Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    26. Rujan 2023. 12:07

laurell

Mare3112

Ak neko nije procitao nemojte kupovat first sign testice jer je to zapravo last sign🤣🤣🤣 …jos je meni bilo cudnl kak se to slabo vidli i cim sam umocila jos 2 razlicita sastrane sve mi je bilo jasno a frendici je jucer na betu 200 tako slabo pokazao ko da je tek na pocetku trudnoce tako da zaobilazite…

A ja kući imam jednu first sign trakicu 😅😂

Onda mi džabe sto ga imam😅
    Ja sam danas na oko 5dpo. Onaj bijeli kremasti iscjedak mi je opet tu, ali u dosta manjoj količini. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Mareeeee3112
    26. Rujan 2023. 12:17

laurell

laurell

Mare3112

Ak neko nije procitao nemojte kupovat first sign testice jer je to zapravo last sign🤣🤣🤣 …jos je meni bilo cudnl kak se to slabo vidli i cim sam umocila jos 2 razlicita sastrane sve mi je bilo jasno a frendici je jucer na betu 200 tako slabo pokazao ko da je tek na pocetku trudnoce tako da zaobilazite…

A ja kući imam jednu first sign trakicu 😅😂

Onda mi džabe sto ga imam😅
    Ja sam danas na oko 5dpo. Onaj bijeli kremasti iscjedak mi je opet tu, ali u dosta manjoj količini.

Bas đabe ... fakat najgori testovi ikad 🤣🤣🤣
    Citala sam i tu iskustva trudnica e nasmijala se ko luda ukucaj pa citaj umirala od smjeha🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    26. Rujan 2023. 12:19

Idemo samo nabrijano ovaj mjesec😂
    A moj muz vodi gradiliste, inzenjer i mozete si zamislit kad dodje s posla kako umoran bude😂  i onda se ni meni ne da kad vidim da je on umoran.....al kako je moja gin rekla "a jadan on, mora se seksat sa lijepom curom" 
    Nek istrpi😂🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

pistacija13
    26. Rujan 2023. 12:32

Moj radi druge smjene pa je nas seks po danu ili nekad i ujutro sto mi uopce nije romanticno 😂 sva sreca pa je libido veci pa ajd hajd, ide nekako 😂
    Rekla sam mu, nisam mogla drzat jezik za zubima, jebat ga, da mislim da nam je ovo dobitni mjesec, da imam dobar predosjecaj... samo pozitivno curke 🥰

Mareeeee3112
    26. Rujan 2023. 12:34

Ja stvarno isto imam filing da cemo nas sve ovaj mjesecc na proljetno ljetne bebe...🤩😁sretnooo i samo jako🤪

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    26. Rujan 2023. 12:37

pistacija13

Moj radi druge smjene pa je nas seks po danu ili nekad i ujutro sto mi uopce nije romanticno 😂 sva sreca pa je libido veci pa ajd hajd, ide nekako 😂
    Rekla sam mu, nisam mogla drzat jezik za zubima, jebat ga, da mislim da nam je ovo dobitni mjesec, da imam dobar predosjecaj… samo pozitivno curke 🥰

Joooj, i mi smo prosli cikljs morali iz jutra imati seks. Meni je to uzasno iskr, dosl smo se seksali jer smo morali😬 bas nismo za jutarnji seks

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    26. Rujan 2023. 12:43

Martina1931

pistacija13

Rekla sam mu, nisam mogla drzat jezik za zubima, jebat ga, da mislim da nam je ovo dobitni mjesec, da imam dobar predosjecaj… samo pozitivno curke 🥰

Joooj, i mi smo prosli cikljs morali iz jutra imati seks. Meni je to uzasno iskr, dosl smo se seksali jer smo morali😬 bas nismo za jutarnji seks

Ali jutarnji spremici su ko na steroidima brzi i odmorni😁😁😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

laurell
    26. Rujan 2023. 12:48

Martina1931

pistacija13

Ni ja nikako nisam za jutarnji 😆 jednom u 100 godina ako se bas zaželim 

baby boy

laurell
    26. Rujan 2023. 12:49

Mare3112

Ja stvarno isto imam filing da cemo nas sve ovaj mjesecc na proljetno ljetne bebe…🤩😁sretnooo i samo jako🤪

Ja sam za prošli imala bas osjećaj to je to, dobitni je. Za ovaj nemam apsolutno ništa. Iako podsvjesno se preispitujem kad idem na trening sto ako štetim sad oplodnji i sve mi propadne radi napora 🤣🤣🤣

baby boy

Martina1931
    26. Rujan 2023. 12:50

Mare3112

Martina1931

pistacija13

Ali jutarnji spremici su ko na steroidima brzi i odmorni😁😁😁

Eto ni na steroidima me nisu uspjeli oplodit😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.