Definitivno ponovi..
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
E da jedan info cure nemojte kupovat trakice first signt za trudnocu sve su mi bile blijede crtice jedva se vidjele a clear blue ko kuca cak sam u istu mokracu stavila i na first signu jedva vidljiva a beta 94... prestrasno...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
E da jedan info cure nemojte kupovat trakice first signt za trudnocu sve su mi bile blijede crtice jedva se vidjele a clear blue ko kuca cak sam u istu mokracu stavila i na first signu jedva vidljiva a beta 94… prestrasno…
Hvala ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Da , u jutro
https://ibb.co/ngy8M0Y
Eni, ovo je stvarno dosta povisen prolaktin, cak i za “neispravno” uzorkovanje. Moj prijedlog ti je da ga ponovno izvadis 2h nakon budnjenja i 30min mirovanja (sjedenje u cekaoni) prije vadjenja.
Ako i taj nalaz bude povisen, javi se endokrinologu. Tople preporuke za dr Mirošević u Vinogradskoj, imam isto tako povisen prolaktin (cak malo nizi nego tvoj), uz nju i terapiju sam uspjela sniziti prolaktin, vratiti ovulacije i zatrudniti.
Prolaktin cesto poremeti ovulaciju i spolne hormone, ti imas redovne menge pa nije ocito poremetio sve, ali svakako nemoj zanemarit nalaz.
Da , u jutro
https://ibb.co/ngy8M0Y
Eni, ovo je stvarno dosta povisen prolaktin, cak i za “neispravno” uzorkovanje. Moj prijedlog ti je da ga ponovno izvadis 2h nakon budnjenja i 30min mirovanja (sjedenje u cekaoni) prije vadjenja.
Ako i taj nalaz bude povisen, javi se endokrinologu. Tople preporuke za dr Mirošević u Vinogradskoj, imam isto tako povisen prolaktin (cak malo nizi nego tvoj), uz nju i terapiju sam uspjela sniziti prolaktin, vratiti ovulacije i zatrudniti.
Prolaktin cesto poremeti ovulaciju i spolne hormone, ti imas redovne menge pa nije ocito poremetio sve, ali svakako nemoj zanemarit nalaz.
Neću zanemariti , nikako , ponovit ću ga , ako bude povišen opet ću dalje ići ..
ne nije i ovulacije imam redovite , potvrđene su mi ultrazvukom tako da mora biti neki uzrok toga zašto je toliko povišen jer ovo svakako nije za zanemariti !
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Vjerujem da je to moglo imati utjecaja na neki nacin zasto moozda jos nije ni doslo do trudnoce. Znam da zvuci strasno mozda ovako na prvu. Al je super u jednu ruku jer je lako rijesivo
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bok cure, odradila sam vađenje hormona ,svi hormoni su ok osim prolaktina . Prolaktin mi je dosta povišen , dali to može biti od straha od igle , i neispravnosti ? Jer zadnjih par dana spavam po 4,5 h na dan samo , pere me neka nesanica 😏😏
Povišen prolaktin imam ja.. ali ja imam i benigni tumor na hipofizi.. vidim da si vadila i prolaktin nakon taloženja ali ne vidim ref vrijednost za to..
Mislim da će te endokrinolog poslati na magnet.. da vide stanje..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Moja frendica ima cistu na hipofizi i isto povisen prolaktin..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bok cure, odradila sam vađenje hormona ,svi hormoni su ok osim prolaktina . Prolaktin mi je dosta povišen , dali to može biti od straha od igle , i neispravnosti ? Jer zadnjih par dana spavam po 4,5 h na dan samo , pere me neka nesanica 😏😏
Povišen prolaktin imam ja.. ali ja imam i benigni tumor na hipofizi.. vidim da si vadila i prolaktin nakon taloženja ali ne vidim ref vrijednost za to..
Mislim da će te endokrinolog poslati na magnet.. da vide stanje..
Da ne vide se, uopće , pa neznam ni ja .. a gle možda i ja imam nešto sto neznam .. nemogu reci da me nije uznemirilo ova vrijednost , a jel si imala kakvih simptoma ? I dali je to opasno ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
I kod meme je uzrok adenom (dobrocudni tunor) na hipofizi. Simptome nisam imala prije nego sam ga otkrila jer sam bila na pilulama (one su maskirale simptome), a otkriven je slucajno na magnetu glave.
Kada sam prestala s pilulama nisam imala mengu sve dok nisam krenula s terapijom i dobila sam mlijeko. Kada sam krenula s terapijom, sve se unormalilo u roku mjesec dana, za 3mj je prolaktin pao na 150 i toliki je ostao do trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji