Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    27. Rujan 2023. 20:02

A mene je upravo popodne oprala paranoja da nemam možda kakvu bakteriju. Čitam o bakterijskoj vaginozi Itd.. (Ah taj Google) jer konstantno imam mokre gaćice, iscjedka nema samo mokro, a  ako ga ima onda je onako bijeli kremastiji (u manjim količinama kao i većinom uvijek) ali oko njega Full mokro po gaćicama. Nemam nikakve druge smetnje, miris kad ostane na gaćicama mi je nekako intenzivniji ne mkgu reci da smrdi😂 a kad nosim uložak onda nema miris nikakav. Sad sam u panici. Jer nikad mi tako mokre stalno nisu bile. Nekad ni ne osjetim nego samo odem na wc kad ono mokro sve😩 Al sad svašta čitam. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    27. Rujan 2023. 20:03

Jel se ko susreo s tom bakterijom, upalom sto li je već? ili da ima stalno mokri vodenasti iscjedak pa nije bilo ništa..

baby boy

Aneee
    27. Rujan 2023. 20:11

Za Google sam već 10puta umrla 😂😂😂 tako da gledamo što manje googlati hahahha 
    Kod mene iscjedak kako koji ciklus...ali npr nikad nisam imala onaj bas jako rastezljivi pred O kao većina cura...i to me isto dosta brinulo prije prve trudnoce, a sad sam čak malo I olabavila, mislim si stalno ma hajde i prvi put je uspijlo bez tog iscjedak tako će i ovaj put hahahah...tako da su meni samo važnije gaćice pred O ili poslije O isto bude dosta vlazno, par dana...msm da dok ne svrbi i nema neugodan miris da nije strasno ili dok nije zelen 🙈😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ivyyyy
    27. Rujan 2023. 20:12

laurell

Jel se ko susreo s tom bakterijom, upalom sto li je već? ili da ima stalno mokri vodenasti iscjedak pa nije bilo ništa..

Ja sam imala bakteriju i bila na antibioticima, ali ja bas onda nisam imalani iscjedak ni miris nikakav ni nista, i nisam ni sumnjala na to, isla sam na redovan pregled i onda mi je to doktorica utvrdila..
    A prije jedno 5 god sam imala bas jaku upalu, da me ginek morao ispirat da napravi pregled, imala aam puno puno iscjedka ali sa uzasnim mirisom.. 

Imam i ja pitanje, kad vam trakice pocnu skakati, ja sam danas 9dc i danas mi je na 0.24% ?

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA konzultacije

Aneee
    27. Rujan 2023. 20:13

Meni počela lagano tamnozi trakica, moga bi za 2 dana peak. Od sutra akcija 😍 doslovno će mi biti O na isti dan kao i za prvu trudnocu 🙈🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

laurell
    27. Rujan 2023. 20:18

Uhhh, ne znam. I meni su većinom tako dan dva pred O i dan dva poslije. Ali  se nastavlja. Ako sam i pokupila ili razvila kakvu bakteriju ili upalu to je onda sad ovaj ciklus. Jer sam prošli mjesec bila kod gin, a prije mjesec ipo obavila sve briseve zbog prijašnje trudnoće da pronađemo uzrok i sve je bilo cisto i negativno. Jedino me muci sto ako budem čekala M, pa dok prođe pa dok odem do gin pa antibiotici, već će mi i taj mjesec propasti onda. 
    Možda ga i nazovem do kraja tjedna, nek me pregleda pa cisto da to skinem s glave.. 

baby boy

laurell
    27. Rujan 2023. 20:18

Aneee

Meni počela lagano tamnozi trakica, moga bi za 2 dana peak. Od sutra akcija 😍 doslovno će mi biti O na isti dan kao i za prvu trudnocu 🙈🙈

Možda to nešto znaci onda!🤞🏽🥰 

baby boy

Aneee
    27. Rujan 2023. 20:32

laurell

Uhhh, ne znam. I meni su većinom tako dan dva pred O i dan dva poslije. Ali se nastavlja. Ako sam i pokupila ili razvila kakvu bakteriju ili upalu to je onda sad ovaj ciklus. Jer sam prošli mjesec bila kod gin, a prije mjesec ipo obavila sve briseve zbog prijašnje trudnoće da pronađemo uzrok i sve je bilo cisto i negativno. Jedino me muci sto ako budem čekala M, pa dok prođe pa dok odem do gin pa antibiotici, već će mi i taj mjesec propasti onda.
    Možda ga i nazovem do kraja tjedna, nek me pregleda pa cisto da to skinem s glave..

Ma da ako te strah da nije bakterija reci da imaš neke grceve kao kad imaš M već par dana i obilan iscjedak...pa onda ćeš vjv dobiti brže termin i da pregleda, za tvoj mir

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Martina1931
    27. Rujan 2023. 20:41

Laurell, ja sam imala ureaplasmu prije koju god. Bez ikakvih simptoma, iscjetka, mirisa itd itd. Nadjena slucajno na brisevima.
    Ako su ti brisevi prije 2,3 mj bili uredni mislim da nemas brige..ali ako te muci to, naravno da se javi gin😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Aneee
    27. Rujan 2023. 20:41

Sad isla pomisliti jednu trakicu i baš me potrefi jedna s greškom 🤦🏼‍♀️ sad me muči sta ako je nagli peak (nikad ga nisam imala)... iako vidila sam odmah čim sam je umocila da je s greškom kako je krenula crveniti 🤦🏼‍♀️
    https://ibb.co/fdcb0cZ

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani