Ak neko nije procitao nemojte kupovat first sign testice jer je to zapravo last sign🤣🤣🤣 …jos je meni bilo cudnl kak se to slabo vidli i cim sam umocila jos 2 razlicita sastrane sve mi je bilo jasno a frendici je jucer na betu 200 tako slabo pokazao ko da je tek na pocetku trudnoce tako da zaobilazite…
A ja kući imam jednu first sign trakicu 😅😂
Onda mi džabe sto ga imam😅
Ja sam danas na oko 5dpo. Onaj bijeli kremasti iscjedak mi je opet tu, ali u dosta manjoj količini.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ak neko nije procitao nemojte kupovat first sign testice jer je to zapravo last sign🤣🤣🤣 …jos je meni bilo cudnl kak se to slabo vidli i cim sam umocila jos 2 razlicita sastrane sve mi je bilo jasno a frendici je jucer na betu 200 tako slabo pokazao ko da je tek na pocetku trudnoce tako da zaobilazite…
A ja kući imam jednu first sign trakicu 😅😂
Onda mi džabe sto ga imam😅
Ja sam danas na oko 5dpo. Onaj bijeli kremasti iscjedak mi je opet tu, ali u dosta manjoj količini.
Bas đabe ... fakat najgori testovi ikad 🤣🤣🤣
Citala sam i tu iskustva trudnica e nasmijala se ko luda ukucaj pa citaj umirala od smjeha🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Idemo samo nabrijano ovaj mjesec😂
A moj muz vodi gradiliste, inzenjer i mozete si zamislit kad dodje s posla kako umoran bude😂 i onda se ni meni ne da kad vidim da je on umoran.....al kako je moja gin rekla "a jadan on, mora se seksat sa lijepom curom"
Nek istrpi😂🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Moj radi druge smjene pa je nas seks po danu ili nekad i ujutro sto mi uopce nije romanticno 😂 sva sreca pa je libido veci pa ajd hajd, ide nekako 😂
Rekla sam mu, nisam mogla drzat jezik za zubima, jebat ga, da mislim da nam je ovo dobitni mjesec, da imam dobar predosjecaj... samo pozitivno curke 🥰
Ja stvarno isto imam filing da cemo nas sve ovaj mjesecc na proljetno ljetne bebe...🤩😁sretnooo i samo jako🤪
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Moj radi druge smjene pa je nas seks po danu ili nekad i ujutro sto mi uopce nije romanticno 😂 sva sreca pa je libido veci pa ajd hajd, ide nekako 😂
Rekla sam mu, nisam mogla drzat jezik za zubima, jebat ga, da mislim da nam je ovo dobitni mjesec, da imam dobar predosjecaj… samo pozitivno curke 🥰
Joooj, i mi smo prosli cikljs morali iz jutra imati seks. Meni je to uzasno iskr, dosl smo se seksali jer smo morali😬 bas nismo za jutarnji seks
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Rekla sam mu, nisam mogla drzat jezik za zubima, jebat ga, da mislim da nam je ovo dobitni mjesec, da imam dobar predosjecaj… samo pozitivno curke 🥰
Joooj, i mi smo prosli cikljs morali iz jutra imati seks. Meni je to uzasno iskr, dosl smo se seksali jer smo morali😬 bas nismo za jutarnji seks
Ali jutarnji spremici su ko na steroidima brzi i odmorni😁😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ni ja nikako nisam za jutarnji 😆 jednom u 100 godina ako se bas zaželim
baby boy
Ja stvarno isto imam filing da cemo nas sve ovaj mjesecc na proljetno ljetne bebe…🤩😁sretnooo i samo jako🤪
Ja sam za prošli imala bas osjećaj to je to, dobitni je. Za ovaj nemam apsolutno ništa. Iako podsvjesno se preispitujem kad idem na trening sto ako štetim sad oplodnji i sve mi propadne radi napora 🤣🤣🤣
baby boy
Ali jutarnji spremici su ko na steroidima brzi i odmorni😁😁😁
Eto ni na steroidima me nisu uspjeli oplodit😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji