Cure citam malo ovo za alkohol. Ja sam uvijek bila ljuta kad bi se on ubio od alkohola prije ovulacije u tih 2 i pol godine sta smo pokusavali 🤣 i na kraju se dogodi to da mi je u utorak bila ovulacija, a petak i subotu prije toga popili jako puno viskija i bili u jacuzziu (svi znamo da je jacuzzi zlo za spermice 😆) i evo nakon svega toga zatrudnila s blizancima. Pa vi sad recite ako je to normalno 🙈
😂😂 onda sam bezveze ljuta na njega jer nam nije uspjelo.. bas lijepa prica😊 hvala ti na ovome
Mozda samo trazim opravdanje zast se nije primilo pa mi lakse njemu kenjati😎
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
September, kako si i kako su dečki? Koliki su oni već sada? Pusa😘😘
Mare, da vidimo testić?🥳🤩
Bebolina, sretno na konzultacijama, al ćeš muža šokirati 🤣
.
A ovo za alkohol, moj muž nije takav🤣 ne pije i ne puši.. nije se napio od negdje 2018 🤣
Tako da mi s tim nikad nismo imali problema, uvijek je bio u svemu ovome isto kao i ja, kako se bližila operacija čak je i kavu ostavio🤣🙈
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Moj i pije i pusi.. kad smo u njem ponekad popije koje pivu, al to samo ako smo negdje u drustvu, ali kad smo na go konstantno😂😂😂( i onda svadje)
Al ja se sa svojim svadjam jer se tusira vrucom vodom i tu bi ga prebila, koliko sam mu puta vec rekla da prestane🤦♀️😂
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
A zato sta su oni opusteniji od nas, on meni kaze da su nasi pravili djecu, nas..uz cigare i alkohol i sigurno nitko nije gledao kakvom se vodom tusira pa su imali po 5ero djece. Kao, ako treba, bit ce jednostavno. Tocno bi voljela njegov mozak da se malo opustim..😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mare jesi danas ponovila test? Molim slikicu na sunce! 😬 i grad s temperaturom🙈
Petra kakva je tvoja temperatura? Ostala visoko?
.
Sto se tice alkohola uistinu mislim da povremeno pijanstvo ne moze previse poremetiti dobar spermiogram.
Moja prijateljica je ostala trudna za vrijeme faksa od jednog odnosa obavljenog stojecki s tipom koji je imao 40ak godina, cugao svaki dan, vise puta tjedno konzumirao nedopustene supstance i nije vodio uredan zivot. Ako je on takav napravio dijete (mali danas ide u skolu po posebnom programu jer spada u 2% najinteligentnije djece) onda stvarno povremeno alkoholiziranje nije problem 😄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro svima
Petra kakva je tenpica danas?
Jutro, nazalost pala je za 0.3, 8dpo 😭
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Jutro svima
Mozda je implataciski pad pricekaj...svakako
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mare jesi danas ponovila test? Molim slikicu na sunce! 😬 i grad s temperaturom🙈
Petra kakva je tvoja temperatura? Ostala visoko?
.
Sto se tice alkohola uistinu mislim da povremeno pijanstvo ne moze previse poremetiti dobar spermiogram.
Moja prijateljica je ostala trudna za vrijeme faksa od jednog odnosa obavljenog stojecki s tipom koji je imao 40ak godina, cugao svaki dan, vise puta tjedno konzumirao nedopustene supstance i nije vodio uredan zivot. Ako je on takav napravio dijete (mali danas ide u skolu po posebnom programu jer spada u 2% najinteligentnije djece) onda stvarno povremeno alkoholiziranje nije problem 😄
One night stand to je ono što nama treba 🤣, napiti se, napušiti i da vidite plusiće. Ovo sve pazimo što jedemo i pijemo, pratimo trakice i ništa.
.
Ivyyy mislim da nije problem da se tušira u vrućoj ili toploj vodi jer to ionako kratko traje. Više bi bio problem da sjedi u kadi vruće vode. Moj zato nakon tuširanja, ima posudicu onu moju za farbanje , stavi ledene vode i stojećki u kadi gurne jajca u ledenu vodu i hladi jedno 10 minuta.
On ne puši i ne pije, njegovo je samo da hladi jajca, pije sve što mu dam i da odradi posao kad treba. A moje je trakice, preparati, hodanje po bolnicama, pikanje hormonima i živciranje.
Dobro Martina kaže da nam je taj mozak pa da se i mi odmorimo.
Ja isto ne pušim i ne drogiram se (izgleda da trebam početi 😊) popijem malo vina ili bambus obično za blagdane a nekad tu i tamo za vikend za opuštanje.
.
Čekamo Marin testić i Petrin izvještaj o temperaturi.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Jutro svima
Pratiš dalje pa ćeš vidjeti, ako ti nisu kratki ciklusi onda ne bi trebao biti pad pred M nego bi mogla biti implatacija.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Jutro svima
Petruska, nije ti to veliki pad, pogotovo ne za 8.dpo. Ima jos nade🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol