Jako mi je tamna krv na ulosku, vise kao smedje sa iscjedkom pomjesano, a kad se obrisem je onako roskasto, nije crvena krv ne znam kako da objasnim
Jer ja po tome znam da imam mengu jer mi je bas bas crveno, sad nije i to me onda malo muci
Ivyy, meni tako menga pocinje. Skoro pa 24h prva mi samo smedjari, na papiru roskasto. I onda krene menga normalno
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Muke po trakicama - nakon intenziteta od 0,26 jutros u 9h, sad je opet palo na 0,05, kao jučer navečer 😒
Ne razumijem
Jesi se suzdrzavala od pijenja vode bar 2h i da ne ides u meduvremenu na wc
Ma da, 4 sata nisam išla na wc i nisam ništa pila 😓
Koji si dc ?
13.dc, taman kad bih trebala očekivati peak 😑
Muž u utorak ide na spermiogram pa zbog njegove apstinencije prije spermiograma možemo pokrivati samo do petka navečer 😖
Lela, nadam se i ja da će peak uskoro. Ovaj rast pa pad mi je baš čudan.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 14.7.
Da znam da nekima tako, al meni nikad, meni zna biti roskasto i nakon sat dva procurim, imam M vec preko 10 godina, a pogotovo zadnjih dvije godine pratim i nikad to nisam imala tako, zato kazem da mi je to cudno i da me buni
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Cure kako vas ima dosta novih, tesko mi je uloviti tko je tko i kakvi su peakovi 🫠 ali sretno svima i drzim fige da bude ovaj ciklus uspjesan!!🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Da znam da nekima tako, al meni nikad, meni zna biti roskasto i nakon sat dva procurim, imam M vec preko 10 godina, a pogotovo zadnjih dvije godine pratim i nikad to nisam imala tako, zato kazem da mi je to cudno i da me buni
A nije ni meni prije bilo tako, tek mi je od nedavno krenulo to. Ne mora svaki ciklus biti isti, duzinom intezitetom..i to je ok, ne brini
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jako mi je tamna krv na ulosku, vise kao smedje sa iscjedkom pomjesano, a kad se obrisem je onako roskasto, nije crvena krv ne znam kako da objasnim
Jer ja po tome znam da imam mengu jer mi je bas bas crveno, sad nije i to me onda malo muci
Tako meni zna neke cikluse biti na početku tj taj dan kad mi se spusti , to ti je 0 dan , pa onda 1dc Krene crveniti i tece normlano , poprati si ovih dana ..
Meni obično krene odmah rozikasto i za nekih par sati počne crvena krv. Mene ubiše jajnici pridružit ću vam se sigurno do večeras
Moja menga je gotova, ali osjetim lagano zatezanje, povremeno blagu bol u desnoj strani gdje sam ju osjetila cijelu lutealnu i vjerujem da je na toj strani i bila ovulacija. Ali zasto bi me sad bolilo kad vise nema menge? Dogadja se nekad nekom to?
Sutra sam kod gin pa ce mi on rec ako nesto bude vidio, ali zanima me wtf is going on
S obzrom da sam u 2 h pisala valjda 6 puta i s obzirom da se lh trakice pisaju evo moje na 8 dpo
Ugl ovulacija je prosla i nikad nisam ju poslije gledala ugl
Ta da…
https://ibb.co/MprCj5V
Mooooozda se nesto kuhaaaa🤭
Hoces pisnuti sutra na test?
Ma ne prerano mi je sutra je tem 9dpo ali cu pisnut
Ali bazalna temp se nikad ne mjeri popodne jedino ako npr radis nocnu pa se budis kasno ...prije mjerenja bazalne uvijek mora bit najmanje 3 h kontinuiranog sna bez budenja... uvijek je tjelesna temp visa popodne no to nije bazalna ...😉
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Tako meni zna neke cikluse biti na početku tj taj dan kad mi se spusti , to ti je 0 dan , pa onda 1dc Krene crveniti i tece normlano , poprati si ovih dana ..
Meni obično krene odmah rozikasto i za nekih par sati počne crvena krv. Mene ubiše jajnici pridružit ću vam se sigurno do večeras
Meni isto zadnjih 3 ciklusa roskasto pa crveno , ali prije mi je znalo smeđe , crno , pa crveniti normlano
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Znam da ne mora svaki ciklus biti isti, al svako od vas kad primjeti nesto drugacije cudno mu je i kaze
Isto je i meni, imam zatezanje na sredini trbuha, i imam lagane grceve, mucninu lagaanu
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Sortiraj odgovore
Najstariji