Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    27. Rujan 2023. 20:32

laurell

Uhhh, ne znam. I meni su većinom tako dan dva pred O i dan dva poslije. Ali se nastavlja. Ako sam i pokupila ili razvila kakvu bakteriju ili upalu to je onda sad ovaj ciklus. Jer sam prošli mjesec bila kod gin, a prije mjesec ipo obavila sve briseve zbog prijašnje trudnoće da pronađemo uzrok i sve je bilo cisto i negativno. Jedino me muci sto ako budem čekala M, pa dok prođe pa dok odem do gin pa antibiotici, već će mi i taj mjesec propasti onda.
    Možda ga i nazovem do kraja tjedna, nek me pregleda pa cisto da to skinem s glave..

Ma da ako te strah da nije bakterija reci da imaš neke grceve kao kad imaš M već par dana i obilan iscjedak...pa onda ćeš vjv dobiti brže termin i da pregleda, za tvoj mir

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Martina1931
    27. Rujan 2023. 20:41

Laurell, ja sam imala ureaplasmu prije koju god. Bez ikakvih simptoma, iscjetka, mirisa itd itd. Nadjena slucajno na brisevima.
    Ako su ti brisevi prije 2,3 mj bili uredni mislim da nemas brige..ali ako te muci to, naravno da se javi gin😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Aneee
    27. Rujan 2023. 20:41

Sad isla pomisliti jednu trakicu i baš me potrefi jedna s greškom 🤦🏼‍♀️ sad me muči sta ako je nagli peak (nikad ga nisam imala)... iako vidila sam odmah čim sam je umocila da je s greškom kako je krenula crveniti 🤦🏼‍♀️
    https://ibb.co/fdcb0cZ

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Martina1931
    27. Rujan 2023. 20:42

Aneee

Sad isla pomisliti jednu trakicu i baš me potrefi jedna s greškom 🤦🏼‍♀️ sad me muči sta ako je nagli peak (nikad ga nisam imala)… iako vidila sam odmah čim sam je umocila da je s greškom kako je krenula crveniti 🤦🏼‍♀️

Ponovi mozda jos jednom da vidis, za svaki slucaj

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    27. Rujan 2023. 20:43

Martina1931

Laurell, ja sam imala ureaplasmu prije koju god. Bez ikakvih simptoma, iscjetka, mirisa itd itd. Nadjena slucajno na brisevima.
    Ako su ti brisevi prije 2,3 mj bili uredni mislim da nemas brige..ali ako te muci to, naravno da se javi gin😊

Prije mjesec ipo brisevi rađeni.. bili uredni. Razmislit ću. Samo me te mokre gaćice muče 🤣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Aneee
    27. Rujan 2023. 20:46

Martina1931

Aneee

Sad isla pomisliti jednu trakicu i baš me potrefi jedna s greškom 🤦🏼‍♀️ sad me muči sta ako je nagli peak (nikad ga nisam imala)… iako vidila sam odmah čim sam je umocila da je s greškom kako je krenula crveniti 🤦🏼‍♀️

Ponovi mozda jos jednom da vidis, za svaki slucaj

A odmah čim sam umocila ovu ja bacila urin 🤦🏼‍♀️
    A ništa sad pričekati 2-3 sata pa pokušati 🙄
    Još si fino napravila kupku da malo uzivam prije O, jer čitam i vas brinu ceste kupke pa i ja htjela da probam ovaj ciklus oko O I poslije O bez njih 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Martina1931
    27. Rujan 2023. 20:52

laurell

Martina1931

Prije mjesec ipo brisevi rađeni.. bili uredni. Razmislit ću. Samo me te mokre gaćice muče 🤣

Ma daaaaaj😂😂 stv cisto sumnjam da je nesto uspjelo se skupit u takvom periodu!
    Meni su bile mokre od O do menge , ne znam jel se sjecats da sam isto to stalno pitala se jel normalno..😬

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Hulala18
    27. Rujan 2023. 21:07

Sad ste mi probudile interesovanje za te trakice 😅 Moram ih istražiti.

Što se tiče tih iscjedaka, ja to uvijek nešto prozirno imam, manje više. Za ovulaciju baš izraženije. To mi je i jedan od simptoma.
    A za bakteriju zamišljam da je to nešto jače i obojenije.

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

nola95
    27. Rujan 2023. 21:14

Malo da se i ja javim prije spavanja, danas imam osjećaj neke težine u maternici, kao da mi je mali uteg unutra i u određenim pozama mi se stvori pritisak. Dosta sam na biciklu zadnjih dana pa je možda do toga. Al potajno se nadam da se smjestilo malo veselje. 🤭 
    Ane ova trakica je baš tamna, zašto si ju otpisala? Zbog ove sjene iza kontrolne linije? 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Aneee
    27. Rujan 2023. 21:21

nola95

Malo da se i ja javim prije spavanja, danas imam osjećaj neke težine u maternici, kao da mi je mali uteg unutra i u određenim pozama mi se stvori pritisak. Dosta sam na biciklu zadnjih dana pa je možda do toga. Al potajno se nadam da se smjestilo malo veselje. 🤭
    Ane ova trakica je baš tamna, zašto si ju otpisala? Zbog ove sjene iza kontrolne linije?

Zvuči dobro...kad će test? 😁
    Zato što se pojavila odmah ova prva a ova druga je lagano tamnila, kao da su na obrnutim pozicijama i onda još ovako crven test cijeli, očito neka greska

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.