Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nola95
    27. Rujan 2023. 21:41

Aneee

nola95

Malo da se i ja javim prije spavanja, danas imam osjećaj neke težine u maternici, kao da mi je mali uteg unutra i u određenim pozama mi se stvori pritisak. Dosta sam na biciklu zadnjih dana pa je možda do toga. Al potajno se nadam da se smjestilo malo veselje. 🤭
    Ane ova trakica je baš tamna, zašto si ju otpisala? Zbog ove sjene iza kontrolne linije?

Zvuči dobro…kad će test? 😁
    Zato što se pojavila odmah ova prva a ova druga je lagano tamnila, kao da su na obrnutim pozicijama i onda još ovako crven test cijeli, očito neka greska

Ahaa, kužim al probaj svakako još jednu večeras 🤞🏻
    Ako ne dobijem do 2.10. ću test jer sam imala kasno ovulaciju, tek sam 6 dpo 😬

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Mareeeee3112
    27. Rujan 2023. 21:58

Aneee

Meni počela lagano tamnozi trakica, moga bi za 2 dana peak. Od sutra akcija 😍 doslovno će mi biti O na isti dan kao i za prvu trudnocu 🙈🙈

Kreni odmah ne za 2 dana ...znaci barem 4 dana prije O svaki dan i jedan dan za O i jedan dan poslije.... nikako nemoj cekat 2 dana...sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Bebolina2024
    27. Rujan 2023. 22:28

Djevojke koje hopsate sretno u pokrivanju i da krene jedan dobar niz plusića. 🤞🤞
    Laku noć svima 💤

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• eni233
    27. Rujan 2023. 22:39

Ivyyyy

laurell

Jel se ko susreo s tom bakterijom, upalom sto li je već? ili da ima stalno mokri vodenasti iscjedak pa nije bilo ništa..

Ja sam imala bakteriju i bila na antibioticima, ali ja bas onda nisam imalani iscjedak ni miris nikakav ni nista, i nisam ni sumnjala na to, isla sam na redovan pregled i onda mi je to doktorica utvrdila..
    A prije jedno 5 god sam imala bas jaku upalu, da me ginek morao ispirat da napravi pregled, imala aam puno puno iscjedka ali sa uzasnim mirisom..

Imam i ja pitanje, kad vam trakice pocnu skakati, ja sam danas 9dc i danas mi je na 0.24% ?

Joj meni samo od jednom skoci LH , meni ne tamni ko drugim curama 😏 ja bas nisam od pomoći u svezi toga meni bude na 0.17 i onda samo odjednom peak 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Mareeeee3112
    27. Rujan 2023. 22:44

eni233

Ivyyyy

laurell

Jel se ko susreo s tom bakterijom, upalom sto li je već? ili da ima stalno mokri vodenasti iscjedak pa nije bilo ništa..

Ja sam imala bakteriju i bila na antibioticima, ali ja bas onda nisam imalani iscjedak ni miris nikakav ni nista, i nisam ni sumnjala na to, isla sam na redovan pregled i onda mi je to doktorica utvrdila..
    A prije jedno 5 god sam imala bas jaku upalu, da me ginek morao ispirat da napravi pregled, imala aam puno puno iscjedka ali sa uzasnim mirisom..

Imam i ja pitanje, kad vam trakice pocnu skakati, ja sam danas 9dc i danas mi je na 0.24% ?

Joj meni samo od jednom skoci LH , meni ne tamni ko drugim curama 😏 ja bas nisam od pomoći u svezi toga meni bude na 0.17 i onda samo odjednom peak

I bas zbog toga pokrivaj barem 5 dana otprilike prije ovulacije.... spermici su zivi do nekih 5 dana i ako fulas taj dan ovulacije 100000000000 ovih kaj plivaju od dana prije il 2 dana prije jedan ce se ulovit😁😁😁😁sretnooo😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Aneee
    27. Rujan 2023. 22:51

Nola sad čekanje znaci 😬
    Mare napisala sam za 2 dana bi mogao peak, a od sutra u akciju 😄 muž je noćna pa zato kažem od sutra hahah rekla sam mu da odmah čim dođe s posla da zaskoči 😂😂😂
    A i zadnja akcija je bila prije 3 dana, sad kreće češće 😆

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

pistacija13
    27. Rujan 2023. 22:54

Aneee pratimo se 😁 mi smo pokrili jučer. Danas ništa. I sad je plan sljedeća 3-4 dana. Upravo sam bila na zadnjoj piš pauzi pred spavanje i imam kristalno proziran eggwhite. I ima ga dosta. Muž već spava pa ga neću buditi, ali sutra krećemo. Trakica je danas bila dosta slaba, vidjet ćemo sutra kakva će biti. Sretno cure moje 🥰

• eni233
    27. Rujan 2023. 23:20

Sad kad zaskočimo muževe bit će tu svega 🤣🤣🤣🤭🤭🤭

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

pistacija13
    28. Rujan 2023. 06:41

Dobro jutro žene, imam izvještaj 🤣🤣🤣 dakle nije meni ona sinoćnja eggwhite sluz dala mira. A i sjetila sam se da je netko tu napisao da testosteron kod muškaraca dosiže vrhunac oko 6 ujutro... pogodite tko je bio budilica jutros 🤣🤣🤣 a mogu vam reć da je tad još uvijek mrak pa ima i malo ugođaja 😎 

Martina1931
    28. Rujan 2023. 07:06

pistacija13

Dobro jutro žene, imam izvještaj 🤣🤣🤣 dakle nije meni ona sinoćnja eggwhite sluz dala mira. A i sjetila sam se da je netko tu napisao da testosteron kod muškaraca dosiže vrhunac oko 6 ujutro… pogodite tko je bio budilica jutros 🤣🤣🤣 a mogu vam reć da je tad još uvijek mrak pa ima i malo ugođaja 😎

Svaka cast 😂😂 meni bas nikako ne odgovara, a ni njemu😶  jedva do posla dodjem 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.