Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    13. Rujan 2023. 06:34

Bebolina2024

Ivyyyy

Bebolina2024

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Martina uvijek postoji nada 🙈
    Mi smo u dan dpo, ja sam 6/7, al ja nemam nikakvih simptoma, jucer mi je poceo suh kasalj, peckanje u grlu i prsima kad kasljam, nos nocu zacepljen i predvecer, na caju sam sa medom i limunom, nadam se da ce proci

Ti se testiraj prije na koronu nego na trudnocu🤣

Uj😂😂 nadam se da nije!!!

Pa kod tebe nema što te nije sve uhvatilo u zadnje vrijeme. Obično kažu da je pad imuniteta dobar pa je lakše ostati trudna. Bilo bi lijepo nakon svega što te uhvatilo da bude plusić na testu.

Bas se nakupilo, na godisnjem me sve uhvatilo sad samo nastavak, bilo me bolilo grlo dole i malo se povuklo i ja pila hladno i povremeno me bolilo, i sad eto taj kasalj🤷‍♀️
    A nesto se ne nadam, sad sam i skolarac od danas🙈😂

Jesi nešto upisala?
    Najviše volim čuti onu, plus mi se dogodio kad mu se nisam ni nadala 😊

Jesam, idem tu u njem u skolu za ovo sto radim 🙈 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Mareeeee3112
    13. Rujan 2023. 06:51

Jutro svima...nisam jos ovulirala i dalje mi je bazalna 36.5 tako da cu vjerojatno danas ovulirat ....i dalje me malo boli jajnik.... 😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    13. Rujan 2023. 06:53

Ja mislim da sam ovulirala no da mi nije pokazala jer sam se dozala cijelu noc i nisam imala konstantan san...cervikalnu vise nrmam suha sam... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    13. Rujan 2023. 07:11

Ivyyyy

Bebolina2024

Ivyyyy

Bebolina2024

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Mi smo u dan dpo, ja sam 6/7, al ja nemam nikakvih simptoma, jucer mi je poceo suh kasalj, peckanje u grlu i prsima kad kasljam, nos nocu zacepljen i predvecer, na caju sam sa medom i limunom, nadam se d bea ce proci

Uj😂😂 nadam se da nije!!!

Pa kod tebe nema što te nije sve uhvatilo u zadnje vrijeme. Obično kažu da je pad imuniteta dobar pa je lakše ostati trudna. Bilo bi lijepo nakon svega što te uhvatilo da bude plusić na testu.

Bas se nakupilo, na godisnjem me sve uhvatilo sad samo nastavak, bilo me bolilo grlo dole i malo se povuklo i ja pila hladno i povremeno me bolilo, i sad eto taj kasalj🤷‍♀️

Jesi nešto upisala?

Malo se sad usredotocit na skolu, pa bas sto kaze bebolina..jako puno zena ostane trudno kad pusti sve

Moja frendica pola godine na lijekovima za izazivanje ovulacije, neke ful jake terapije su bile...i nista, bas se razocarala i onda su morali pauzu od tih lijekova praviti. I iduci ciklus , kad je pustila to sve, ona je ostala trudna😊
    Znam i sama da nije lako, al valjda s vremenom se dodje do tog levela i samo pustis sve

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    13. Rujan 2023. 07:23

Martina1931

Ivyyyy

Bebolina2024

Ivyyyy

Bebolina2024

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Mi smo u dan dpo, ja sam 6/7, al ja nemam nikakvih simptoma, jucer mi je poceo suh kasalj, peckanje u grlu i prsima kad kasljam, nos nocu zacepljen i predvecer, na caju sam sa medom i limunom, nadam se d bea ce proci

Uj😂😂 nadam se da nije!!!

Jesi nešto upisala?

Malo se sad usredotocit na skolu, pa bas sto kaze bebolina..jako puno zena ostane trudno kad pusti sve

Moja frendica pola godine na lijekovima za izazivanje ovulacije, neke ful jake terapije su bile…i nista, bas se razocarala i onda su morali pauzu od tih lijekova praviti. I iduci ciklus , kad je pustila to sve, ona je ostala trudna😊
    Znam i sama da nije lako, al valjda s vremenom se dodje do tog levela i samo pustis sve

Ovaj mj mi je bio pocetak, kazem radila sam trakice eto reda radi, pa sad cu manje na to misliti kad pocne ucenje🙈

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Martina1931
    13. Rujan 2023. 07:29

Tako bih voljela da mogu i ja to, meni to prakticki nije dozvoljeno zbog rada u zoni zracenja..dosl moram znat to, i bas mi je presing
    Msm pracenje ovulacije isl

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    13. Rujan 2023. 08:01

Mene je danas baš počeo boljeti donji dio trbuha 😢😕 sigurno ću procuriti ovih dana 😏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

Bebolina2024
    13. Rujan 2023. 08:23

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Bebolina2024

Ivyyyy

Bebolina2024

Ivyyyy

Martina1931

Ivyyyy

Uj😂😂 nadam se da nije!!!

Jesi nešto upisala?

Moja frendica pola godine na lijekovima za izazivanje ovulacije, neke ful jake terapije su bile…i nista, bas se razocarala i onda su morali pauzu od tih lijekova praviti. I iduci ciklus , kad je pustila to sve, ona je ostala trudna😊

Ovaj mj mi je bio pocetak, kazem radila sam trakice eto reda radi, pa sad cu manje na to misliti kad pocne ucenje🙈

Dobro dođe malo za skrenuti misli s ovog svega.
    Na poslu imam toliko obaveza da jedva stignem jednom primiti mob u ruke da vidim jel mi dijete došlo iz škole. Ali mi i odgovara jer sam na poslu u gužvi pa ne stižem misliti, kod kuće zadaće, serija, spremanje i opet je fokus negdje drugdje.
    .
    Eni 😘
    Martina je sve je to presing, ali s vremenom se naučiš živjeti s tim. Bar je meni tako, lakše mi je sada nego kad sam krenula sa svim tim.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Mareeeee3112
    13. Rujan 2023. 08:26

Martina1931

Tako bih voljela da mogu i ja to, meni to prakticki nije dozvoljeno zbog rada u zoni zracenja..dosl moram znat to, i bas mi je presing

U kojoj bolnici radis? Sad kad kazes zracenje imam prijateljicu radi na rebru zracenjima a i moja sogorica radi u novoj bolnici ali ona jr na operacijama gdje se isto zraci ono nesto sa žilama🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    13. Rujan 2023. 08:32

Mare3112

Martina1931

U kojoj bolnici radis? Sad kad kazes zracenje imam prijateljicu radi na rebru zracenjima a i moja sogorica radi u novoj bolnici ali ona jr na operacijama gdje se isto zraci ono nesto sa žilama🤣

Ma nisam ja u tolikim zracenjima, u domu zdravlja sam..al svejedno

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.