Znam da ne mora svaki ciklus biti isti, al svako od vas kad primjeti nesto drugacije cudno mu je i kaze
Isto je i meni, imam zatezanje na sredini trbuha, i imam lagane grceve, mucninu lagaanu
Proprati vidi šta će se dešavati dalje
S obzrom da sam u 2 h pisala valjda 6 puta i s obzirom da se lh trakice pisaju evo moje na 8 dpo
Ugl ovulacija je prosla i nikad nisam ju poslije gledala ugl
Ta da…
https://ibb.co/MprCj5V
Mooooozda se nesto kuhaaaa🤭
Hoces pisnuti sutra na test?
Ma ne prerano mi je sutra je tem 9dpo ali cu pisnut lh mislim da jos imam koju ali ovo izgleda ko pik🤣
Nije to prerano, Tratincici je vec 8.dpo bacilo sjenicu 🤭
.
Cure koje mjerite bbt jeste li ikad pratile paralelnu jutarnju i popodnevnu temperaturu? Ja sam skuzila da je moja popodnevna temperatura visa u odnosu na bazalnu za 0,7/0,8 stupnja 🤷🏻♀️ mjerila sam ju svaki dan u 17 sati🙈
Ja ju nikad nisam mjerila popodne, ali zato moja mala je (2 i pol godine). Vidjela je mene valjda da mjerim svako jutro kad se dizemo i evo nje jedan dan nakon popodnevne dremke izađe iz sobe s toplomjerom u ustima i viče “Nemam tempuru!”. Muž i ja smo se do suza nasmijali. 😂😂
Hahahaha a slatkica mala😂🤭
.
Mare znam da popodnevna temperatura nije bazalna ☺️
Prokomentirala sam jer sam vidjela vezu izmedju bazalne i popodnevne temperature. Mislila sam da je popodnevna dosta sarenija nego sto je :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jako mi je tamna krv na ulosku, vise kao smedje sa iscjedkom pomjesano, a kad se obrisem je onako roskasto, nije crvena krv ne znam kako da objasnim
Jer ja po tome znam da imam mengu jer mi je bas bas crveno, sad nije i to me onda malo muci
Ako ti je ovo neobično za tebe (a kažeš da je), možeš uvijek napraviti test na trudnoću pa imati dodatnu informaciju.
Ne želim ti sad posebno dizati nadu, jer je sve to toliko individualno i apsolutno sve može i ne mora biti, ali recimo tako se upravo nedavno frendici dogodilo - ciklusi su joj se nešto bili poremetili, i sad u zadnjem ciklusu je smeđarila par dana, stalno čekala da joj krene pošteno menga (jer joj i inače bude npr 2 dana spotting prije, ali ne 5 kako je sad bilo), ali nikako, i napravi ona reda radi test prije nego što će ići ginekologici na pregled (jer je očekivala da će ju dr pitati je li radila test ako joj nije menga došla skroz kako je očekivano) - i trudna.
A moguće je i da ti je evo baš ovaj ciklus počeo sa spottingom iako ga inače nemaš, nekad se baš tako potrefi da nam se nešto sasvim bezazleno i generalno nebitno promijeni, a mi toliko pazimo na svaku sitnicu i pokušavamo iz toga nešto iščitati i zaključiti 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Znam da ne mora svaki ciklus biti isti, al svako od vas kad primjeti nesto drugacije cudno mu je i kaze
Isto je i meni, imam zatezanje na sredini trbuha, i imam lagane grceve, mucninu lagaanu
Draga, ako ti je M cudna i mislis da to zapravo nije M, napravi test :) sad vec mozes u bilo koje doba dana :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pa vidjet cu do sutra ujutro, ili do poslje navecer al one krene uradit cu test
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
https://ibb.co/yn8b5Qt Evo ako se nekome me gadi da pogleda..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ivyyy, ja sam mislila da se brines da nesto nije ok s tobom ( kako ja inace sam hipohondar😂) pa sam te mislila utjesiti da je to normalno sve..
Ako sumnjas na trudnocu, da test i sada uradis on bi trebao biti pozitivan. Nadam se da jeste i drzim fige..ako bude kojim slucajem, odmah trazi da ti se progesteron ukljuci🤞🤞🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure kkoje imate djete znaci mali mi je lud vec 3 dana to je dreka galama...cendranje spava mu se a nece cijelu noc we okrece dize se pa baca ...jel to neki skok u razvoju ima 9 mj ..aaaaaaaaa
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/yn8b5QtEvo ako se nekome me gadi da pogleda..
Da baš jeste čudno
Cure kkoje imate djete znaci mali mi je lud vec 3 dana to je dreka galama…cendranje spava mu se a nece cijelu noc we okrece dize se pa baca …jel to neki skok u razvoju ima 9 mj ..aaaaaaaaa
Moguće skok, a moguće i regresija sna. Mislim da ide jedna s nekih 8-9 mjeseci. Nisam sigurna.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji