Curke progesteron se vadi u bilo koje doba dana? I dali mora biti na tašte ili ne ?
Bilo koje doba dana, ne morate biti nataste
Tenks ❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ma ja totalno odustajem ovaj ciklus, ocito cu ovulirati ranije a tko zna kakve je to kvalitete uopce. Stv mi je puna kapa i mog ciklusa i svega...dosl samo jedan normalan ciklus sam imala od spontanog🙁
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jel se za progesteron treba bit u određenoj fazi ciklusa da bi ga išla vaditi ili?

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jel se za progesteron treba bit u određenoj fazi ciklusa da bi ga išla vaditi ili?
7dana nakon O
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
7dana nakon O
Onda je to meni danas 😅 ili sutra..
evo ja slikala iscjedak, GADLJIVI NE OTVARAJTE 😂😂😂 i i dalje prisutan. ovo je na dnevnom, a kad sam bez dnevnog onda je Prozirno bijelo i mokro sve 😩 nikakav miris, ništa
https://ibb.co/ZWV2ZqY

baby boy
Lelaa može biti i da ri O bude kasnije nikad ne znaš…meni su znali šetati ciklusi, čak dobitni ciklus sam imala O na 20dc.
Pistacijaili si propustila peak ili će tek biti..nastavi još piskiti.
.
Ja sad popiskila lh kad ono ista razina kao i jučer popodne 0.25…doduše meni najjača trakica bude pretezito oko 14-15h..pa ću tad ponoviti…iako danas toliko obaveza imamo nez hoću li uopće biti doma da to obavim 🤦🏼♀️
Ma nekako je stvarno sve čudno ovaj ciklus, peak sam ulovila na 13 DC i isti dan nakon par sati su počeli bolovi u jajniku, ali temperatura se nije baš digla idući dan. Jako malo. Tako da nemam pojma. Probat ću opet pišnut jednu LH pa ćemo vidjet.
.
A za druge cure, meni isto bude svijetla trakica cijelo vrijeme i onda u jedan dan, 13 ili 14 DC, dođe od 10% ujutro na 140-150% navečer.

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ma ja totalno odustajem ovaj ciklus, ocito cu ovulirati ranije a tko zna kakve je to kvalitete uopce. Stv mi je puna kapa i mog ciklusa i svega…dosl samo jedan normalan ciklus sam imala od spontanog🙁
A još ti je rano, tek su tri mjeseca prošla. Meni je isto nakon spontanog trebalo par mjeseci da se sve unormali. Prva M nakon spontanog je došla točno na 28 dana, iduća na 21., a treća na 24. DC. I onda se pomalo dizalo i sad sam na tih 27-28 dana. Tako da samo pomalo. Doći će sve na svoje.

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
7dana nakon O
evo ja slikala iscjedak, GADLJIVI NE OTVARAJTE 😂😂😂 i i dalje prisutan. ovo je na dnevnom, a kad sam bez dnevnog onda je Prozirno bijelo i mokro sve 😩 nikakav miris, ništa
To je fakat dosta velika količina iscjetka, nadam se da je to znak plusića.
Mariposa bilo bi odlično da viši progesteron upućuje na trudnoću. Za testić je svakako prerano jer se beta još nije ni počela izlučivati u krv.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
7dana nakon O
To je fakat dosta velika količina iscjetka, nadam se da je to znak plusića.
Mariposa bilo bi odlično da viši progesteron upućuje na trudnoću. Za testić je svakako prerano jer se beta još nije ni počela izlučivati u krv.
Ja se bojim da nije kakav poremećaj 😫

baby boy
Mariposa tek sad vidim nalaz. Držim fige da bude plusssss💜

baby boy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji