Jel se za progesteron treba bit u određenoj fazi ciklusa da bi ga išla vaditi ili?
7dana nakon O
Onda je to meni danas 😅 ili sutra..
evo ja slikala iscjedak, GADLJIVI NE OTVARAJTE 😂😂😂 i i dalje prisutan. ovo je na dnevnom, a kad sam bez dnevnog onda je Prozirno bijelo i mokro sve 😩 nikakav miris, ništa
https://ibb.co/ZWV2ZqY
To je fakat dosta velika količina iscjetka, nadam se da je to znak plusića.
Mariposa bilo bi odlično da viši progesteron upućuje na trudnoću. Za testić je svakako prerano jer se beta još nije ni počela izlučivati u krv.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Jel se za progesteron treba bit u određenoj fazi ciklusa da bi ga išla vaditi ili?
7dana nakon O
Onda je to meni danas 😅 ili sutra..
evo ja slikala iscjedak, GADLJIVI NE OTVARAJTE 😂😂😂 i i dalje prisutan. ovo je na dnevnom, a kad sam bez dnevnog onda je Prozirno bijelo i mokro sve 😩 nikakav miris, ništa
https://ibb.co/ZWV2ZqY
To je fakat dosta velika količina iscjetka, nadam se da je to znak plusića.
Mariposa bilo bi odlično da viši progesteron upućuje na trudnoću. Za testić je svakako prerano jer se beta još nije ni počela izlučivati u krv.
Ja se bojim da nije kakav poremećaj 😫
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mariposa tek sad vidim nalaz. Držim fige da bude plusssss💜
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ma ja totalno odustajem ovaj ciklus, ocito cu ovulirati ranije a tko zna kakve je to kvalitete uopce. Stv mi je puna kapa i mog ciklusa i svega…dosl samo jedan normalan ciklus sam imala od spontanog🙁
A još ti je rano, tek su tri mjeseca prošla. Meni je isto nakon spontanog trebalo par mjeseci da se sve unormali. Prva M nakon spontanog je došla točno na 28 dana, iduća na 21., a treća na 24. DC. I onda se pomalo dizalo i sad sam na tih 27-28 dana. Tako da samo pomalo. Doći će sve na svoje.
A tako je i meni bilo, jedan cikus dosla na 20dc..bas me sokiralo a iduci mjesec 27dc..
Mozda mi pukne folikul na 25mm, pa O bude za koji dan. Al od danas cemo svaki dan pokrivat.iducih bar 4dana
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala, cure! Evo čekam još 15ak min pa zovem ginekologa. Ja se nadam da nije nikakav poremećaj u pitanju. Ovaj internet je baš zlo, počneš čitati i samo se dublje ukopavaš u negativne misli
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Ma ja totalno odustajem ovaj ciklus, ocito cu ovulirati ranije a tko zna kakve je to kvalitete uopce. Stv mi je puna kapa i mog ciklusa i svega…dosl samo jedan normalan ciklus sam imala od spontanog🙁
A još ti je rano, tek su tri mjeseca prošla. Meni je isto nakon spontanog trebalo par mjeseci da se sve unormali. Prva M nakon spontanog je došla točno na 28 dana, iduća na 21., a treća na 24. DC. I onda se pomalo dizalo i sad sam na tih 27-28 dana. Tako da samo pomalo. Doći će sve na svoje.
A tako je i meni bilo, jedan cikus dosla na 20dc..bas me sokiralo a iduci mjesec 27dc..
Mozda mi pukne folikul na 25mm, pa O bude za koji dan. Al od danas cemo svaki dan pokrivat.iducih bar 4dana
A jeste vi odmah nakon spontanog krenuli u novi pokušaj?
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Hvala, cure! Evo čekam još 15ak min pa zovem ginekologa. Ja se nadam da nije nikakav poremećaj u pitanju. Ovaj internet je baš zlo, počneš čitati i samo se dublje ukopavaš u negativne misli
Pricaj mi o tom, citam sad o ovulaciji prije 11dc i vidim da to uopce nije dobro blabla😬 nemam uopce vise snage za ovo
Lela, sredinom 6.mj je bila kiretaza. Sacekali smo u principu jedan ciklus samo. Vec 2ciklusa pokusavamo, s tim da je taj prvi bio isto cudan (neuredna neka krvarenja)
Dobila sam zeleno svijetlo za pokusavanje od privatnika, gin koji je radio kiretzu i gin u dz🙈 rekla bih da nismo pozurili
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pricaj mi o tom, citam sad o ovulaciji prije 11dc i vidim da to uopce nije dobro blabla😬 nemam uopce vise snage za ovo
Lela, sredinom 6.mj je bila kiretaza. Sacekali smo u principu jedan ciklus samo. Vec 2ciklusa pokusavamo, s tim da je taj prvi bio isto cudan (neuredna neka krvarenja)
Dobila sam zeleno svijetlo za pokusavanje od privatnika, gin koji je radio kiretzu i gin u dz🙈 rekla bih da nismo pozurili
Ma ako su svi rekli da možete, onda niste. I ako ste se vi osjećali dobro.
Kod mene je bila drugačija situacija jer sam se sama očistila. I već na pregledu da vidimo je li sve izašlo mi je rekao da je ovulacija za par dana i da možemo slobodno odmah probati ponovo. Ali meni muž nije bio psihički spreman.
Ali pitam te jer sam čula, a i doktor mi je rekao, da su žene ustvari najplodnije u tih prvih nekoliko mjeseci nakon spontanog. Tako da samo vi pokrivajte jako! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Kod mene je bila drugačija situacija jer sam se sama očistila. I već na pregledu da vidimo je li sve izašlo mi je rekao da je ovulacija za par dana i da možemo slobodno odmah probati ponovo. Ali meni muž nije bio psihički spreman.
Ali pitam te jer sam čula, a i doktor mi je rekao, da su žene ustvari najplodnije u tih prvih nekoliko mjeseci nakon spontanog. Tako da samo vi pokrivajte jako! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
A sta mi vrijedi ako ovuliram 10,11dc kad je nekvalitetna O😅 bas nemam volje za ovim
Super pa si se prirodno ocistila, da nisi morala kiretazu prozivljavat barem
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A sta mi vrijedi ako ovuliram 10,11dc kad je nekvalitetna O😅 bas nemam volje za ovim
Super pa si se prirodno ocistila, da nisi morala kiretazu prozivljavat barem
A možda budeš i malo kasnije ovulirala. Šta si rekla da je dr vidjela folikul od 20, ali da su ti trakice jos svijetle? Tko zna. Možda pukne tek za par dana. Vidjet ćeš.
Da, ovaj put sam izbjegla. Prvi put je bio missed i tad sam išla na kiretažu. Nisu mi ni nudili tablete. Možda ih tad još nisu toliko koristili. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji