Vidjet cemo sitra bazalnu ako je bila implatacija sutra bi treba malo tempica past i onda se vratit na 37 a ako nije svi simptomi su bili uzaludni …tako da evo jos svega 4 dana😁😁😁😁😁
Koji ti je dan ciklusa sutra? Obično je bitno da temp nakon 21., 22. bude u porastu i obavezno da ne pada nakon 25.dc jer taj pad obično najavi dolazak M. Pošalji graf da vidimo malo, nismo dugo 🤣
Ali čim je isve unutra mekano to je isto dobar znak.
Kod tebe baš miriše na plus.
U petak ili subotu bi mogao neki testić.
Hej evo mog grafa
https://ibb.co/RHH6dTM
Nebi se nadala nicemu nego bradavice me bole 4 dpo na dalje…kad sam ostala trudna to mi je bio zajednicki simptom tad su me pocele boljet 6 dpo… nemam inace te simptome u normalnim ciklusima zapravo to je onako tu i tamo bol u bradavicama il peckanje kad sam ostala trudna jace je krenulo s 9 dpo a to mi je sutra
Znaci dignem nogu na skoljku pri samom ulasku kod klitorica pocinje vagina tu je ona kost tvrda koja se proteze par cm iliti vagina i gurnem prst duboko i nis ne osjecam osim mekano znaci nutra kopkam nemrem nis uhvatit ni ono nezrelo voce pa da je tvrdo onako🤣ma nis …
Svaka ti čast, ja si to ne mogu nikako😂😂😂😂 bojim se pipati tako duboko u sebi bilo sto 😂😂😂😂😂
Haahhahahahah, al doslovno😂😂
Ovo s grafovima mi je cak umjetnost, s obzirom da mi dolazi da zapalim ovulacijske trakice haha
Ivyyy, nije vanmatericna sta ti je😂😂 da je, ipak malo kasnije daje simptomr a to je jaka bol
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja imam lagane grceve i onako kao da mi se (da oprostite) kaki a ne mogu 🤦♀️
I dalje samo nesto lagano zbrckano kad se obrisem, puno drugacije nego kad sam isla na wc u skoli, bilo je par kapi crveno i zato sam i mislila sad ce poplava, poslje onako tamnije i sad ko urin tamniji samo 🤦♀️🤷♀️
Ja stvarno ne mislim da sam trudna, nego me strah da nemam neki poremecaj🤣, ali da istrazujem po netu istrazujem ko luda, cak i izvanmatericnu trudnocu i samo da kazem JA SAM VELIKI PANICAR I STVARNO SUPER UMISLJAM STVARI, ako treba nekome pomoc da mu objasnim kako se to radi😂😂😂😅😂
Samo smireno 😅 budeš si još poremetila totalno sve od panike 😃
pričekati ćeš do sutra hoće li krenuti prava M. Ako ne krene, radiš test! 🤞🏽 ako je negativan, a M ne krene i dalje sljedeci dan onda nazovi gin. Premda mislim da je sve ok. Ja sam imala vanmatericnu, nisam imala nit krvi nit ikakvog isjcedka, a bolovi su mi krenuli tek dooosta kasnije kad je plod krenuo rasti..
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja imam lagane grceve i onako kao da mi se (da oprostite) kaki a ne mogu 🤦♀️
I dalje samo nesto lagano zbrckano kad se obrisem, puno drugacije nego kad sam isla na wc u skoli, bilo je par kapi crveno i zato sam i mislila sad ce poplava, poslje onako tamnije i sad ko urin tamniji samo 🤦♀️🤷♀️
Ja stvarno ne mislim da sam trudna, nego me strah da nemam neki poremecaj🤣, ali da istrazujem po netu istrazujem ko luda, cak i izvanmatericnu trudnocu i samo da kazem JA SAM VELIKI PANICAR I STVARNO SUPER UMISLJAM STVARI, ako treba nekome pomoc da mu objasnim kako se to radi😂😂😂😅😂
Samo smireno 😅 budeš si još poremetila totalno sve od panike 😃
pričekati ćeš do sutra hoće li krenuti prava M. Ako ne krene, radiš test! 🤞🏽 ako je negativan, a M ne krene i dalje sljedeci dan onda nazovi gin. Premda mislim da je sve ok. Ja sam imala vanmatericnu, nisam imala nit krvi nit ikakvog isjcedka, a bolovi su mi krenuli tek dooosta kasnije kad je plod krenuo rasti..
❤️❤️❤️❤️❤️
Zato sam i napisala velikim slovima panicar i citam sve i svasta😅
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ivy i dalje ima nade dok ne krene flow..ja se uvijek držim za slamku dok mi ne postane skroz očito jer uvijek se može dogoditi iznenađenje 🤞🏻🩷
Mare super je što ti se pojavio isti simptom ko u prvoj trudnoći, to je baš veliki znak!😊🤞🏻
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Cujes ti panicar odi si napravi kamilicu i utopli se i odi spavat ... 😁😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sve je ok, ili si trudna ili je pocetak glupe menge. Ako je prvo svi navijamo za tebe🩷 ak je ovo drugo, i to je ok jer meni doslovno tako bude 24h prije nego mi krene prava menga..posljedica laganog pada progesterona
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ivy i dalje ima nade dok ne krene flow..ja se uvijek držim za slamku dok mi ne postane skroz očito jer uvijek se može dogoditi iznenađenje 🤞🏻🩷
Maresuper je što ti se pojavio isti simptom ko u prvoj trudnoći, to je baš veliki znak!😊🤞🏻
Pa da ono neznam jel koja od vas ima nakon ovulacije pa sve do menstruacije bolove u bradavicama? ...ja nemam pred mengu su mi znale malo cicke narast a prije trudnice i boljet sad me ne bole cice nek su mi onako teske kad hodam ko da imam dva mala utegica a bradavice bolne
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sad si idem lec i odjavit se jer sutra radim i budim se u 5🙄🙄🙄ugl javim vam bazalnu ujutro i simptome poslije posla...
Obradujte me s kojim plusom bilo kakvim ... kad se vratim s posla... i svima zelim dobar san...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Maresuper je što ti se pojavio isti simptom ko u prvoj trudnoći, to je baš veliki znak!😊🤞🏻
Pa da ono neznam jel koja od vas ima nakon ovulacije pa sve do menstruacije bolove u bradavicama? …ja nemam pred mengu su mi znale malo cicke narast a prije trudnice i boljet sad me ne bole cice nek su mi onako teske kad hodam ko da imam dva mala utegica a bradavice bolne
Pa iskreno mene krenu boliti od ovulacije do menge. Bradvice, rubovi dojki i pazuh. I to mi je to tek u zadnje vrijeme, i svaki put bi se lovila za te simptome pa na kraju nista
A mjesec dobitni je bio bez apsolutno ikakvog simptoma, majke mi moje😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pa da ono neznam jel koja od vas ima nakon ovulacije pa sve do menstruacije bolove u bradavicama? …ja nemam pred mengu su mi znale malo cicke narast a prije trudnice i boljet sad me ne bole cice nek su mi onako teske kad hodam ko da imam dva mala utegica a bradavice bolne
Pa iskreno mene krenu boliti od ovulacije do menge. Bradvice, rubovi dojki i pazuh. I to mi je to tek u zadnje vrijeme, i svaki put bi se lovila za te simptome pa na kraju nista
A mjesec dobitni je bio bez apsolutno ikakvog simptoma, majke mi moje😂
Nikad me nisu boljele dojke od ovulacije al bas nikad jedino kod dobitnog ciklusa i to vec jako rano i to ne dojke vec bradavice od 4 il 6 dpo i to je to poslije pred mengu ono jace ... al od ovulacije nikad ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji