Ja stvarno isto imam filing da cemo nas sve ovaj mjesecc na proljetno ljetne bebe…🤩😁sretnooo i samo jako🤪
Ja sam za prošli imala bas osjećaj to je to, dobitni je. Za ovaj nemam apsolutno ništa. Iako podsvjesno se preispitujem kad idem na trening sto ako štetim sad oplodnji i sve mi propadne radi napora 🤣🤣🤣
Ja nisam za ovaj ciklus misla da je dobitni evo iskreno ... iako sam imala cudne neke situacije tipa bradavice i to ali em mi je pala tempica em svasta tak da ...drzim fige
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mi smo krenuli vec 5,6dana moliti Sv Josipu 30dana, svaki dan. Duga je molitva, i tesko je izdrzati toliko dana. Ali znam i vjerujem da ce nas cuti. Ne znam jel ovo dobitni mjesec, ali vjerujem da ce biti ubrzo🤗
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mi smo krenuli vec 5,6dana moliti Sv Josipu 30dana, svaki dan. Duga je molitva, i tesko je izdrzati toliko dana. Ali znam i vjerujem da ce nas cuti. Ne znam jel ovo dobitni mjesec, ali vjerujem da ce biti ubrzo🤗
Pomolit cu s cure i ja za sve Vas ...ne postoji viska molitve 💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam krenula devetnicu Sv. Franji Asiskom, da nam se usklise molitve 🙏
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bok cure!
Kod mene danas 4. ili 5. dpo, nisam sigurna baš. Od simptoma i dalje nula, kao neki mini kremasto bijeli iscjedak i to je to. Muž je danas išao na spermiogram u Petrovu, rekli su mu da se nalaz čeka 2-3 dana. Jel to uobičajeno ili su oni u gužvi baš ako koja zna?
Ja naručena na progesteron prekosutra pa još na transvaginalni color doppler sredinom listopada jer imam miom na maternici pa da vidimo jel to možda razlog neuspjeha do sad i da vidimo jel to treba operirati.
Eto, toliko zasad od mene.
Držim vam fige svima!
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Petra nema veze što je temperatura zadnjih dana na istom, bitno je samo nakon 25.dc ne pada. Nemamo mi sve istu tjelesnu temperaturu i ne trebamo sve imati oko 37 ako je plusić.
Moja baš stalno šeta i skoro svaki dan je različita. Baš dosta šeta bude 36.74, 36.92, 36.83 i onda se strmoglavi na 36.15 i znam da M stiže.
.
Eni nadam se da će otkriti uskoro zašto je nalaz takav i da će se to riješiti.
.
I ja počela moliti, trenutno molitve za začeće i Sv. Riti.
Ja sam mislila da ću biti na proljetnim bebama ali nije mi se posrećilo.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bok cure!
Kod mene danas 4. ili 5. dpo, nisam sigurna baš. Od simptoma i dalje nula, kao neki mini kremasto bijeli iscjedak i to je to. Muž je danas išao na spermiogram u Petrovu, rekli su mu da se nalaz čeka 2-3 dana. Jel to uobičajeno ili su oni u gužvi baš ako koja zna?
Ja naručena na progesteron prekosutra pa još na transvaginalni color doppler sredinom listopada jer imam miom na maternici pa da vidimo jel to možda razlog neuspjeha do sad i da vidimo jel to treba operirati.
Držim vam fige svima!
Kakva ti je temp danas? Moja je bila 36.47.
Mi smo nalaz na Svetom Duhu čekali tjedan dana. Ne znam jel po bolnicama možeš dobiti isti dan ili to samo privatno može.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Petra nema veze što je temperatura zadnjih dana na istom, bitno je samo nakon 25.dc ne pada. Nemamo mi sve istu tjelesnu temperaturu i ne trebamo sve imati oko 37 ako je plusić.
Moja baš stalno šeta i skoro svaki dan je različita. Baš dosta šeta bude 36.74, 36.92, 36.83 i onda se strmoglavi na 36.15 i znam da M stiže.
.
Eni nadam se da će otkriti uskoro zašto je nalaz takav i da će se to riješiti.
.
I ja počela moliti, trenutno molitve za začeće i Sv. Riti.
Ja sam mislila da ću biti na proljetnim bebama ali nije mi se posrećilo.
Tako je bitno je samo da je minimalno 0.4 razlike prije ovulacije i poslije😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bok cure!
Držim vam fige svima!
Ti i ja se onda pratimo.. i sa dpo i sa kremastim iscjedkom 😅
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Moj radi druge smjene pa je nas seks po danu ili nekad i ujutro sto mi uopce nije romanticno 😂 sva sreca pa je libido veci pa ajd hajd, ide nekako 😂
Rekla sam mu, nisam mogla drzat jezik za zubima, jebat ga, da mislim da nam je ovo dobitni mjesec, da imam dobar predosjecaj… samo pozitivno curke 🥰
Joooj, i mi smo prosli cikljs morali iz jutra imati seks. Meni je to uzasno iskr, dosl smo se seksali jer smo morali😬 bas nismo za jutarnji seks
Kako smo svi drugačiji, a ovisi valjda i o okolnostima, nama je već neko vrijeme dnevni seks najbolja stvar ikad 😂 Zato što je tad kći u vrtiću, a mi oboje radimo od doma, i super nam je ta sloboda, trenutno se jedva i sjećam kako je to seksati se po noći 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji