Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    25. Rujan 2023. 15:20

Pozz, nadam se da ste sve dobro, ja sam nekih 60stranica u zaostatku pa će mi trebati sad koji dan da to sve pročitam 😅
    Kako sam dobila M tako sam se malo odmakla, malo da rascistim glavu. Jer eto bliže se 2 godine, a ništa se ne desava. Malo smo uživali mm I ja uzali produzeni vikend I tako. Sad se bliži plodne dani I sve iz početka 🙈
    Opet nama neka nada proradila jer je ovaj ciklus točno 3 godine od dobitnog I naše prve bebe 😊 I O pada točno na isti dan kao I tada. Kao neki znak 😂 eto sad ćemo vidjeti kako ce biti 😬
    Nadam se I da ću u ovih 60stranica kod vas vidjeti I pokoji plus 😍

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

laurell
    25. Rujan 2023. 15:38

Mare3112

Cure koje su imale vanmaternicnu kakva je vama beta bila… ja jos uvijek ne mogu doc k sebi znaci zvali su me i ispricali se da oni ne smiju komentirat nalaz te da im ide unutarnja kontrola sad

Ja nisam vadila betu sve do dana kad su posumnjali na vanmatericnu. Štoviše, beta mi je po tjednima bila ok, preko 1000, tek na drugo vađenje bete se nešto jako malo pomakla.. 
    nemoj se opterećivati, štetiš i sebi i bebi! Opusti se. Sto bude bit će, a ja vjerujem da će biti dobro 🤞🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Mareeeee3112
    25. Rujan 2023. 15:50

laurell

Mare3112

Cure koje su imale vanmaternicnu kakva je vama beta bila… ja jos uvijek ne mogu doc k sebi znaci zvali su me i ispricali se da oni ne smiju komentirat nalaz te da im ide unutarnja kontrola sad

Ja nisam vadila betu sve do dana kad su posumnjali na vanmatericnu. Štoviše, beta mi je po tjednima bila ok, preko 1000, tek na drugo vađenje bete se nešto jako malo pomakla..
    nemoj se opterećivati, štetiš i sebi i bebi! Opusti se. Sto bude bit će, a ja vjerujem da će biti dobro 🤞🏽

laurell

Mare3112

Hvala ti iskreno mislim da sam pik imala 2 dana prije jer nemam digitalni toplomjer i nisam upisivala 2 decimale a po ovulaciskim trakicama koje imam bi to bilo to da sam ovulirala 13 dan a ne 15 . . Javila mi se i frendica i rekla je da je ona cak imala 105 i da je sve bilo ok.. nemam nikakvih bolova il nesto ugl javim se u srijedu 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lunolina
    25. Rujan 2023. 15:52

Martina1931

Ivyyyy

I ja sam 6dc danas.
    Mare zovi ginekologicu da budes mirnija 🤞

Super Ivyy, pratim se s tobom onda😊

Mare, na tren sam pomislila da ti je beta 10 000 haha , mislim da je to uredan nalaz i da je sve ok.

Cure, ja se pratim s vama :D ja sam 3.dc s tim da su moje ovulacije nesto ranije 12.-15.dc.
    Ovaj mjesec idem na prohodnost jajovoda 10.dc i ako sve bude ok onda cu traziti da idem na folikulometriju odmah nakon tako da probamo i tu opciju. Idem privatno pa racunam da mi ginicka sigurno nece reci ‘ne’. 😅
    .
    Mare cestitam! Sad je sluzbeno! Zelim ti urednu i sretnu trudnocu❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Martina1931
    25. Rujan 2023. 16:00

Lunolina

Martina1931

Ivyyyy

I ja sam 6dc danas.
    Mare zovi ginekologicu da budes mirnija 🤞

Super Ivyy, pratim se s tobom onda😊

Mare, na tren sam pomislila da ti je beta 10 000 haha , mislim da je to uredan nalaz i da je sve ok.

Cure, ja se pratim s vama :D ja sam 3.dc s tim da su moje ovulacije nesto ranije 12.-15.dc.
    Ovaj mjesec idem na prohodnost jajovoda 10.dc i ako sve bude ok onda cu traziti da idem na folikulometriju odmah nakon tako da probamo i tu opciju. Idem privatno pa racunam da mi ginicka sigurno nece reci ‘ne’. 😅
    .Mare cestitam! Sad je sluzbeno! Zelim ti urednu i sretnu trudnocu❤️

Supeeer, pratimo se🤗 ja cu mozda ici briseve vaditi jer nisam od prosle godine, pa ju mozda i pitam da i ja folikulometriju pratim ovaj mjesec. Vidjet cu kako budem raspolozena😅 moja gin ce to svakako htjeti 
    Moje O budu vecinom oko 14DC, pa smo si blizu 🤗

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Tratinčica123
    25. Rujan 2023. 16:00

Lela91,  lakše ja 2 ista spola, barem robicu podijele.. eto, onda se i kod vas nadamo curici😊
    Ohhh eto vidiš, bit će da ima nešto u tim simptomima, čekamo onda, javljam jesmo li pogodili 🤣🙈
    Lunolina, sretno ti. Privatno nema riječi ne 🤣🤣

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

bubamara.88
    25. Rujan 2023. 16:18

Martina1931

Bubamara, kako mislis stala si na 3dc?
    Joj cure i ja sam bila bolesna zadnjih 5dana, grlo sinusi temp. Tek sam sad bolje, neke viroze su u zraku

Pa samo 3 dana mi je kao curiio ciklus oskudnije i stalo iako mi je bila spala temp opet se popela na 37.

• eni233
    25. Rujan 2023. 16:33

bubamara.88

Martina1931

Bubamara, kako mislis stala si na 3dc?
    Joj cure i ja sam bila bolesna zadnjih 5dana, grlo sinusi temp. Tek sam sad bolje, neke viroze su u zraku

Pa samo 3 dana mi je kao curiio ciklus oskudnije i stalo iako mi je bila spala temp opet se popela na 37.

A si napravila test ?  

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    25. Rujan 2023. 17:00

Ja sam imala razgovor za kliniku, ugl zena mi je objasnila da trebam izabrati kliniku(ima jedna privatna bliza nama al tu sve sami placamo i ima jedna malo dalje gdje pokriva zdrastvenp ali samo 50%), od papira netrebam nista, jer moramo svakako raditi sve nalaze u klinici i onda vidjeti jel imamo dijagnozu ili ne, rekla je da sad vec ulazimo u kriterij jer smo u braku, stariji od 25 i pokusavamo duze od god.dana.. 
    ugl, na nama je sad da odlucimo ocemo privatno ili preko neke druge klinike al onda se i na termin duze ceka.. ovako preko njih moguce bi bilo da vec slj mj imamo konzultacije i preglede 🤗 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Lunolina
    25. Rujan 2023. 17:10

Ivyyyy

Ja sam imala razgovor za kliniku, ugl zena mi je objasnila da trebam izabrati kliniku(ima jedna privatna bliza nama al tu sve sami placamo i ima jedna malo dalje gdje pokriva zdrastvenp ali samo 50%), od papira netrebam nista, jer moramo svakako raditi sve nalaze u klinici i onda vidjeti jel imamo dijagnozu ili ne, rekla je da sad vec ulazimo u kriterij jer smo u braku, stariji od 25 i pokusavamo duze od god.dana..
    ugl, na nama je sad da odlucimo ocemo privatno ili preko neke druge klinike al onda se i na termin duze ceka.. ovako preko njih moguce bi bilo da vec slj mj imamo konzultacije i preglede 🤗

Jesi ti zadovoljna razgovorom? Super sto sada znate opcije i mozete odluciti sto cete i kako cete :)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.