Meni je kalendarski počeo fertile window (9dc), lh trakica 9%, i oku i kameri vidljiva itekako ali naravno dosta svijetla. Sad cu polako pratiti svaki dan. Malkice osjetim lijevi jajnik i libido mi je oooogroman, znate koliko je sati kad mi seks nije dovoljan pa jos par puta u danu sama se podruzim 🙈🙈🙈
Uglavnom htjela sam rec da to sve sigurno utjece, a i svi vitamini i prehrana opcenito. Samo sta se sperma obnavlja svakih cca 70 dana, a sve sta unesemo u sebe utjece na kvalitetu jajne stanice koja sazrijeva 90 dana. Ja sam u te dvije i pol godine propustila puno cuganja i zabave bas zbog toga, a i nemas bas volje kad ti je samo to u glavi 😅 tako da zabavite se jer ce sigurno svaka od vas uskoro ugledat svoj plus, a nakon toga cete jos vise pazit i nema vise alkohola i cestog druzenja s prijateljima tko zna koliko dugo :)
Ocito se previse stvari treba poklopit da bi doslo do te trudnoce i jedan super spermic i jajna stanica ce se spojit neovisno o tom nasem jednom cuganju, ne drzanju nogu u zrak, jednom propustenom sexu na dan ovulacije itd. Bas sam se raspisala 😂
Bas si to super rekla
, suprug i ja smo sportaši ,pazimo na prehranu , ne pijemo ne pušimo i u životu cigaretu probala nisam , ali opet si priuštimo tu i tamo pizzu , i takve delicije ali živimo 90 posto zdrav život .. krvna slika savršenija da ne može biti i kod mene i kod supruga , ciklusi na dan tocni , a sutra idem na vađenje hormona pa da ste strane budem mirna , tako da se po tome gleda onda bi mi ugledali prvi plus i to ko kuca odmah , ali eto nije sve u tome očito .. moja mama je teška kavopija , pusi od svoje 16 godine i jela je sve i svašta pa nas je 5 napravila i to iz prve ! Onda moja kolegica , pusi pije svaki vikend i suprug isto tako u slučajno im se desilo i beba zdrava lijepa ko slika ! .. tako da nemojte se ljutiti na muževe kad popiju jer to apsolutno nije mjerilo , ja smatram da više utječe to što se možda ne poklope određene kockice .. ili možda nešto treće … eto kratko od mene .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Meni je danas 3dpo. Prvi dan u zadnjih 7 dana da nemam bolove/grčeve. Jučer sam primjetila iscjedak koji se opisuje kao ovulacijski. Rastezljiv i Prozirno bjelkast. Nisam nakon peaka pratila pad na lh trakicama osim dan nakon. Relativno mi je nova dijagnoza pcos-a ali očito ću osjećati ovulaciju vrlo jako danima prije nego se dogodi. Ima li tko iskustva s bolnim ovulacijama? Je li moguće da se dogodi 4 dana nakon peaka?
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Meni je danas 3dpo. Prvi dan u zadnjih 7 dana da nemam bolove/grčeve. Jučer sam primjetila iscjedak koji se opisuje kao ovulacijski. Rastezljiv i Prozirno bjelkast. Nisam nakon peaka pratila pad na lh trakicama osim dan nakon. Relativno mi je nova dijagnoza pcos-a ali očito ću osjećati ovulaciju vrlo jako danima prije nego se dogodi. Ima li tko iskustva s bolnim ovulacijama? Je li moguće da se dogodi 4 dana nakon peaka?
Pa ovulacija nastupa prema uputama 24-48h nakon peaka a sad svaka žena je drugačija , moze sve biti .. ja sam uhvatila peak 31.8 , a prema tome kako sam dobila M sam ovulirala 2-3.9 , jer ja svaki puta dobijem na 15dpo nikad prije niti kasnije tako eto možda to pomogne , M mi je baš točna
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Evo graf moje bazalne tempice s tim da ovaj 4 dpo nrznam dal je bio implataciski pad ili kak sam taj dan ostala u dnevnom spavat i smrzla se ko p…. a bila ljena otic u sobu pa mi se zato spustila evo neznam…
Ugl pise vam sve kad su bili odnosi kojr dane ovulacija i svi simptomi
https://ibb.co/R9dd8K7
Graf ti je stvarno dobar, baš je tu podjednake temperature zadnjih dana.
Kako si dobila ovu tablicu dolje? Jel to zato što si sama pisala simptome. I ja sam skinula i tu pa mi pokazuje zbog pada temp neki dan da mi je danas 3.dpo, ja računam 2.dpo.
