Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    25. Rujan 2023. 14:43

Lela91

Tratinčica123

laurell

Ja sjedim na kavi i osjetim nešto iz mene😅 odem sad na wc kad ono bas doooosta kremastog bijelog iscjedka i gaćice mokre mokre 🤨 zao mi sto nisam slikala za ove NEgadljive 🤣 ako se ponovi bas ću slikati. Čudno. Inače imam kremasti isjcedak par dana pred M, ali definitivno ne u ovoj količini. Samo u par tragova.

Opaaa, ovo bi moglo biti baš nešto dobro🤞🤞
    Prije sam bez problema otvarala takve stvari, sad ću bome ja preskočit 🤣
    I muž i ja imamo osjećaj da je cura od početka 🤷‍♀️

Ja sam dva puta prije niftya sanjala deckice i jos su nekako svi govorili u muskom rodu, cak ne u srednjem nego bas u muskom. Jos kako sam imala neko krvarenje u pocetku, moja mama je stalno govorila: jak je on, izdrzat ce on sve. 😅 Ja sam bila 100% uvjerena da ce biti deckic. Kad ono… pisulinka. 😅🥰

Hahahha mi isto nesvjesno govorimo stalno- ona, ona,  ona.. muž stalno piše kako ste vas dvije🤣
    Ako je muško, bit će ljut što je nama 10t bio žensko..
    Baš me zanima koliko smo se zeeznulii 🤣🙈

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

laurell
    25. Rujan 2023. 14:43

Ovaj mjesec se neću nadati previše. Jer sam za prošli zbog temperature bila uvjerena da je to to. Samo ću prijavljivati simptome 😁

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Mareeeee3112
    25. Rujan 2023. 14:46

Cure koje su imale vanmaternicnu kakva je vama beta bila... ja jos uvijek ne mogu doc k sebi  znaci zvali su me i ispricali se da oni ne smiju komentirat nalaz te da im ide unutarnja kontrola sad

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lela91
    25. Rujan 2023. 14:54

Tratinčica123

Lela91

Tratinčica123

laurell

Ja sjedim na kavi i osjetim nešto iz mene😅 odem sad na wc kad ono bas doooosta kremastog bijelog iscjedka i gaćice mokre mokre 🤨 zao mi sto nisam slikala za ove NEgadljive 🤣 ako se ponovi bas ću slikati. Čudno. Inače imam kremasti isjcedak par dana pred M, ali definitivno ne u ovoj količini. Samo u par tragova.

Ja sam dva puta prije niftya sanjala deckice i jos su nekako svi govorili u muskom rodu, cak ne u srednjem nego bas u muskom. Jos kako sam imala neko krvarenje u pocetku, moja mama je stalno govorila: jak je on, izdrzat ce on sve. 😅 Ja sam bila 100% uvjerena da ce biti deckic. Kad ono… pisulinka. 😅🥰

Hahahha mi isto nesvjesno govorimo stalno- ona, ona, ona.. muž stalno piše kako ste vas dvije🤣

Naša kćer je i u krugu prijatelja i u  familiji prva curica nakon duuugo… muz ima brata koji ima dva sina, kuma moja ima dva sina, muzev kum ima jednog sina, frendica bliska sina i drugi je na putu, bratic moj ima tri sina, itd… tako da je ova moja bas princeza među svim tim muskima. Jedino nismo imali srece za nasljeđivanje robice. Gospođa sve novo nosi. 😂😂

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    25. Rujan 2023. 14:59

Lela ,joj bas slatko :) mogu misliti kakva je sefica onda, svi deckici oko nje🌸🙈 
    Laurell, drzim fige da su to pravi simptomi🤞🤞 
    Tratincice, ja isto imam neki filing da ti curku nosis. Ne znm😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• BikMik
    25. Rujan 2023. 15:00

laurell

Ovaj mjesec se neću nadati previše. Jer sam za prošli zbog temperature bila uvjerena da je to to. Samo ću prijavljivati simptome 😁

Onda se otprilike pratimo, prijavljuj :)

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Bebolina2024
    25. Rujan 2023. 15:02

Lela niste imali sreće zbog robice ali zato se njoj posrećilo kad sve novo nosi i bude nosila 🤣
    Mare ne znam zašto su ti postavljali pitanja i sve kad jedna beta za sebe baš ne znači puno. S njom sada znaš da je pozitivna, do trudnoće je došlo i bitno je sada da se ona lijepo dupla.
    Čestitam ti, trudna si i sad se što više opusti. Na ishod kakav će biti ne možeš utjecati ali možeš utjecati na to da smanjiš stres jer on šteti i tebi i bebi.
    Tratinčice srećom da su ti popustile mučnine. Držim 🤞🤞 za Panoramu.
    Laurell nadam se da je iscjedak dobar znak.
    Martina ako si bolesna i povišena je temp onda ne trebaš mjeriti bazalnu.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Tratinčica123
    25. Rujan 2023. 15:04

Lela91

Tratinčica123

Lela91

Tratinčica123

laurell

Hahahha mi isto nesvjesno govorimo stalno- ona, ona, ona.. muž stalno piše kako ste vas dvije🤣

Naša kćer je i u krugu prijatelja i u familiji prva curica nakon duuugo… muz ima brata koji ima dva sina, kuma moja ima dva sina, muzev kum ima jednog sina, frendica bliska sina i drugi je na putu, bratic moj ima tri sina, itd… tako da je ova moja bas princeza među svim tim muskima. Jedino nismo imali srece za nasljeđivanje robice. Gospođa sve novo nosi. 😂😂

Vidiš, također i kod nas isto🤣 od muža mama je rekla ajde molim vas jedna curica 🤣
    Imamo 6 dečki u obitelji Hahah stvarno bi bio red na jednu curu 🤣
    .
    Martina, meni svi kažu da imaju osjećaj da je cura🤣
    Ima to po nekim stvarima kao kako možeš zaključiti da je cura, zasad odgovara tome 🙈
    Jače mucnine i povećanje, masna koža i kosa, akne, papanje slatkog.. sve imam 🤣🤣 i viša beta 🤷‍♀️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Mareeeee3112
    25. Rujan 2023. 15:11

Poslali su mi ovo
    Poštovana Marija,

Užasno nam je žao zbog neugodnosti i straha koji ste proživljeni.
    Nakon uvida u cijelu situaciju, naš djelatnik je opomenut te će snositi sankcije.
    Pacijent nam je na prvom mjestu, te Vama kao našem korisniku želimo ponuditi slijedeće vađenje Beta HCG  - besplatno.
    Molimo Vas da nam samo prvotno najavite dolazak kada bi htjeli ponoviti pretragu.
    Unaprijed Vam hvala, te još jednom primite naše isprike!

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lela91
    25. Rujan 2023. 15:16

Ako uspijemo složiti još jednu bebicu, nadam se da će isto biti cura da iskoristimo još sve te robe. Iako smo dosta donirali, neke stvarčice ipak nisam mogla jer su mi preslatke pa kao možda jednom bude trebalo opet. 😅
    Tratinčice, ja sam s njom sve to imala, jedino za betu ne znam jer je nisam vadila. Ali i mučnine i masnu kožu i kosu i dobila sam 25 kila u trudnoci od nenormalne količine slatkog. Kojeg inače nikad ne jedem. Pojedem kockicu čokolade dan pred M. 😅
    Tako da i meni miriše da nosiš curku onda. 🥰🥰
    Baš se sad veselim nalazu Panorame da vidimo jesmo li sve pogodile. 😁

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.