Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    13. Rujan 2023. 13:57

I jos nesto ja sam ostala trudna u 32 godini sad cu ove godine 34 ... tako da nisam premlada😂tj u cvjetu mladosti... htjela bi da mi mali ima brata ili seku da nije sam... svakako bi to htjela u skorije vrijeme  .. 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lunolina
    13. Rujan 2023. 14:34

Mare3112

Lunolina

Mare3112

I evo za usporedbu graf gdje je doslo do trudnoce…7 dan od ovulacije imala skok na 37.1 i tu sam znala vec da je nesto čudno jer nikad nisam imala toliku bazalnu tu se desila implatacija… i temperatura je ostala na oko 37
    https://ibb.co/HYHj23T

Vidis, ja vec dugo mjerim temperaturu i tocno znam svoje granice. Do 36.7 je normalno i nemam se cemu nadati. Zadnja 2 mjeseca je odlutalo do 36.9, cak mislim da se oba mjeseca nesto kuhalo, ali se ocito nije primilo. Jer sam imala simptome koje nikad prije nisam imala - grudi su me bolile samo po rubovima i to jako. Toliko da me svaki pokret bolio.
    Zapravo mi je super ta BBT jer znam sto mi se dogadja sa tijelom - lijepo ukaze na ovulaciju, na dolazak M. Sve je nekako lakse :) a ako skoci, mozes pomisliti da se nesto događa

Ukoliko ti je normalna tempica 36.7 ukoliko se nesto kuha trebalo bi biti iznad 37 C razmak mora biti od ..0.4 do 1 C …. izmedu …a i najbolja tempica za zadrzavanje ploda je oko 37… ispod 36.95 nebi ako je sve ok po tvojoj temp

Ma stoji, ali u godinu dana uvijek je isto. Nakon ovulacije raste do max 36.7 i to samo jedan dan i nakon toga padne. Uvijek pocne padati nakon 9. dana, a meni je 10. dan temperatura narasla na 36.9 :)
    Ali eto, da li je sto bilo ili nije - necemo nikad znati😅

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Mareeeee3112
    13. Rujan 2023. 14:46

Lunolina

Mare3112

Lunolina

Mare3112

I evo za usporedbu graf gdje je doslo do trudnoce…7 dan od ovulacije imala skok na 37.1 i tu sam znala vec da je nesto čudno jer nikad nisam imala toliku bazalnu tu se desila implatacija… i temperatura je ostala na oko 37

Vidis, ja vec dugo mjerim temperaturu i tocno znam svoje granice. Do 36.7 je normalno i nemam se cemu nadati. Zadnja 2 mjeseca je odlutalo do 36.9, cak mislim da se oba mjeseca nesto kuhalo, ali se ocito nije primilo. Jer sam imala simptome koje nikad prije nisam imala - grudi su me bolile samo po rubovima i to jako. Toliko da me svaki pokret bolio.
    Zapravo mi je super ta BBT jer znam sto mi se dogadja sa tijelom - lijepo ukaze na ovulaciju, na dolazak M. Sve je nekako lakse :) a ako skoci, mozes pomisliti da se nesto događa

Ukoliko ti je normalna tempica 36.7 ukoliko se nesto kuha trebalo bi biti iznad 37 C razmak mora biti od ..0.4 do 1 C …. izmedu …a i najbolja tempica za zadrzavanje ploda je oko 37… ispod 36.95 nebi ako je sve ok po tvojoj temp

Ma stoji, ali u godinu dana uvijek je isto. Nakon ovulacije raste do max 36.7 i to samo jedan dan i nakon toga padne. Uvijek pocne padati nakon 9. dana, a meni je 10. dan temperatura narasla na 36.9 :)

Vidis moj graf gdje je bilo cak 37 jedan dan pa nije bila trudnoca pala je bas sam zato stavila graf gdje nij doslo do trudnoce ... mora bitj zaredom bar 36.95 tj 37 u mom slucaju da je doslo do oplodnje ili max 37.1 ali kazem meni je bazalna bas pomogla u svemu i u oplodnji i za  kontracepciju... ugl nesto najbolje sto sam uvela 😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mariposa1510
    13. Rujan 2023. 15:26

Petra110622

Lunolina

Mare3112

Ja evo tek drugi mjesec pokusavam pratit BBT… ali kako radim tjedno na smjene jutro/popodne, ne uspijem mjeriti uvijek u isto vrijeme, jedan tjedan u 6h, drugi u 9h…koliko mi to ima smisla 🤷🏻‍♀️

Ja se za posao budim u 5:25 i mjerim bazalnu evo četvrti mjesec. Zato se i vikendima budim u 5:25, izmjerim temp, upišem i nastavim spavati. Nekad uspijem zaspati, nekad ne. 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕, 1. beta 10.dnt - 65,1, 2. beta ⏳

Mareeeee3112
    13. Rujan 2023. 15:35

mariposa1510

Petra110622

Lunolina

Mare3112

Ja evo tek drugi mjesec pokusavam pratit BBT… ali kako radim tjedno na smjene jutro/popodne, ne uspijem mjeriti uvijek u isto vrijeme, jedan tjedan u 6h, drugi u 9h…koliko mi to ima smisla 🤷🏻‍♀️

Ja se za posao budim u 5:25 i mjerim bazalnu evo četvrti mjesec. Zato se i vikendima budim u 5:25, izmjerim temp, upišem i nastavim spavati. Nekad uspijem zaspati, nekad ne.

Tako i ja ma ufuras se zacas😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Petra110622
    13. Rujan 2023. 17:52

Kod mene trakica negativna jos, 0.17 razina, al jaka bol u jajnicima i sukrvica danas pomjesana sa sluzi, kao kad ovuliram 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Lunolina
    13. Rujan 2023. 19:08

Mare3112

Lunolina

Mare3112

Lunolina

Mare3112

Vidis moj graf gdje je bilo cak 37 jedan dan pa nije bila trudnoca pala je bas sam zato stavila graf gdje nij doslo do trudnoce … mora bitj zaredom bar 36.95 tj 37 u mom slucaju da je doslo do oplodnje ili max 37.1 ali kazem meni je bazalna bas pomogla u svemu i u oplodnji i za kontracepciju… ugl nesto najbolje sto sam uvela 😊

BBT je individualna za svakoga jer nemamo svi istu tjelesnu temperaturu. Koliko vidim, tvoja temperatura je u folikularnoj fazi oko 36.4, a moja je 35.9-36.1 stoga u trudnoci moja temperatura ne mora nuzno biti visoka kao tvoja :) ali da, mora biti visa od uobicajene, slazem se ☺️
    .
    U svakom slucaju, stvarno je dobar pokazatelj da upoznas svoje tijelo🤭

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Mareeeee3112
    13. Rujan 2023. 19:27

Ma da samo sam se referirala na vrijednost od minimalne 0.4...  meni je odlican pokauatelj dal je bilo ovulacije ili nije 😊itd ... koji si ti danas dan?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    13. Rujan 2023. 20:49

A meni je uvijek tj temp povisena, ja sam cak to pitala dok opce prakse jel to normalno😂 
    Ugl od 36.5 do 37.4 😂

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Mareeeee3112
    13. Rujan 2023. 20:54

Ivyyyy

A meni je uvijek tj temp povisena, ja sam cak to pitala dok opce prakse jel to normalno😂
    Ugl od 36.5 do 37.4 😂

???? Bazalna ili klasicna temperatura? Mi ovdje pisemo o bazalnoj koju mjeris ujutro cim otvoris oci i ne mices se mjeri se vaginalno, ili na usta ? 
    Svima nam je inace obicna temperatura povisena pogotovo pred menstruaciju meni je uvijek 37.2 🙈ali ne pisemo o tom

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.