Tako je imas dole kad upisujes tempicu ispod imas simptoms i onda kak stavljas kvacicu zak ti se ouni tablica😊
Razlika od jucer do danas se vidi danas je dosta jaca crta od jucer tesko kazem uhvatit mobom vidi se razlika to je bitno sutra bi trebala bit ono lijepa roza crtica nk odlucila sam da necu radit sutra test vec na dan ocekivane otic u lab…
To sam i mislila, bitno da ti vidiš da tamni, jer svakako na kameri se ne može baš dobro uhvatiti.
.
Petra moguće da je zato niža, večeras zatvori prozor pa će ti situacija odmah biti jasnija.
.
Pistacija da spermijima ne pogoduje toplina zato vruće kupke, sjedenje non stop, vožnja bicikla to je nešto što bi trebalo izbjegavati.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pa ovulacija nastupa prema uputama 24-48h nakon peaka a sad svaka žena je drugačija , moze sve biti .. ja sam uhvatila peak 31.8 , a prema tome kako sam dobila M sam ovulirala 2-3.9 , jer ja svaki puta dobijem na 15dpo nikad prije niti kasnije tako eto možda to pomogne , M mi je baš točna
Hvala Eni! Nisam znala da toliko može šetati ovulacija ali očito je svašta moguće i trebam sam bolje upoznati svoje tijelo
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Ja imam izrazito bolne ovulacije...osjetim cak i pucanje folikula prestrasno ugl...znaci najkasnije u roku od 72 h nakon pika bi trebao puci folikul no najcesce je odmah unutar 12 h ....ali nekom ni ne pukne tako da morala bi ili ic god ginica da ti tocno kaze kad ti bude ovulacija ukoliko ju i sama ne mozes odredit...ni tempicom itd ...
Ugl moguce da te boli nesto drugo mozda koja cista ili nesto kazem bas bi si to trebala pratiti
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo graf moje bazalne tempice s tim da ovaj 4 dpo nrznam dal je bio implataciski pad ili kak sam taj dan ostala u dnevnom spavat i smrzla se ko p…. a bila ljena otic u sobu pa mi se zato spustila evo neznam…
Ugl pise vam sve kad su bili odnosi kojr dane ovulacija i svi simptomi
https://ibb.co/R9dd8K7
Graf ti je stvarno dobar, baš je tu podjednake temperature zadnjih dana.
Kako si dobila ovu tablicu dolje? Jel to zato što si sama pisala simptome. I ja sam skinula i tu pa mi pokazuje zbog pada temp neki dan da mi je danas 3.dpo, ja računam 2.dpo.
Tako je imas dole kad upisujes tempicu ispod imas simptoms i onda kak stavljas kvacicu zak ti se ouni tablica😊
Razlika od jucer do danas se vidi danas je dosta jaca crta od jucer tesko kazem uhvatit mobom vidi se razlika to je bitno sutra bi trebala bit ono lijepa roza crtica nk odlucila sam da necu radit sutra test vec na dan ocekivane otic u lab…
To sam i mislila, bitno da ti vidiš da tamni, jer svakako na kameri se ne može baš dobro uhvatiti.
.
Petra moguće da je zato niža, večeras zatvori prozor pa će ti situacija odmah biti jasnija.
.
Pistacija da spermijima ne pogoduje toplina zato vruće kupke, sjedenje non stop, vožnja bicikla to je nešto što bi trebalo izbjegavati.
Da ma stavila bas jednu pored druge i vidi se tako da se nadam sutra barem beta 35/40
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mare u pravu si svakako za praćenje kod gin, dobila sam upute da pratim tri ciklusa pa ako se ne ujednači bez potrebe za duphastonom da će trebati daljnje pretrage. I rečeno mi je da me sigurno boli zbog količine čista koje imam. Nije mi ponudio rješenje neko za bolove. Inače ne pijem tablete i trpim ali to bude u vrijeme menstruacije. Ali sad mi skoro jednaka razina boli i oko ovulacije. Imaš li i ti ciste ili neko drugo objašnjenje za bolove? Možda bih trebala potražiti još koje mišljenje kod drugih doktora..
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Mare u pravu si svakako za praćenje kod gin, dobila sam upute da pratim tri ciklusa pa ako se ne ujednači bez potrebe za duphastonom da će trebati daljnje pretrage. I rečeno mi je da me sigurno boli zbog količine čista koje imam. Nije mi ponudio rješenje neko za bolove. Inače ne pijem tablete i trpim ali to bude u vrijeme menstruacije. Ali sad mi skoro jednaka razina boli i oko ovulacije. Imaš li i ti ciste ili neko drugo objašnjenje za bolove? Možda bih trebala potražiti još koje mišljenje kod drugih doktora..
Imala sam prije ciste ali nikad dijagnosticiran pcos sve mi se ocistilo...svakako bi zatrazila drugo misljenje
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji