Evo cur3 danas 4 dana prije menstruacije test od 25 mlu ..raden oko 11 crtica u 2 min dosla slaba al je tu blizu posla mi je samo bipa i imali su samo first sign
https://ibb.co/kHknCWS
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I bio bi termin da nisam imala spontani. 🥺
Jaooo :( ma budeš začas imala svoju mrvicu u rukama , i prije nego misliš ❤️❤️🥰 šaljem veliki zagrljaj
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Evo cur3 danas 4 dana prije menstruacije test od 25 mlu ..raden oko 11 crtica u 2 min dosla slaba al je tu blizu posla mi je samo bipa i imali su samo first sign
https://ibb.co/kHknCWS
Divno , top ❤️🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
I bio bi termin da nisam imala spontani. 🥺
🩷🩷🩷 virtualni hug! I sretna vam godisnjica, da vas za iducu bude jos vise!!
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Marecestitaaaam!!! Bas sam sretna zbog tebe!🥳🥳🥳
.
Petra wooow kakva tempica! Neka takva ostane🥰🤞🏻
.
Ja prijavljujem 1.dpo i 9 dana do testa prohodnosti jajovoda 🥰
Cini se da je moj rast temperature bio samo privremen. Nema veze, idemo dalje! ☺️
Odakle si inace, gdje ides na test prohodnosti?🙈
Mislim da cu i ja to traziti ako do 1.mjeseca ne bude nista s obzirom na moju endometriozu
Iz Zagreba. Ici cu privatno. Iako vjerujem da jednako dobro rade i u bolnici, ova opcija mi je ipak malo draza jer ce mi pretragu raditi moja dugogodisnja ginekologica kojoj vjerujem i to mi je bitno ☺️
Kako si otkrila endometriozu?
Je li to bila tvoja zelja, ili je potrebna preporuka gin? Msm mogi li ja sama doci i traziti to bez preporuke npr
Koliko se placa privatno?
Pa slucajno otkriveno, prilikom kireraze negdje oko cervixa mi je vidjeno malo zadebljanje oko 3mm. S tim da ja nemam apsolutno nikakvih simptoma, bolni odnosi, menga traje normalno i nije obilna a kamoli bolna. U zivotu nisam tabletu trebala popiti radi nje.. uzv mi je uredan, a najcesce bude na jajniku endometriom🙈 pa eto budi normalan s glavom, nikakvih simptoma pa ju svejedno imam
Preporuka ginekologice. 160€ 😐 ali idem na sluzbeni put i taman cu toliko dnevnica skupiti😂🙈
Vidis, nisam znala da je moguce kod endometrioze da nemas bolove. Pa super za tebe!🤭
.
Lejla zao mi je. Probajte se koliko toliko danas opustiti i posvetiti jedno drugome ☹️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
https://ibb.co/kSp0P3H danas 7dpo, nadam se da nece past kroz naredna 2,3 dana
Tempica ti je super drzim fige💙💚
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lela91 sretna vam godišnjica. Znam da je teško ali treba vjerovati da ćeš uskoro imati plusić opet. 😘
Petra neka ostane visoka i dalje 🤞🙏
BikMik i Ivyyy da saznate sve što vas zanima na konzultacijama.
Ako vam treba pojasniti malo te pojmove što je što, pitajte ima nas koje smo prošle postupke pa smo upućene u te neke stvari i izraze....
Mare kod tebe nema sumnje, to je to. Nadam se da ćeš brzo ozdraviti i biti kao nova.
.
Meni je danas isto 1.dpo, sinoć smo još pokrili nadam se da nije bilo prekasno. Peak mi je bio negdje u četvrtak popodne, jake bolove sam imala jučer ujutro i vjerujem da je tada nastupila O i nadam se da je do navečer jajna stanica još čekala.
Jučer sam nakon svega ostala ležati (inače uvijek nakon idem na WC i tuširati se) digla malo guzu, pa malo na lijevi bok, pa na desni i tako preko pola sata. I kako ništa nije iscurilo kad sam išla na WC, a inače sve odmah iscuri ako odmah idem na WC nakon odnosa, onda sam si stavila menstrualnu čašicu. I jutros otišla ja u kadu idem izvaditi čašicu i tušnuti se kad ono jedva napipala vršak. I zbog kuta pod kojim ruka ulazi nisam mogla s 2 prsta uhvatiti vršak i povući. Na kraju sam zvala muža da odradi posao. Samo sam mu objasnila da će osjetiti vršak i neka primi i povuče, ajde srećom da je bio doma pa obavio taj dio posla.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hvala na podršci curke. ❤️
Stvarno nam svima želim lijepi pozitivni testić kao kod Mare! 🤞🏻🤞🏻
Bebolina, meni se prvi put kad sam je koristila čašica “zaglavila”. Ajme panike. 😂😂😂
Inače mi pomogne sjest na školjku i “tiskat” kao kod kakanja i onda se malo spusti da je uspijem uhvatit. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lela91 sretna vam godišnjica. Znam da je teško ali treba vjerovati da ćeš uskoro imati plusić opet. 😘
Petra neka ostane visoka i dalje 🤞🙏
BikMik i Ivyyy da saznate sve što vas zanima na konzultacijama.
Ako vam treba pojasniti malo te pojmove što je što, pitajte ima nas koje smo prošle postupke pa smo upućene u te neke stvari i izraze….
Mare kod tebe nema sumnje, to je to. Nadam se da ćeš brzo ozdraviti i biti kao nova.
.
Meni je danas isto 1.dpo, sinoć smo još pokrili nadam se da nije bilo prekasno. Peak mi je bio negdje u četvrtak popodne, jake bolove sam imala jučer ujutro i vjerujem da je tada nastupila O i nadam se da je do navečer jajna stanica još čekala.
Jučer sam nakon svega ostala ležati (inače uvijek nakon idem na WC i tuširati se) digla malo guzu, pa malo na lijevi bok, pa na desni i tako preko pola sata. I kako ništa nije iscurilo kad sam išla na WC, a inače sve odmah iscuri ako odmah idem na WC nakon odnosa, onda sam si stavila menstrualnu čašicu. I jutros otišla ja u kadu idem izvaditi čašicu i tušnuti se kad ono jedva napipala vršak. I zbog kuta pod kojim ruka ulazi nisam mogla s 2 prsta uhvatiti vršak i povući. Na kraju sam zvala muža da odradi posao. Samo sam mu objasnila da će osjetiti vršak i neka primi i povuče, ajde srećom da je bio doma pa obavio taj dio posla.
Bome dobar posao si odradila🤩
Ma menr ti je i s prvom trudnocom pokosilo samo sam imala zimicu onak a sad bas pao imunitet skroz ...jedino sto je velika razlika da nemam bolova dole kao s prvom trudnocom jer sam s prvom bas se napatila ono ko da mi zuji vlak ma uzas..
A sad nista tu i tamo osjetim bradavice ...vidjet cu jos za koji dan ne zelim se previse veseliti☺u pon vadim betu pa vam ju javim...
Jako mi je drago da sam s vama prolazila ovih 2 tjedna💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mene zanima evo koja je razlika izmedju ics i ivf i svega toga..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji