Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    23. Rujan 2023. 15:46

Lela91

I bio bi termin da nisam imala spontani. 🥺

🩷🩷🩷 virtualni hug! I sretna vam godisnjica, da vas za iducu bude jos vise!!

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lunolina
    23. Rujan 2023. 15:50

Martina1931

Lunolina

Martina1931

Lunolina

Marecestitaaaam!!! Bas sam sretna zbog tebe!🥳🥳🥳
    .
    Petra wooow kakva tempica! Neka takva ostane🥰🤞🏻
    .
    Ja prijavljujem 1.dpo i 9 dana do testa prohodnosti jajovoda 🥰
    Cini se da je moj rast temperature bio samo privremen. Nema veze, idemo dalje! ☺️

Odakle si inace, gdje ides na test prohodnosti?🙈
    Mislim da cu i ja to traziti ako do 1.mjeseca ne bude nista s obzirom na moju endometriozu

Iz Zagreba. Ici cu privatno. Iako vjerujem da jednako dobro rade i u bolnici, ova opcija mi je ipak malo draza jer ce mi pretragu raditi moja dugogodisnja ginekologica kojoj vjerujem i to mi je bitno ☺️
    Kako si otkrila endometriozu?

Je li to bila tvoja zelja, ili je potrebna preporuka gin? Msm mogi li ja sama doci i traziti to bez preporuke npr
    Koliko se placa privatno?
    Pa slucajno otkriveno, prilikom kireraze negdje oko cervixa mi je vidjeno malo zadebljanje oko 3mm. S tim da ja nemam apsolutno nikakvih simptoma, bolni odnosi, menga traje normalno i nije obilna a kamoli bolna. U zivotu nisam tabletu trebala popiti radi nje.. uzv mi je uredan, a najcesce bude na jajniku endometriom🙈 pa eto budi normalan s glavom, nikakvih simptoma pa ju svejedno imam

Preporuka ginekologice. 160€ 😐 ali idem na sluzbeni put i taman cu toliko dnevnica skupiti😂🙈
    Vidis, nisam znala da je moguce kod endometrioze da nemas bolove. Pa super za tebe!🤭
    .
    Lejla zao mi je. Probajte se koliko toliko danas opustiti i posvetiti jedno drugome ☹️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Mareeeee3112
    23. Rujan 2023. 15:54

Petra110622

https://ibb.co/kSp0P3H danas 7dpo, nadam se da nece past kroz naredna 2,3 dana

Tempica ti je super drzim fige💙💚

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Bebolina2024
    23. Rujan 2023. 16:01

Lela91 sretna vam godišnjica.  Znam da je teško ali treba vjerovati da ćeš uskoro imati plusić opet. 😘
    Petra neka ostane visoka i dalje 🤞🙏
    BikMik i Ivyyy da saznate sve što vas zanima na konzultacijama.
    Ako vam treba pojasniti malo te pojmove što je što, pitajte ima nas koje smo prošle postupke pa smo upućene u te neke stvari i izraze....
    Mare kod tebe nema sumnje, to je to. Nadam se da ćeš brzo ozdraviti i biti kao nova.
    .
    Meni je danas isto 1.dpo, sinoć smo još pokrili nadam se da nije bilo prekasno. Peak mi je bio negdje u četvrtak popodne, jake bolove sam imala jučer ujutro i vjerujem da je tada nastupila O i nadam se da je do navečer jajna stanica još čekala.
    Jučer sam nakon svega ostala ležati (inače uvijek nakon idem na WC i tuširati se) digla malo guzu, pa malo na lijevi bok, pa na desni i tako preko pola sata. I kako ništa nije iscurilo kad sam išla na WC, a inače sve odmah iscuri ako odmah idem na WC nakon odnosa, onda sam si stavila menstrualnu čašicu. I jutros otišla ja u kadu idem izvaditi čašicu i tušnuti se kad ono jedva napipala vršak. I zbog kuta pod kojim ruka ulazi nisam mogla s 2 prsta uhvatiti vršak i povući. Na kraju sam zvala muža da odradi posao. Samo sam mu objasnila da će osjetiti vršak i neka primi i povuče, ajde srećom da je bio doma pa obavio taj dio posla.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lela91
    23. Rujan 2023. 16:14

Hvala na podršci curke. ❤️
    Stvarno nam svima želim lijepi pozitivni testić kao kod Mare! 🤞🏻🤞🏻
    Bebolina, meni se prvi put kad sam je koristila  čašica “zaglavila”. Ajme panike. 😂😂😂
    Inače mi pomogne sjest na školjku i “tiskat” kao kod kakanja i onda se malo spusti da je uspijem uhvatit. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Mareeeee3112
    23. Rujan 2023. 16:15

Bebolina2024

Lela91 sretna vam godišnjica. Znam da je teško ali treba vjerovati da ćeš uskoro imati plusić opet. 😘
    Petra neka ostane visoka i dalje 🤞🙏
    BikMik i Ivyyy da saznate sve što vas zanima na konzultacijama.
    Ako vam treba pojasniti malo te pojmove što je što, pitajte ima nas koje smo prošle postupke pa smo upućene u te neke stvari i izraze….
    Mare kod tebe nema sumnje, to je to. Nadam se da ćeš brzo ozdraviti i biti kao nova.
    .
    Meni je danas isto 1.dpo, sinoć smo još pokrili nadam se da nije bilo prekasno. Peak mi je bio negdje u četvrtak popodne, jake bolove sam imala jučer ujutro i vjerujem da je tada nastupila O i nadam se da je do navečer jajna stanica još čekala.
    Jučer sam nakon svega ostala ležati (inače uvijek nakon idem na WC i tuširati se) digla malo guzu, pa malo na lijevi bok, pa na desni i tako preko pola sata. I kako ništa nije iscurilo kad sam išla na WC, a inače sve odmah iscuri ako odmah idem na WC nakon odnosa, onda sam si stavila menstrualnu čašicu. I jutros otišla ja u kadu idem izvaditi čašicu i tušnuti se kad ono jedva napipala vršak. I zbog kuta pod kojim ruka ulazi nisam mogla s 2 prsta uhvatiti vršak i povući. Na kraju sam zvala muža da odradi posao. Samo sam mu objasnila da će osjetiti vršak i neka primi i povuče, ajde srećom da je bio doma pa obavio taj dio posla.

Bome dobar posao si odradila🤩
    Ma menr ti je i s prvom trudnocom pokosilo samo sam imala zimicu onak a sad bas pao imunitet skroz ...jedino sto je velika razlika da nemam bolova dole kao s prvom trudnocom jer sam s prvom bas se napatila ono ko da mi zuji vlak ma uzas.. 
    A sad nista tu i tamo osjetim bradavice ...vidjet cu jos za koji dan ne zelim se previse veseliti☺u pon vadim betu pa vam ju javim...
    Jako mi je drago da sam s vama prolazila ovih 2 tjedna💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    23. Rujan 2023. 16:46

Mene zanima evo koja je razlika izmedju ics i ivf i svega toga.. 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA konzultacije

Petra110622
    23. Rujan 2023. 17:02

Mare3112

Petra110622

https://ibb.co/kSp0P3H danas 7dpo, nadam se da nece past kroz naredna 2,3 dana

Tempica ti je super drzim fige💙💚

Jedva cekam sutra jutro da vidim kakva ce biti 🙈 za sada od simptoma nista puno, malo cice bole, malo pritisak dole, jedino puno piskim i hvataju me navale vrucine 

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

• mariposa1510
    23. Rujan 2023. 17:04

Kod mene bi danas trebao biti 2.dpo, ali mi se temperatura spustila sa jučerašnjih 36,4 na 36,2 kako sam imala u prvoj fazi ciklusa prije ovulacije pa mi je to nešto čudno. Trakica danas na 0,02.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

Tratinčica123
    23. Rujan 2023. 17:07

Ivyyyy

Mene zanima evo koja je razlika izmedju ics i ivf i svega toga..

Ivf- to je metoda gdje se izvade jajne stanice i u "casicu" se puste spermići. To mi zovemo party🤣 onda napadaju jajne stanice i sami ih oplođe, a to sve prati embriolog.  To se uglavnom radi kad se kod muških spermiogram odličan, pa ima materijala. 
    Ics- to je metoda 1 na 1. Izaberu 1 jajnu stanicu i izaberu najbolji spermiji i direktno ih "ubrizgaju" u jajnu stanicu. To je uglavnom bolje raditi kad ima malo dobrih spermija, pa da ih izaberu. 
    Ja sam naprimjer imala 22 jajne stanice, pa su radili mix metodu po njihovom odabiru 😁🤣
    .
    Petra, super temp,  samo neka nastavi 🤞
    Svima sretno!
    .
    Ja sam zadnja 3 dana super osjećam, malo mučnina popustila 🥳

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani