da ga zadebljanje malo…ako je 8 to je msm donja granica…a on poslije O se još više zadeblja
Ma endometrij mi je super inace, prosli put je bio na 13mm dan nakon ovulacije al gledano vaginalno..ne brine me on, nego cinjenica da mi je trakica svijetla a ja sam dosl pred O😅😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji