Kod mene jučer ujutro 36.9, jutros 36.7 pihhhh .. šipak
Pistacija bravooo 👍🏽🥳
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mjerenje bazalne temp je ustvari jeftin nacin da vidis jesi li trudan ili ne. Dosta mi je vise kupovanja testova svaki mjesec 😬😅
Ja sam isto krenula mjeriti ovaj ciklus, prve dane nez koliko je pouzdano bilo jer sam bila pod virozom
Laurell, kolika ti je temp prije O?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mjerenje bazalne temp je ustvari jeftin nacin da vidis jesi li trudan ili ne. Dosta mi je vise kupovanja testova svaki mjesec 😬😅
Ja sam isto krenula mjeriti ovaj ciklus, prve dane nez koliko je pouzdano bilo jer sam bila pod virozom
Ne znam😂😂😂😂 počela i ja tek evo i to od jučer, znam da ide od početka ciklusa. Nisam se sjetila pa reko hajd da krenem od sad cisto da pratim pa ću nastaviti pravilno sljedeci ciklus
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ne znam😂😂😂😂 počela i ja tek evo i to od jučer, znam da ide od početka ciklusa. Nisam se sjetila pa reko hajd da krenem od sad cisto da pratim pa ću nastaviti pravilno sljedeci ciklus
Tipa ako je u prvoj fazi npr 36,1 ovo moze potencijalno biti implatacijski pad...jesam dobro shvatila curke koje prate to duze vrijeme?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I mi odradili jutros 🙈😆
A sinoć sam zaspala I nisam uspijela popiskiti još jednu trakicu, bit će poslije 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tipa ako je u prvoj fazi npr 36,1 ovo moze potencijalno biti implatacijski pad…jesam dobro shvatila curke koje prate to duze vrijeme?
A kažu kao da pad mora biti za najmanje 0,3 koliko aam ja čitala. Isto kao i za potvrdu ovulacije gdje mora bit skok od barem 0,3. I bitan je taj cover line. Zato treba cijeli ciklus mjeriti jer ovako od 2-3 temperature ne možeš ništa zaključiti.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Dobro jutroo! Vidim vrijedne ste hehe bravo bravo.. mi smo razdvojeni do vikenda pa niš od sličnih akcija al dobro..
Anee U iščekivanju sam iako nemam nikakve simptome. Tračak nade me ipak drži pozitivnom u ovom dijelu ciklusa.😂 Ukazale su mi se i nove karijerne mogućnosti pa gledam ako ne bude trudnoća sad da pauziramo pokušaje i iskoristim tu priliku..sretno svima i ugodan dan vam želim danas!!🙂
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Ova moja temperatura je katastrofa. 36,23 danas. Tako niska mi je eventualno u folikularnoj inače, a danas sam 5dpo. Iako mi blesava aplikacija kaže da sam po bbt 6dpo. Po kakvoj bbt kad je nikakva, nisam imala ni taj skok nakon ovulacije. 😅😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Dobro jutro,
Meni jučer temp 36.47, danas na 6.dpo je otišla na 36.71 ali mislim da bi bila i malo viša da se nisam otkrivena probudila i bilo mi hladno.
Ali po mojoj temp prethodnih mjeseci ona uvijek skoči oko 21. ili 22. DC (danas mi 22.dc) i onda šeta od 36.7 do 36.92 i onda oko 26.dc ide pad.
Inače mi dan kad mi je bio peak bila 35.93.
Vidim da neke i ranom zorom pokrivaju, pa neka takav trud bude i nagrađen plusićem 🤞🤞, naravno i druge koje hopsaju po danu ili navečer isto da dođu do plusića 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Kod mene ništa značajno i dalje, temperatura stoji kao jučer, 36,6.
Bebolina tvoja temperatura dobro izgleda! 🤞
Vrijedne cure, samo jako! 🤞🤭
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji