Da, vama su bas tamne te linije kroz cijeli ciklus. Bas kako smo razliciti😅
Moje trakice ovako izgledaju van ovulacijskog perioda
https://ibb.co/FB1B1x2
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
https://ibb.co/mRbPFkd evo primjer kako su se moje znale ponašati od peaka.. pa sve do M.. čak sam i na 1DC tada napravila.. zbilja sam si bila dala truda taj period i htjela sam sama svoje tijelo upoznati.. ono, do trudnoće nije došlo, biokemijskih je bilo dosta..
Možda nekome dobro dođe za usporedbu.
Hej evo i tebe znam te vec par godina ...jesi dobro...
Ima kakvih novosti
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Da, vama su bas tamne te linije kroz cijeli ciklus. Bas kako smo razliciti😅
Moje trakice ovako izgledaju van ovulacijskog perioda
https://ibb.co/FB1B1x2
Moje su isto od 7.,8. dana baš slabe, nekad se jedva nazire druga linija i tek tamo 12.,13. DC počne se pojačavati, nekad i koji dan kasnije ako je kasnija O.
Moja temp danas 36.38, danas 8.dc, od sljedećeg tjedna krećem s trakicama.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Luna, napokon ste odlučili kada je fet. Drago mi je, bit će to Božićni poklon kao kod naše Kiki 🤗
Javi nam svakako kad krene postupak, navijam 🤞
Ja sam uglavnom loše cijeli dan 🤮😴🤮😴😫
Samo ležim, borim se s mučninom i spavam. Jedem samo da preživim i to je to 😂 al bit će bolje! Pusa!
.
Dobro jutro cure!😊
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ne moraju vam ni biti iste lh trakice svaki ciklus pred M, jer one znaju biti i pozitivne kad ne dođe do O nego nastavi rasti pa se pretvori u vodenu cistu (koja pukne kad krene M), i zbog te ciste koja je pred mengom pred pucanje onda bude lh visok. Ali martina nadam se da je kod tebe ipak T u pitanju, pogotovo jer ti je i progesteron bio visok 😍
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tratinčica izdrži još ova 2 najkritičnija tjedna što se mucnina tice i onda će to malo biti lakše, a i nadam se da ce I tebi kao i većini trudnica poslije 12tt skroz prestati mucnine 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
https://ibb.co/mRbPFkd evo primjer kako su se moje znale ponašati od peaka.. pa sve do M.. čak sam i na 1DC tada napravila.. zbilja sam si bila dala truda taj period i htjela sam sama svoje tijelo upoznati.. ono, do trudnoće nije došlo, biokemijskih je bilo dosta..
Hej evo i tebe znam te vec par godina …jesi dobro…
Ima kakvih novosti
Hej.. evo skoro 5 godina pokušavanja..dva postupka iza nas.. sve u svemu ništa.. tako da sam odustala..
Kako si ti?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ne moraju vam ni biti iste lh trakice svaki ciklus pred M, jer one znaju biti i pozitivne kad ne dođe do O nego nastavi rasti pa se pretvori u vodenu cistu (koja pukne kad krene M), i zbog te ciste koja je pred mengom pred pucanje onda bude lh visok. Ali martina nadam se da je kod tebe ipak T u pitanju, pogotovo jer ti je i progesteron bio visok 😍
Znam sve, zato i kazem sjecam se Ivyyy da je imala bas pozitivnu trakicu pa nist😁 ovako samo mucim samu sebe dodatno hahah
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hej evo i tebe znam te vec par godina …jesi dobro…
Ima kakvih novosti
Hej.. evo skoro 5 godina pokušavanja..dva postupka iza nas.. sve u svemu ništa.. tako da sam odustala..
Kako si ti?
Dobila sinceka 21 .11.2022.... ima sad ce 10 mj no zelimo jos jednu bebu nemoj odustat ne sjecam se tocno kakvih problema inate no napravi pauzicu ..al nikako nemoj odustat....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Tratinčice nadam se da će brzo popustiti. Ili bar postati podnošljivije, izdrži još koji tjedan i bit će bolje. Mene su držale do 12.tt ali nisam povraćala osim par puta, više je bila ta mučnina ali baš cijeli dan i nisam mogla ni jesti ni piti. Nadam se da će tebi ipak kraće trajati.
Drži se 😘🤗
Martina kod tebe toliko toga djeluje dobro i progesteron i trakica pa samo neka nas testić sutra lijepo iznenadi 🤞🤞🙏
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji