Moj radi druge smjene pa je nas seks po danu ili nekad i ujutro sto mi uopce nije romanticno 😂 sva sreca pa je libido veci pa ajd hajd, ide nekako 😂
Rekla sam mu, nisam mogla drzat jezik za zubima, jebat ga, da mislim da nam je ovo dobitni mjesec, da imam dobar predosjecaj... samo pozitivno curke 🥰

Ja stvarno isto imam filing da cemo nas sve ovaj mjesecc na proljetno ljetne bebe...🤩😁sretnooo i samo jako🤪
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Moj radi druge smjene pa je nas seks po danu ili nekad i ujutro sto mi uopce nije romanticno 😂 sva sreca pa je libido veci pa ajd hajd, ide nekako 😂
Rekla sam mu, nisam mogla drzat jezik za zubima, jebat ga, da mislim da nam je ovo dobitni mjesec, da imam dobar predosjecaj… samo pozitivno curke 🥰
Joooj, i mi smo prosli cikljs morali iz jutra imati seks. Meni je to uzasno iskr, dosl smo se seksali jer smo morali😬 bas nismo za jutarnji seks
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Rekla sam mu, nisam mogla drzat jezik za zubima, jebat ga, da mislim da nam je ovo dobitni mjesec, da imam dobar predosjecaj… samo pozitivno curke 🥰
Joooj, i mi smo prosli cikljs morali iz jutra imati seks. Meni je to uzasno iskr, dosl smo se seksali jer smo morali😬 bas nismo za jutarnji seks
Ali jutarnji spremici su ko na steroidima brzi i odmorni😁😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ni ja nikako nisam za jutarnji 😆 jednom u 100 godina ako se bas zaželim

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja stvarno isto imam filing da cemo nas sve ovaj mjesecc na proljetno ljetne bebe…🤩😁sretnooo i samo jako🤪
Ja sam za prošli imala bas osjećaj to je to, dobitni je. Za ovaj nemam apsolutno ništa. Iako podsvjesno se preispitujem kad idem na trening sto ako štetim sad oplodnji i sve mi propadne radi napora 🤣🤣🤣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ali jutarnji spremici su ko na steroidima brzi i odmorni😁😁😁
Eto ni na steroidima me nisu uspjeli oplodit😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja stvarno isto imam filing da cemo nas sve ovaj mjesecc na proljetno ljetne bebe…🤩😁sretnooo i samo jako🤪
Ja sam za prošli imala bas osjećaj to je to, dobitni je. Za ovaj nemam apsolutno ništa. Iako podsvjesno se preispitujem kad idem na trening sto ako štetim sad oplodnji i sve mi propadne radi napora 🤣🤣🤣
Ja nisam za ovaj ciklus misla da je dobitni evo iskreno ... iako sam imala cudne neke situacije tipa bradavice i to ali em mi je pala tempica em svasta tak da ...drzim fige
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mi smo krenuli vec 5,6dana moliti Sv Josipu 30dana, svaki dan. Duga je molitva, i tesko je izdrzati toliko dana. Ali znam i vjerujem da ce nas cuti. Ne znam jel ovo dobitni mjesec, ali vjerujem da ce biti ubrzo🤗
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mi smo krenuli vec 5,6dana moliti Sv Josipu 30dana, svaki dan. Duga je molitva, i tesko je izdrzati toliko dana. Ali znam i vjerujem da ce nas cuti. Ne znam jel ovo dobitni mjesec, ali vjerujem da ce biti ubrzo🤗
Pomolit cu s cure i ja za sve Vas ...ne postoji viska molitve 💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji