Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra110622
    27. Rujan 2023. 15:49

Mare3112

Petra110622

Mare3112

Petra110622

Mare3112

Petra110622

Mare3112

Jesam jesam 17.10 u 7 ujutro 😊😊😊 samo da tamo bude sve ok

Predivna beta, bit ce to sve odlicno 🙏🥰
    Ja sam danas 11dpo, temp jos nije pala, ali nije ni rasla… jucer sam imala malo krvi u iscjedku… cekamo subotu 🤷🏻‍♀️

Ooo petricaaa supeerrrrrr cekam da piskis

Necu piskit prije subote, tad bi trebala M, pratit cu temp hoce li pasti pa cu se po tome ravnat, muz u petak ide na spermiogram ako temp padne…
    Sretno svim drugim curama 🙏🥰

Koja ti je zadnja tempica tj sadasnja…. a koja je bila na dan ovulacije😊

Evo grafhttps://ibb.co/VwJ3yBB 🤷🏻‍♀️

Moj graf je ff pa mi je ovo tesko iscitat koja ti je bila na dan ovulacije koja ti je bila najvisa a koja sad u C mi napisi …
    Ovo sam ko tutlek 🤣🤣🤣 tak i od lele isto buljim cudno mi je skroz kad imam drugaciji graf😁

🤣 do O mi je bila max 36.3, nakon O se krenula penjati do 36.9 na 7dpo, od tada je 36.6/ 36.7 ... 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Lela91
    27. Rujan 2023. 16:05

Mare i Ane, bi li onda bolio jajnik? Ako do ovulacije nije došlo? Jer sam imala i te bolove kratko nakon peaka na trakicama.  

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lela91
    27. Rujan 2023. 16:10

Ali bilo bi mi fascinantno da nije došlo do ovulacije ovaj mjesec. Baš ovaj kad noram na operaciju, od svih mjeseci. Šta ne? 😅
    Tijelo me čuva od same sebe. 😂

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Mareeeee3112
    27. Rujan 2023. 16:18

Lela91

Ali bilo bi mi fascinantno da nije došlo do ovulacije ovaj mjesec. Baš ovaj kad noram na operaciju, od svih mjeseci. Šta ne? 😅
    Tijelo me čuva od same sebe. 😂

Bome te čuva ja mislim da nije bilo ovulacije...i svakako sretno s operacijom a poslije se vidimo s plusicem😁😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    27. Rujan 2023. 16:22

Petra110622

Mare3112

Petra110622

Mare3112

Petra110622

Mare3112

Petra110622

Mare3112

Jesam jesam 17.10 u 7 ujutro 😊😊😊 samo da tamo bude sve ok

Predivna beta, bit ce to sve odlicno 🙏🥰
    Ja sam danas 11dpo, temp jos nije pala, ali nije ni rasla… jucer sam imala malo krvi u iscjedku… cekamo subotu 🤷🏻‍♀️

Ooo petricaaa supeerrrrrr cekam da piskis

Necu piskit prije subote, tad bi trebala M, pratit cu temp hoce li pasti pa cu se po tome ravnat, muz u petak ide na spermiogram ako temp padne…
    Sretno svim drugim curama 🙏🥰

Koja ti je zadnja tempica tj sadasnja…. a koja je bila na dan ovulacije😊

Evo grafhttps://ibb.co/VwJ3yBB 🤷🏻‍♀️

Moj graf je ff pa mi je ovo tesko iscitat koja ti je bila na dan ovulacije koja ti je bila najvisa a koja sad u C mi napisi …
    Ovo sam ko tutlek 🤣🤣🤣 tak i od lele isto buljim cudno mi je skroz kad imam drugaciji graf😁

🤣 do O mi je bila max 36.3, nakon O se krenula penjati do 36.9 na 7dpo, od tada je 36.6/ 36.7 … 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Drzim fige da bude ipak plusic ...
    No s obzirom da si imala temp 36.9 - do 37 to bi ti bila idealna tempica za zacece .... s obzirom na fole. Fazu i tempicu 36.3 ... ja ti mogu jedino napisat ono sto znam ... mislim da je imak 36.6 premalo ... no svejedno se ipak nadam da sam u krivu

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Hulala18
    27. Rujan 2023. 17:07

Pozdrav svima,

Imam curicu rođenu 2018-te godine i sada smo napokon odlučili pokušati za bebu broj 2. 
    Curicu smo dobili nakon 2 spontana, ali je sva tri puta trudnoća uspjela iz prvog puta.
    E sada, da li će i sada tako biti ne znam. Inače imam jako prepoznatljive ovulacije, ne trebaju mi trakice, prošli mjesec sam je imala toliku izraženu da mislim da bih sa trojkama zatrudnila 🤣 
    Sada ovaj mjesec sve iščekujem, još uvijek ništa, danas je 10-ti dan ciklusa, pa bi polako već trebalo kretati, a ne bi me iznenadilo da sad preskoči jer sam se opteretila.
    Ali nema veze, možda se opustim naknadno , a možda i ne 😅
    Eto, da malo olakšam dušu. Nisam nikome rekla da planiramo bebu broj 2 (najbližima mislim), baš zbog ranije istorije spontanih i otuda i trema, iako smo tek započeli 🤭

Sretno svima, da nas što više ugleda + uskoro i da sve bude u redu. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Martina1931
    27. Rujan 2023. 17:19

Hulala18

Pozdrav svima,

Imam curicu rođenu 2018-te godine i sada smo napokon odlučili pokušati za bebu broj 2.
    Curicu smo dobili nakon 2 spontana, ali je sva tri puta trudnoća uspjela iz prvog puta.
    E sada, da li će i sada tako biti ne znam. Inače imam jako prepoznatljive ovulacije, ne trebaju mi trakice, prošli mjesec sam je imala toliku izraženu da mislim da bih sa trojkama zatrudnila 🤣
    Sada ovaj mjesec sve iščekujem, još uvijek ništa, danas je 10-ti dan ciklusa, pa bi polako već trebalo kretati, a ne bi me iznenadilo da sad preskoči jer sam se opteretila.
    Eto, da malo olakšam dušu. Nisam nikome rekla da planiramo bebu broj 2 (najbližima mislim), baš zbog ranije istorije spontanih i otuda i trema, iako smo tek započeli 🤭

Dobro nam dosla. I ja sam 2puta trudna ostala iz prve, zavrsilo je kako je zavrsilo u potpisu. Sad sam 3.ciklus pokusavanja i jos nista🙈 tako da bih rekla da nema pravila ipak, al nadam se da vi budete nastavili svoj trend🤞

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Hulala18
    27. Rujan 2023. 17:24

Želim da ti bude treća sreća, kao kod nas ☺️

A da, ništa ne mora da znači, sada sam i starija, 31 napunila skoro, i mnogo luđa i stresnija 🤣 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Mareeeee3112
    27. Rujan 2023. 17:59

Martina1931

Hulala18

Pozdrav svima,

Dobro nam dosla. I ja sam 2puta trudna ostala iz prve, zavrsilo je kako je zavrsilo u potpisu. Sad sam 3.ciklus pokusavanja i jos nista🙈 tako da bih rekla da nema pravila ipak, al nadam se da vi budete nastavili svoj trend🤞

Martina ovo je tvoj ciklus😊😊😊😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    27. Rujan 2023. 18:28

Mare3112

Martina1931

Hulala18

Pozdrav svima,

Martina ovo je tvoj ciklus😊😊😊😍

A nemam takav osjecaj..bojim se da cu imati opet ranu O. Neko mi je bio rekao da tako rana O znaci nekvalitetnu jajnu stanicu🙈 cice me krenule.boliti, ziga me povremeno jajnik a tek sam 8dc ( ili 9dc, ne znam jel se ono smedjarenje racuna )

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.