Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    20. Rujan 2023. 21:17

laurell

Mare3112

Bebolina2024

Mare3112

Vidjet cemo sitra bazalnu ako je bila implatacija sutra bi treba malo tempica past i onda se vratit na 37 a ako nije svi simptomi su bili uzaludni …tako da evo jos svega 4 dana😁😁😁😁😁

Koji ti je dan ciklusa sutra? Obično je bitno da temp nakon 21., 22. bude u porastu i obavezno da ne pada nakon 25.dc jer taj pad obično najavi dolazak M. Pošalji graf da vidimo malo, nismo dugo 🤣
    Ali čim je isve unutra mekano to je isto dobar znak.
    Kod tebe baš miriše na plus.
    U petak ili subotu bi mogao neki testić.

Hej evo mog grafa
    https://ibb.co/RHH6dTM
    Nebi se nadala nicemu nego bradavice me bole 4 dpo na dalje…kad sam ostala trudna to mi je bio zajednicki simptom tad su me pocele boljet 6 dpo… nemam inace te simptome u normalnim ciklusima zapravo to je onako tu i tamo bol u bradavicama il peckanje kad sam ostala trudna jace je krenulo s 9 dpo a to mi je sutra
    Znaci dignem nogu na skoljku pri samom ulasku kod klitorica pocinje vagina tu je ona kost tvrda koja se proteze par cm iliti vagina i gurnem prst duboko i nis ne osjecam osim mekano znaci nutra kopkam nemrem nis uhvatit ni ono nezrelo voce pa da je tvrdo onako🤣ma nis …

Svaka ti čast, ja si to ne mogu nikako😂😂😂😂 bojim se pipati tako duboko u sebi bilo sto 😂😂😂😂😂

Haahhahahahah, al doslovno😂😂
    Ovo s grafovima mi je cak umjetnost,  s obzirom da mi dolazi da zapalim ovulacijske trakice haha

Ivyyy, nije vanmatericna sta ti je😂😂 da je, ipak malo kasnije daje simptomr a to je jaka bol

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    20. Rujan 2023. 21:19

Ivyyyy

Ja imam lagane grceve i onako kao da mi se (da oprostite) kaki a ne mogu 🤦‍♀️
    I dalje samo nesto lagano zbrckano kad se obrisem, puno drugacije nego kad sam isla na wc u skoli, bilo je par kapi crveno i zato sam i mislila sad ce poplava, poslje onako tamnije i sad ko urin tamniji samo 🤦‍♀️🤷‍♀️
    Ja stvarno ne mislim da sam trudna, nego me strah da nemam neki poremecaj🤣, ali da istrazujem po netu istrazujem ko luda, cak i izvanmatericnu trudnocu i samo da kazem JA SAM VELIKI PANICAR I STVARNO SUPER UMISLJAM STVARI, ako treba nekome pomoc da mu objasnim kako se to radi😂😂😂😅😂

Samo smireno 😅 budeš si još poremetila totalno sve od panike 😃 
    pričekati ćeš do sutra hoće li krenuti prava M. Ako ne krene, radiš test! 🤞🏽 ako je negativan, a M ne krene i dalje sljedeci dan onda nazovi gin. Premda mislim da je sve ok. Ja sam imala vanmatericnu, nisam imala nit krvi nit ikakvog isjcedka, a bolovi su mi krenuli tek dooosta kasnije kad je plod krenuo rasti.. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Ivyyyy
    20. Rujan 2023. 21:20

laurell

Ivyyyy

Ja imam lagane grceve i onako kao da mi se (da oprostite) kaki a ne mogu 🤦‍♀️
    I dalje samo nesto lagano zbrckano kad se obrisem, puno drugacije nego kad sam isla na wc u skoli, bilo je par kapi crveno i zato sam i mislila sad ce poplava, poslje onako tamnije i sad ko urin tamniji samo 🤦‍♀️🤷‍♀️
    Ja stvarno ne mislim da sam trudna, nego me strah da nemam neki poremecaj🤣, ali da istrazujem po netu istrazujem ko luda, cak i izvanmatericnu trudnocu i samo da kazem JA SAM VELIKI PANICAR I STVARNO SUPER UMISLJAM STVARI, ako treba nekome pomoc da mu objasnim kako se to radi😂😂😂😅😂

Samo smireno 😅 budeš si još poremetila totalno sve od panike 😃
    pričekati ćeš do sutra hoće li krenuti prava M. Ako ne krene, radiš test! 🤞🏽 ako je negativan, a M ne krene i dalje sljedeci dan onda nazovi gin. Premda mislim da je sve ok. Ja sam imala vanmatericnu, nisam imala nit krvi nit ikakvog isjcedka, a bolovi su mi krenuli tek dooosta kasnije kad je plod krenuo rasti..

❤️❤️❤️❤️❤️ 
    Zato sam i napisala velikim slovima panicar i citam sve i svasta😅 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

nola95
    20. Rujan 2023. 21:20

Ivy i dalje ima nade dok ne krene flow..ja se uvijek držim za slamku dok mi ne postane skroz očito jer uvijek se može dogoditi iznenađenje 🤞🏻🩷
    Mare super je što ti se pojavio isti simptom ko u prvoj trudnoći, to je baš veliki znak!😊🤞🏻

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Mareeeee3112
    20. Rujan 2023. 21:21

Cujes ti panicar odi si napravi kamilicu i utopli se i odi spavat ... 😁😁😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    20. Rujan 2023. 21:22

Sve je ok, ili si trudna ili je pocetak glupe menge. Ako je prvo svi navijamo za tebe🩷 ak je ovo drugo, i to je ok jer meni doslovno tako bude 24h prije nego mi krene prava menga..posljedica laganog pada progesterona

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    20. Rujan 2023. 21:23

nola95

Ivy i dalje ima nade dok ne krene flow..ja se uvijek držim za slamku dok mi ne postane skroz očito jer uvijek se može dogoditi iznenađenje 🤞🏻🩷
    Maresuper je što ti se pojavio isti simptom ko u prvoj trudnoći, to je baš veliki znak!😊🤞🏻

Pa da ono neznam jel koja od vas ima nakon ovulacije pa sve do menstruacije bolove u bradavicama? ...ja nemam  pred mengu su mi znale malo cicke narast a prije trudnice i boljet sad me ne bole cice nek su mi onako teske kad hodam ko da imam dva mala utegica a bradavice bolne 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    20. Rujan 2023. 21:25

Sad si idem lec i odjavit se jer sutra radim i budim se u 5🙄🙄🙄ugl javim vam bazalnu ujutro i simptome poslije posla... 
    Obradujte me s kojim plusom bilo kakvim ... kad se vratim s posla... i svima zelim dobar san... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    20. Rujan 2023. 21:28

Mare3112

nola95

Maresuper je što ti se pojavio isti simptom ko u prvoj trudnoći, to je baš veliki znak!😊🤞🏻

Pa da ono neznam jel koja od vas ima nakon ovulacije pa sve do menstruacije bolove u bradavicama? …ja nemam pred mengu su mi znale malo cicke narast a prije trudnice i boljet sad me ne bole cice nek su mi onako teske kad hodam ko da imam dva mala utegica a bradavice bolne

Pa iskreno mene krenu boliti od ovulacije do menge. Bradvice, rubovi dojki i pazuh.  I to mi je to tek u zadnje vrijeme, i svaki put bi se lovila za te simptome pa na kraju nista
    A mjesec dobitni je bio bez apsolutno ikakvog simptoma, majke mi moje😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    20. Rujan 2023. 21:31

Martina1931

Mare3112

nola95

Pa da ono neznam jel koja od vas ima nakon ovulacije pa sve do menstruacije bolove u bradavicama? …ja nemam pred mengu su mi znale malo cicke narast a prije trudnice i boljet sad me ne bole cice nek su mi onako teske kad hodam ko da imam dva mala utegica a bradavice bolne

Pa iskreno mene krenu boliti od ovulacije do menge. Bradvice, rubovi dojki i pazuh. I to mi je to tek u zadnje vrijeme, i svaki put bi se lovila za te simptome pa na kraju nista
    A mjesec dobitni je bio bez apsolutno ikakvog simptoma, majke mi moje😂

Nikad me nisu boljele dojke od ovulacije al bas nikad jedino kod dobitnog ciklusa i to vec jako rano i to ne dojke vec bradavice od 4 il 6 dpo i to je to poslije pred mengu ono jace  ... al od ovulacije nikad ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.