Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    27. Rujan 2023. 18:56

Martina1931

Mare3112

Martina1931

Hulala18

Pozdrav svima,

Imam curicu rođenu 2018-te godine i sada smo napokon odlučili pokušati za bebu broj 2.
    Curicu smo dobili nakon 2 spontana, ali je sva tri puta trudnoća uspjela iz prvog puta.
    E sada, da li će i sada tako biti ne znam. Inače imam jako prepoznatljive ovulacije, ne trebaju mi trakice, prošli mjesec sam je imala toliku izraženu da mislim da bih sa trojkama zatrudnila 🤣
    Sada ovaj mjesec sve iščekujem, još uvijek ništa, danas je 10-ti dan ciklusa, pa bi polako već trebalo kretati, a ne bi me iznenadilo da sad preskoči jer sam se opteretila.
    Ali nema veze, možda se opustim naknadno , a možda i ne 😅
    Eto, da malo olakšam dušu. Nisam nikome rekla da planiramo bebu broj 2 (najbližima mislim), baš zbog ranije istorije spontanih i otuda i trema, iako smo tek započeli 🤭

Sretno svima, da nas što više ugleda + uskoro i da sve bude u redu.

Dobro nam dosla. I ja sam 2puta trudna ostala iz prve, zavrsilo je kako je zavrsilo u potpisu. Sad sam 3.ciklus pokusavanja i jos nista🙈 tako da bih rekla da nema pravila ipak, al nadam se da vi budete nastavili svoj trend🤞

Martina ovo je tvoj ciklus😊😊😊😍

A nemam takav osjecaj..bojim se da cu imati opet ranu O. Neko mi je bio rekao da tako rana O znaci nekvalitetnu jajnu stanicu🙈 cice me krenule.boliti, ziga me povremeno jajnik a tek sam 8dc ( ili 9dc, ne znam jel se ono smedjarenje racuna )

Martina ajmoooo samooo pozitivaaaaaa i da vidissss
    Tak se poslozi u glavi.... 
    I naravno zaskoci muza....😁😁😁 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    27. Rujan 2023. 19:46

Mare3112

Martina1931

Mare3112

Martina1931

Hulala18

Pozdrav svima,

Imam curicu rođenu 2018-te godine i sada smo napokon odlučili pokušati za bebu broj 2.
    Curicu smo dobili nakon 2 spontana, ali je sva tri puta trudnoća uspjela iz prvog puta.
    E sada, da li će i sada tako biti ne znam. Inače imam jako prepoznatljive ovulacije, ne trebaju mi trakice, prošli mjesec sam je imala toliku izraženu da mislim da bih sa trojkama zatrudnila 🤣
    Sada ovaj mjesec sve iščekujem, još uvijek ništa, danas je 10-ti dan ciklusa, pa bi polako već trebalo kretati, a ne bi me iznenadilo da sad preskoči jer sam se opteretila.
    Eto, da malo olakšam dušu. Nisam nikome rekla da planiramo bebu broj 2 (najbližima mislim), baš zbog ranije istorije spontanih i otuda i trema, iako smo tek započeli 🤭

Dobro nam dosla. I ja sam 2puta trudna ostala iz prve, zavrsilo je kako je zavrsilo u potpisu. Sad sam 3.ciklus pokusavanja i jos nista🙈 tako da bih rekla da nema pravila ipak, al nadam se da vi budete nastavili svoj trend🤞

A nemam takav osjecaj..bojim se da cu imati opet ranu O. Neko mi je bio rekao da tako rana O znaci nekvalitetnu jajnu stanicu🙈 cice me krenule.boliti, ziga me povremeno jajnik a tek sam 8dc ( ili 9dc, ne znam jel se ono smedjarenje racuna )

Tak se poslozi u glavi….
    I naravno zaskoci muza….😁😁😁

Pokrivamo svako drugi dan, dok ne vidim da trakica krece tamnit. Tad je plan svaki dan😅😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    27. Rujan 2023. 19:52

Martina1931

Mare3112

Martina1931

Mare3112

Martina1931

Hulala18

Pozdrav svima,

Tak se poslozi u glavi….
    I naravno zaskoci muza….😁😁😁

Pokrivamo svako drugi dan, dok ne vidim da trakica krece tamnit. Tad je plan svaki dan😅😅

😁😁😁😁😁😁 jao maratonn

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

laurell
    27. Rujan 2023. 20:02

A mene je upravo popodne oprala paranoja da nemam možda kakvu bakteriju. Čitam o bakterijskoj vaginozi Itd.. (Ah taj Google) jer konstantno imam mokre gaćice, iscjedka nema samo mokro, a  ako ga ima onda je onako bijeli kremastiji (u manjim količinama kao i većinom uvijek) ali oko njega Full mokro po gaćicama. Nemam nikakve druge smetnje, miris kad ostane na gaćicama mi je nekako intenzivniji ne mkgu reci da smrdi😂 a kad nosim uložak onda nema miris nikakav. Sad sam u panici. Jer nikad mi tako mokre stalno nisu bile. Nekad ni ne osjetim nego samo odem na wc kad ono mokro sve😩 Al sad svašta čitam. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    27. Rujan 2023. 20:03

Jel se ko susreo s tom bakterijom, upalom sto li je već? ili da ima stalno mokri vodenasti iscjedak pa nije bilo ništa..

baby boy

Aneee
    27. Rujan 2023. 20:11

Za Google sam već 10puta umrla 😂😂😂 tako da gledamo što manje googlati hahahha 
    Kod mene iscjedak kako koji ciklus...ali npr nikad nisam imala onaj bas jako rastezljivi pred O kao većina cura...i to me isto dosta brinulo prije prve trudnoce, a sad sam čak malo I olabavila, mislim si stalno ma hajde i prvi put je uspijlo bez tog iscjedak tako će i ovaj put hahahah...tako da su meni samo važnije gaćice pred O ili poslije O isto bude dosta vlazno, par dana...msm da dok ne svrbi i nema neugodan miris da nije strasno ili dok nije zelen 🙈😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ivyyyy
    27. Rujan 2023. 20:12

laurell

Jel se ko susreo s tom bakterijom, upalom sto li je već? ili da ima stalno mokri vodenasti iscjedak pa nije bilo ništa..

Ja sam imala bakteriju i bila na antibioticima, ali ja bas onda nisam imalani iscjedak ni miris nikakav ni nista, i nisam ni sumnjala na to, isla sam na redovan pregled i onda mi je to doktorica utvrdila..
    A prije jedno 5 god sam imala bas jaku upalu, da me ginek morao ispirat da napravi pregled, imala aam puno puno iscjedka ali sa uzasnim mirisom.. 

Imam i ja pitanje, kad vam trakice pocnu skakati, ja sam danas 9dc i danas mi je na 0.24% ?

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Aneee
    27. Rujan 2023. 20:13

Meni počela lagano tamnozi trakica, moga bi za 2 dana peak. Od sutra akcija 😍 doslovno će mi biti O na isti dan kao i za prvu trudnocu 🙈🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

laurell
    27. Rujan 2023. 20:18

Uhhh, ne znam. I meni su većinom tako dan dva pred O i dan dva poslije. Ali  se nastavlja. Ako sam i pokupila ili razvila kakvu bakteriju ili upalu to je onda sad ovaj ciklus. Jer sam prošli mjesec bila kod gin, a prije mjesec ipo obavila sve briseve zbog prijašnje trudnoće da pronađemo uzrok i sve je bilo cisto i negativno. Jedino me muci sto ako budem čekala M, pa dok prođe pa dok odem do gin pa antibiotici, već će mi i taj mjesec propasti onda. 
    Možda ga i nazovem do kraja tjedna, nek me pregleda pa cisto da to skinem s glave.. 

baby boy

laurell
    27. Rujan 2023. 20:18

Aneee

Meni počela lagano tamnozi trakica, moga bi za 2 dana peak. Od sutra akcija 😍 doslovno će mi biti O na isti dan kao i za prvu trudnocu 🙈🙈

Možda to nešto znaci onda!🤞🏽🥰 

baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.