Cure, hvala vam na dijeljenju iskustava, znam da vam nije lako! Žao mi je što ste iskusile neuspjehe, duga čekanja, suze, sreću zbog pozitivnog testa pa onda razočaranje i prazninu nakon neuspješne trudnoće 💛
Neizmjerno mi je žao, ali opet mi je lakše boriti se s time kad pročitam vaša iskustva, nadam se da me nećete shvatiti krivo. Ja sam baš danas obeshrabrena skroz i veoma tužna. 😔 Nadam se da ćemo uskoro sve osjetiti kakva je to sreća kad postanemo mame.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Cure, hvala vam na dijeljenju iskustava, znam da vam nije lako! Žao mi je što ste iskusile neuspjehe, duga čekanja, suze, sreću zbog pozitivnog testa pa onda razočaranje i prazninu nakon neuspješne trudnoće 💛
Neizmjerno mi je žao, ali opet mi je lakše boriti se s time kad pročitam vaša iskustva, nadam se da me nećete shvatiti krivo. Ja sam baš danas obeshrabrena skroz i veoma tužna. 😔 Nadam se da ćemo uskoro sve osjetiti kakva je to sreća kad postanemo mame.
Nemoj tako , znam da si sad tužna i sve , ali vjeruj sigurno će i tvoj plus doći ❤️ ja znam najbolje kako se osjećaš i sve mi vjerujem jer prolazimo korz isto , a smatram ra tugom si gore radimo , zato glavu gore i u novi ciklus sa velikom pozitvom jer kako sam prije rekla gdje ima vjere u ljubavi , nema šanse da se ne desi bebica 🥰❤️

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Grlim sve s negativnim testovima i onima koje očekuju mengu ovih dana 🫂 Stvarno nije lagan taj rollercoaster osjećaja, a mislim da je najbolje što možemo dopustiti si osjećaje takve kakve jesu, pa neka bude i nada i tuga i strah i sreća, sve ipak lakše prođe kad ne pokušavamo potisnuti i "nagovoriti" se da se ne bismo trebale osjećati tužno ili razočarano ili bilo kako... I tuga je sasvim očekivana emocija u ovakvim situacijama, i ako si je dopustimo osjetiti i proći kroz nju (a ne izbjegavati je), neće trajati vječno (makar se nekad čini da hoće).
A svakako želim svima i što prije plusiće i zdrave trudnoće, i puno mentalne snage kroz proces ❤️
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sve ovdje razumijemo tu tugu nakon negativnog testa/menge i nema neke prave utjehe zapravo. Samo fokus na sljedeći ciklus i čim krene tamo 9, 10 dc, ploča se mijenja. Cure s negativnim testovima, odtugujte, pojadajte nam se ovdje. Bit će sve okej ❤️

Ja sam danas izvadila betu - rezultat 65 (12 dpo). Sad sljedeće čekam vađenje u srijedu da vidimo porast. 🤞
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cure, zao mi je zbog negativnih testova i tuhe koju osjecate. Dajte si koji dan da se isplacete, odtugujte i onda se hrabro ustanite i krenite u nove pobjede.
Ja svaki mjesec imam novu taktiku - drugacija prehrana, vise treninga, manje treninga, vise boravka na otvorenom i slicno. Ta dinamika pomaze da ne utonete u dosadnu, zatupljujucu rutinu (barem je meni tako).
Drzim palceve da sve dobijemo kartu za ljetne bebe i ako treba da nam bude muka kada ce svi za Bozic jesti kolace😄
Cure, sve ste vi lavice, jace ste nego mislite i mozete podnijeti vise nego iti jedan muskarac. Stvarno vam zelim svima da dobijete svoje malo klupko srece :)

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja sam danas izvadila betu - rezultat 65 (12 dpo). Sad sljedeće čekam vađenje u srijedu da vidimo porast. 🤞
Cestitaaam! Jedva cekam srijedu i novu betu🤭

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sretno draga moja pa da otvorimo sve zajedno temu ljetnih bebica😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Perpetua, samo nek nastavi lijepo rasti ❤️
Ja sam zvala svog ginekologa da pitam šta je s mojim visokim progesteronom budući da nisam trudna pa je rekao s obzirom na to da su svi drugi hormoni uredni, da sam vjerojatno imala duplu ovulaciju. Znači imala sam vjerojatno duplo veću šansu za trudnoću pa ništa 😔
Budem se danas počastila s puno sladoleda i maratonskim gledanjem serija pa ću valjda prebolit brzo i skupit snage i elana za idući ciklus
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Perpetua,samo nek nastavi lijepo rasti ❤️
Ja sam zvala svog ginekologa da pitam šta je s mojim visokim progesteronom budući da nisam trudna pa je rekao s obzirom na to da su svi drugi hormoni uredni, da sam vjerojatno imala duplu ovulaciju. Znači imala sam vjerojatno duplo veću šansu za trudnoću pa ništa 😔
Budem se danas počastila s puno sladoleda i maratonskim gledanjem serija pa ću valjda prebolit brzo i skupit snage i elana za idući ciklus
Isto, moja serija koju gledam sama u tuznim danima je This is us, ako nisi gledala preporucujem.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji