Vidjet cemo sitra bazalnu ako je bila implatacija sutra bi treba malo tempica past i onda se vratit na 37 a ako nije svi simptomi su bili uzaludni …tako da evo jos svega 4 dana😁😁😁😁😁
Koji ti je dan ciklusa sutra? Obično je bitno da temp nakon 21., 22. bude u porastu i obavezno da ne pada nakon 25.dc jer taj pad obično najavi dolazak M. Pošalji graf da vidimo malo, nismo dugo 🤣
Ali čim je isve unutra mekano to je isto dobar znak.
Kod tebe baš miriše na plus.
U petak ili subotu bi mogao neki testić.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Vidjet cemo sitra bazalnu ako je bila implatacija sutra bi treba malo tempica past i onda se vratit na 37 a ako nije svi simptomi su bili uzaludni …tako da evo jos svega 4 dana😁😁😁😁😁
Koji ti je dan ciklusa sutra? Obično je bitno da temp nakon 21., 22. bude u porastu i obavezno da ne pada nakon 25.dc jer taj pad obično najavi dolazak M. Pošalji graf da vidimo malo, nismo dugo 🤣
Hej evo mog grafa
https://ibb.co/RHH6dTM
Nebi se nadala nicemu nego bradavice me bole 4 dpo na dalje...kad sam ostala trudna to mi je bio zajednicki simptom tad su me pocele boljet 6 dpo... nemam inace te simptome u normalnim ciklusima zapravo to je onako tu i tamo bol u bradavicama il peckanje kad sam ostala trudna jace je krenulo s 9 dpo a to mi je sutra
Znaci dignem nogu na skoljku pri samom ulasku kod klitorica pocinje vagina tu je ona kost tvrda koja se proteze par cm iliti vagina i gurnem prst duboko i nis ne osjecam osim mekano znaci nutra kopkam nemrem nis uhvatit ni ono nezrelo voce pa da je tvrdo onako🤣ma nis ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hej evo mog grafa
https://ibb.co/RHH6dTM
Nebi se nadala nicemu nego bradavice me bole 4 dpo na dalje…kad sam ostala trudna to mi je bio zajednicki simptom tad su me pocele boljet 6 dpo… nemam inace te simptome u normalnim ciklusima zapravo to je onako tu i tamo bol u bradavicama il peckanje kad sam ostala trudna jace je krenulo s 9 dpo a to mi je sutra
Znaci dignem nogu na skoljku pri samom ulasku kod klitorica pocinje vagina tu je ona kost tvrda koja se proteze par cm iliti vagina i gurnem prst duboko i nis ne osjecam osim mekano znaci nutra kopkam nemrem nis uhvatit ni ono nezrelo voce pa da je tvrdo onako🤣ma nis …
Svaka ti čast, ja si to ne mogu nikako😂😂😂😂 bojim se pipati tako duboko u sebi bilo sto 😂😂😂😂😂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mare3112 držim fige, želimo plus nismo odavno imali 💜💜
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Cure kkoje imate djete znaci mali mi je lud vec 3 dana to je dreka galama…cendranje spava mu se a nece cijelu noc we okrece dize se pa baca …jel to neki skok u razvoju ima 9 mj ..aaaaaaaaa
Moje dijete je veliko pa je to sve daleko iza mene pa sam već zaboravila na te skokove u razvoju, tantrume….Ali svakako bi sve još jednom ponovila.
Možda neka faza samo kratka koja će ubrzo proći.
Ova trakica baš djeluje obećavajuće kao i dosta tvojih simptoma.
.
Danas smo se nagledale svih boja iscjedaka 😂
Ivyyy ako do jutra ne krene pravo onda najbolje testić napraviti. Jer ako nije ništa bilo puno i obilno moglo bi biti implatacijsko krvarenje.
.
Mariposa e baš smo sestre po trakicama evo i ja nisam 4 sata piškila i trakica jadnih 0.05. Valjda će sutra popodne biti nešto konkretnije.
Moje bazalna zadnjih 4 dana je 36.01 (danas), 36.13, 36.33 i 36.33.
Planiram danas zaskočiti muža da imamo friškiji uzorak kad se pojavi peak.
Hahahahahahhaha umrla sam na ovo Bebolina , e popravila si mi ovaj tmurni dan 🤣🤣🤣🤣🤣 ja tebe obožavam majke mi
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ma cure moje to je čudo🤣🤣🤣kak sam ja opicena smjeh...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja imam lagane grceve i onako kao da mi se (da oprostite) kaki a ne mogu 🤦♀️
I dalje samo nesto lagano zbrckano kad se obrisem, puno drugacije nego kad sam isla na wc u skoli, bilo je par kapi crveno i zato sam i mislila sad ce poplava, poslje onako tamnije i sad ko urin tamniji samo 🤦♀️🤷♀️
Ja stvarno ne mislim da sam trudna, nego me strah da nemam neki poremecaj🤣, ali da istrazujem po netu istrazujem ko luda, cak i izvanmatericnu trudnocu i samo da kazem JA SAM VELIKI PANICAR I STVARNO SUPER UMISLJAM STVARI, ako treba nekome pomoc da mu objasnim kako se to radi😂😂😂😅😂
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Svaka čast s ovim grafovima , ja jedva piskim trakice nekad jer nemam volje 🤣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja imam lagane grceve i onako kao da mi se (da oprostite) kaki a ne mogu 🤦♀️
I dalje samo nesto lagano zbrckano kad se obrisem, puno drugacije nego kad sam isla na wc u skoli, bilo je par kapi crveno i zato sam i mislila sad ce poplava, poslje onako tamnije i sad ko urin tamniji samo 🤦♀️🤷♀️
Ja stvarno ne mislim da sam trudna, nego me strah da nemam neki poremecaj🤣, ali da istrazujem po netu istrazujem ko luda, cak i izvanmatericnu trudnocu i samo da kazem JA SAM VELIKI PANICAR I STVARNO SUPER UMISLJAM STVARI, ako treba nekome pomoc da mu objasnim kako se to radi😂😂😂😅😂
Ivika ako ti se ne spusti do sutra napravi test , nemoj paničariti , da je vanmaterična , umirala bi od bolova i bili bi ugrušci , barem je tako bilo kod moje kolegice , a ovo tvoje nije za zabrinuti se ❤️❤️🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia