Ja cu si traziti dr radiologinju da me ultrazvukom prek stomaka pogledat, da vidim velicinu folikula, da se znam orijentirati😂 iako nije to bas precizno al hajd
Prednosti rada u zdravstvu hahah
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Doslovno sam magistrirala bazalnu pratim je 3 god pa kaj vam nije jasno slobodno me pitajte vjerujte mi pomoci ce vam...javim se poslije posla ako vam treba poslat graf...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja cu si traziti dr radiologinju da me ultrazvukom prek stomaka pogledat, da vidim velicinu folikula, da se znam orijentirati😂 iako nije to bas precizno al hajd
Prednosti rada u zdravstvu hahah
😂😂😂🤣opicena si samo tak
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
U mom dobitnom ciklusu ovak je isla bazalna
9dpo- 36,70
10dpo nisam uspijela izmjeriti
11dpo-37,04
12dpo-36,87
13dpo-36,96
14dpo-36,93
Pozitivan test na 14dpo, na 11dpo negativan
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dr mi vidjela folikul od 20mm na uzv, a zadnji put mi je na 22mm puknuo. I sad uradim trakicu i jos je blijeda jako🤔
Endometrij na 8mm al to je upitno za vidjeti jer mi je zabacena maternica malo
Nemam pojma sta da mislim uopce
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dr mi vidjela folikul od 20mm na uzv, a zadnji put mi je na 22mm puknuo. I sad uradim trakicu i jos je blijeda jako🤔
Mozda ti bude nagli peak ili si propustila...sad ber znaš koliki je, a za endometrij sad kreni na ananas i ciklu da ga zadebljanje malo...ako je 8 to je msm donja granica...a on poslije O se još više zadeblja
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mozda ti bude nagli peak ili si propustila…sad ber znaš koliki je, a za endometrij sad kreni na ananas i ciklu da ga zadebljanje malo…ako je 8 to je msm donja granica…a on poslije O se još više zadeblja
Ma endometrij mi je super inace, prosli put je bio na 13mm dan nakon ovulacije al gledano vaginalno..ne brine me on, nego cinjenica da mi je trakica svijetla a ja sam dosl pred O😅😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ma endometrij mi je super inace, prosli put je bio na 13mm dan nakon ovulacije al gledano vaginalno..ne brine me on, nego cinjenica da mi je trakica svijetla a ja sam dosl pred O😅😅
Martina u istom smo problemu najviše me zapravo strah da ne dođe do O

Martina u istom smo problemunajviše me zapravo strah da ne dođe do O
Mene strah da ovo ne naraste u cistu😔 iako osjecam cice da me bole kao pred O, i jajnik me ziga
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Curke, ja dobila svoj nalaz. Progesteron je duplo viši od gornje granice 😧 Ima li koja ideju što to znači?
Martina, upomoć
https://ibb.co/4YkFQ8s
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji