Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    20. Rujan 2023. 22:01

Mare3112

mariposa1510

eni233

Martina1931

Mare3112

nola95

Ivy i dalje ima nade dok ne krene flow..ja se uvijek držim za slamku dok mi ne postane skroz očito jer uvijek se može dogoditi iznenađenje 🤞🏻🩷
    Maresuper je što ti se pojavio isti simptom ko u prvoj trudnoći, to je baš veliki znak!😊🤞🏻

Pa da ono neznam jel koja od vas ima nakon ovulacije pa sve do menstruacije bolove u bradavicama? …ja nemam pred mengu su mi znale malo cicke narast a prije trudnice i boljet sad me ne bole cice nek su mi onako teske kad hodam ko da imam dva mala utegica a bradavice bolne

Pa iskreno mene krenu boliti od ovulacije do menge. Bradvice, rubovi dojki i pazuh. I to mi je to tek u zadnje vrijeme, i svaki put bi se lovila za te simptome pa na kraju nista
    A mjesec dobitni je bio bez apsolutno ikakvog simptoma, majke mi moje😂

Mene ne , samo prije menstruacije me bole i natečen su mi grudi Full i lijeva me posebno boli radi te ciste 😏😒😒😒 a sto se tiče simptoma svaki mi je onako hmmmm možda sam trudna 🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️ neznam zašto si mi žene ti radimo ali dobro

Mene počnu bolit od ovulacije pa skroz do menge, neizdrživo, čak mi smeta i kod običnog hodanja, a da ne govorim o nekom trčanju ili spavanju na trbuhu… a još su malešne, šta bi bilo da me bog obdario 😁

Ok al te bole grudi?i sve skupa …mene ne…mene samo bradavice i to je sve one su osjetljive…

Ovo je dobar simptom.. bolne i osjetljive bradavice 🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

buhtlica23
    20. Rujan 2023. 22:01

Mare3112

buhtlica23

Mare3112

Cure kkoje imate djete znaci mali mi je lud vec 3 dana to je dreka galama…cendranje spava mu se a nece cijelu noc we okrece dize se pa baca …jel to neki skok u razvoju ima 9 mj ..aaaaaaaaa

Daa, to ti je regresija… mi isto prolazimo. Pocela se buditi po noci,plakat i tako par puta. I onda nakraju zaspe i skroz nemirno spava. Proci ce za par dana 😊

🙄par dana ova je 3 noc… hvala kaj si mi to javila…znaci jos malo moram izdrzat🙄🙄uffff

Kod nas je trajalo 8 dana i jos uvijek nije to bas to. Inace je spavala cijelu noc bez budenja. Sad jos uvijek zna zacvilit po noci ali nastavi odma spavati... 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bebolina2024
    20. Rujan 2023. 22:08

Eni super kad sam ti uljepšala ovaj tmurni dan. 😘
    Mariposa što kaže trakica?
    Mare pa jel ti mali ide u vrtić kad ti radiš? Možda se nešto događa u vrtiću pa dijete tako po noći reagira.
    Moj je mali znao doma dolaziti s ugrizima, to mi je bilo grozno a još je bio mali nije pričao nije mogao reći što i kako, nego navečer ga skineš za tuširanje i vidiš ugriz i plačem se od muke jer si mogu misliti kako je on nakon toga stajao i plakao. Koma. A teta ništa nije kužila jer nas nije obavijestila o tome. Nije on to nikako ispoljavao s nekim ispadima ali da nije možda kod tvojega tako nešto.
    Što se tiče grudi i bradavica mene inače ne bole osim kad sam pod stimulacijom ili umišljam simptome 😀
     .
    Mi smo se keksnuli, da imamo friškiju ekipu do peaka pa možda neki malac zaluta na plažu 🙃. Kaže muž da sam baš mokra, bit će da se pokreće, kupila sam i ja iscjedak ali nije baš previše gust niti nešto bijeli više je još proziran.
    Ja ću sljedeću trakicu provjeriti sutra oko 17 kad dođem doma s posla.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• eni233
    20. Rujan 2023. 22:14

Martina1931

eni233

Martina1931

eni233

Martina1931

Mare3112

nola95

Ivy i dalje ima nade dok ne krene flow..ja se uvijek držim za slamku dok mi ne postane skroz očito jer uvijek se može dogoditi iznenađenje 🤞🏻🩷
    Maresuper je što ti se pojavio isti simptom ko u prvoj trudnoći, to je baš veliki znak!😊🤞🏻

Pa da ono neznam jel koja od vas ima nakon ovulacije pa sve do menstruacije bolove u bradavicama? …ja nemam pred mengu su mi znale malo cicke narast a prije trudnice i boljet sad me ne bole cice nek su mi onako teske kad hodam ko da imam dva mala utegica a bradavice bolne

Pa iskreno mene krenu boliti od ovulacije do menge. Bradvice, rubovi dojki i pazuh. I to mi je to tek u zadnje vrijeme, i svaki put bi se lovila za te simptome pa na kraju nista
    A mjesec dobitni je bio bez apsolutno ikakvog simptoma, majke mi moje😂

Mene ne , samo prije menstruacije me bole i natečen su mi grudi Full i lijeva me posebno boli radi te ciste 😏😒😒😒 a sto se tiče simptoma svaki mi je onako hmmmm možda sam trudna 🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️ neznam zašto si mi žene ti radimo ali dobro

Pa to hocu i reci, previse se opterecujemo tim simptomima. Znam da nam je tesko, uzasno tesko…al samo se maltretiramo
    A to za dojke, ne znm sta bi vam rekla. Mene su tek sad krenule boliti od spontanog tako, prije nisam primjecivala. Sad su me pred ovu zadnju mengu krenule i peckati bradavice, i jace je od mene da ne pomislim to je to, al jbg😂

Ja sam bas bila pozitivna ovaj ciklus kad ono prcc žešći 😏😏 Al dobro , čak nisam plakala to je dobra stvar niti se iznervirala , vise sam bila sretna sto je ipak stigla na vrijeme jer ću uspjeti obaviti sve nalaze u ovom ciklusu 💪 pa da znam na čemu sam

Sori ak nisam upratila. Al jesu ti dosli nalazi hormona? Bas nas je puno u zadnjih par dana haha
    Ja sam se bas slomila ovaj put, imala sam turbo jak pms.samo sam plakala i prije nego sam dobila. Al sam odlucila radit malo vise na sebi, pa da me takve stvari ne pogadjaju jer nema smisla ovako zivit bas😅

Ne , jučer sam procurila , tako da ću tek moći u petak ići , jer moram određene dane ciklusa vaditi te spolne . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• mariposa1510
    20. Rujan 2023. 22:15

Bebolina2024

Mare pa jel ti mali ide u vrtić kad ti radiš? Možda se nešto događa u vrtiću pa dijete tako po noći reagira.
    Moj je mali znao doma dolaziti s ugrizima, to mi je bilo grozno a još je bio mali nije pričao nije mogao reći što i kako, nego navečer ga skineš za tuširanje i vidiš ugriz i plačem se od muke jer si mogu misliti kako je on nakon toga stajao i plakao. Koma. A teta ništa nije kužila jer nas nije obavijestila o tome. Nije on to nikako ispoljavao s nekim ispadima ali da nije možda kod tvojega tako nešto.
    Što se tiče grudi i bradavica mene inače ne bole osim kad sam pod stimulacijom ili umišljam simptome 😀
    .
    Mi smo se keksnuli, da imamo friškiju ekipu do peaka pa možda neki malac zaluta na plažu 🙃. Kaže muž da sam baš mokra, bit će da se pokreće, kupila sam i ja iscjedak ali nije baš previše gust niti nešto bijeli više je još proziran.

Večerašnja kaže 0,21. Sutra se nadam ponovnom testiranju oko pola 9 ujutro. 🤞

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Perpetua
    20. Rujan 2023. 22:27

eni233

Mene to oko 7 dana prije M , me krenu , znaci bas neizdrživo to sto kažeš , hvala Bogu sam se ispuhnula sad , lakše se diše 🤣 ja si sad mislim kad budem trudna imat ću stim problema jaooooo sigurno će me grudi ubijati ako me sad u pmsu ubijaju 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ako ti išta znači, ne mora ti uopće biti da će te posebno boljeti grudi u trudnoći, neovisno o tome kako ti je sad. Mene su znale pola mjeseca (nakon ovulacije pa do menge) baš jako boljeti grudi (dok nisam skužila poveznicu s kofeinom), ali u trudnoći i kroz neko vrijeme nakon poroda uopće nije bilo te boli (neovisno o kofeinu), vjerojatno jer su se hormoni drugačije posložili.

Tako da eto, možeš se možda trudnoći veseliti i iz ovog razloga (uz milijun ostalih već prisutnih 😄) 🤗

Ivy, ja bih na tvom mjestu već valjda 3x test napravila 😂 😂 😂 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Lela91
    20. Rujan 2023. 22:37

mariposa1510

Bebolina2024

.

Večerašnja kaže 0,21. Sutra se nadam ponovnom testiranju oko pola 9 ujutro. 🤞

Super! Počela se dizati opet! 👍🏻🤞🏻🤞🏻

Ja bi trebala već krenuti s trakicama pomalo, tako mi se ne da kad znam da ovaj ciklus moramo preskočiti. Ali opet, toliko postaneš ovisan o tome da ću ih vjerojatno 10 umočit u dva dana čisto da ne ispadnem iz rutine. 😅
    Operacija bi bila na nekih 10DPO, a baš mi se i ne riskira s obzirom da sam čitala da opća anestezija povećava šanse za spontanim. 🥴

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 05:16

Jutro cure bazalna 37... 9 dpo
    Ko me je nagovorio radit test ....aaaa i to glupa s drugim jutarnjim urinom .... i ja vidin liniju pokazala se nakon 5 mi  sva drhcem ....necu se pretjerano naradat da nijr evaproacisjka al je iste debljine pokusavam ju je ulovit da vam poslikam

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    21. Rujan 2023. 05:41

https://ibb.co/DGgjKFQ
    Imam stari mob i ne mogu je uhvatit moj je na popravku..🙄🙄🙄🙄obiljezila sam je to je slikano odmah nakon 5 min ...ali kak se sad osusila sad je vise nemoras ni trazit dobro se vidi al mi je muz doma i nemrem vam poslikat pa budem kad dodem s posla...
    Test je one step plavi i debljina crte je ko roza
    Bradavice osjetim na dodir i tu i tamo jajnike jucer lijevi pikanje navecer
    Jedino sto me brine da mi je ako je pozitivan vec 9 dpo sto mi u zadnjoj trudnoci je biod tek11/12dpo ugl dal je moguce da je bila prije ovulacija a pik sam imala 15. 9 i to onaj ljubicasti tad sam jako osjetila ono pucanje probolo me ...jucer navecer velika vucna bol prema zelucu ono napuhana uzas...
    Sad se ne testiram do 11 il 12 dpo jer se bojim aaaaa uzas .... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

buhtlica23
    21. Rujan 2023. 06:04

Mare3112

https://ibb.co/DGgjKFQ
    Imam stari mob i ne mogu je uhvatit moj je na popravku..🙄🙄🙄🙄obiljezila sam je to je slikano odmah nakon 5 min …ali kak se sad osusila sad je vise nemoras ni trazit dobro se vidi al mi je muz doma i nemrem vam poslikat pa budem kad dodem s posla…
    Test je one step plavi i debljina crte je ko roza
    Bradavice osjetim na dodir i tu i tamo jajnike jucer lijevi pikanje navecer
    Jedino sto me brine da mi je ako je pozitivan vec 9 dpo sto mi u zadnjoj trudnoci je biod tek11/12dpo ugl dal je moguce da je bila prije ovulacija a pik sam imala 15. 9 i to onaj ljubicasti tad sam jako osjetila ono pucanje probolo me …jucer navecer velika vucna bol prema zelucu ono napuhana uzas…
    Sad se ne testiram do 11 il 12 dpo jer se bojim aaaaa uzas ….

Meni je sjena bila 7  dpo na Kinezu,a u prvoj T tek 10 dpo. Tako da sve je moguce. Implantacija je od 5 do 12 dpo. Drzim a
    🤞 da nastavi tamnit. Iako se meni crte uvijek bolje vide navecer 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.