Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    13. Rujan 2023. 08:34

Martina1931

Mare3112

Martina1931

Tako bih voljela da mogu i ja to, meni to prakticki nije dozvoljeno zbog rada u zoni zracenja..dosl moram znat to, i bas mi je presing
    Msm pracenje ovulacije isl

U kojoj bolnici radis? Sad kad kazes zracenje imam prijateljicu radi na rebru zracenjima a i moja sogorica radi u novoj bolnici ali ona jr na operacijama gdje se isto zraci ono nesto sa žilama🤣

Ma nisam ja u tolikim zracenjima, u domu zdravlja sam..al svejedno

Aha ... pa dobro pa koliko znam u domu zdavlja stave na mene onu zastitu i izadu van i tek onda upale to za zracenje ...znaci nije upaljeno dok je sestra unutra...
    No svejedno ...
    Kako se osjecas danas ?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    13. Rujan 2023. 08:37

Mare3112

Martina1931

Mare3112

Martina1931

Tako bih voljela da mogu i ja to, meni to prakticki nije dozvoljeno zbog rada u zoni zracenja..dosl moram znat to, i bas mi je presing

U kojoj bolnici radis? Sad kad kazes zracenje imam prijateljicu radi na rebru zracenjima a i moja sogorica radi u novoj bolnici ali ona jr na operacijama gdje se isto zraci ono nesto sa žilama🤣

Aha … pa dobro pa koliko znam u domu zdavlja stave na mene onu zastitu i izadu van i tek onda upale to za zracenje …znaci nije upaljeno dok je sestra unutra…
    No svejedno …
    Kako se osjecas danas ?

Nisam ja sestra, ja sam inzenjerka😁
    Znam, u principu mi smo zasticeni u drugoj prostoriji i stalno smo u mjerenjima itd al mi nije svejedno
    Ok sam, normala se osjecam..nista posebno🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    13. Rujan 2023. 08:41

Martina1931

Mare3112

Martina1931

Mare3112

Martina1931

Aha … pa dobro pa koliko znam u domu zdavlja stave na mene onu zastitu i izadu van i tek onda upale to za zracenje …znaci nije upaljeno dok je sestra unutra…
    No svejedno …
    Kako se osjecas danas ?

Nisam ja sestra, ja sam inzenjerka😁
    Znam, u principu mi smo zasticeni u drugoj prostoriji i stalno smo u mjerenjima itd al mi nije svejedno
    Ok sam, normala se osjecam..nista posebno🙈

Ma onda se nemoj brinut... moja sogorica je u tom oklopu na operaciji kaze da ima osjecaj da 5 kg skine svaki put🤣🤣🤣 ... ide na one testove svakih nekoliko mjeseci i sve je uredno oko zracenja...
    Jos dva dana😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    13. Rujan 2023. 09:39

Bas gledam na aplikaciji da mi se povecala temperatura pise na grafu ali da mi treba jos 2 ...pa da ce onda detektirat vec sam zaboravila korostenje grafa🤣🤣🤣... 
    Da li koja curka piski test danas?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

nola95
    13. Rujan 2023. 09:49

Dobro jutro ☕️ kod mene trakice govore ne, ali tijelo govori da..sluzi ko u priči i počelo me boliti dolje na lijevoj strani, a i osjećam želju, ostale dane ko da sam mrtva od struka na dolje 🤣😅 vjerojatno ništa od ovog ciklusa jer na lijevoj strani nemam jajovod al nešto sam naučila ajde bar kaj se trakica tiče.. Imam još dvije pa ću ih sutra i prekosutra piškit al čini mi se da sam pred ovulacijom..
    https://ibb.co/TP54NDd

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Lunolina
    13. Rujan 2023. 10:46

Mare3112

Bas gledam na aplikaciji da mi se povecala temperatura pise na grafu ali da mi treba jos 2 …pa da ce onda detektirat vec sam zaboravila korostenje grafa🤣🤣🤣…

Daj ti nama posalji graf da vidimo kak to izgleda😄

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    13. Rujan 2023. 11:10

nola95

Dobro jutro ☕️ kod mene trakice govore ne, ali tijelo govori da..sluzi ko u priči i počelo me boliti dolje na lijevoj strani, a i osjećam želju, ostale dane ko da sam mrtva od struka na dolje 🤣😅 vjerojatno ništa od ovog ciklusa jer na lijevoj strani nemam jajovod al nešto sam naučila ajde bar kaj se trakica tiče.. Imam još dvije pa ću ih sutra i prekosutra piškit al čini mi se da sam pred ovulacijom..

Blizu si ovulacije , nastavi se testirati ❤️🩶🤞 i sretno u pokrivanju 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

nola95
    13. Rujan 2023. 11:23

eni233

nola95

Blizu si ovulacije , nastavi se testirati ❤️🩶🤞 i sretno u pokrivanju

Hvala, javim ak osvane taj peak ipak ❤️🙏
    Držim fige za curke koje čekaju test kroz par dana da bude veeeliki plus🩵🩷

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• uncutmarket
    13. Rujan 2023. 11:46

https://uncut-market.com/en/12-hash

https://uncut-market.com/en/13-cocaine

https://uncut-market.com/en/16-mdma

Mareeeee3112
    13. Rujan 2023. 11:52

Lunolina

Mare3112

Bas gledam na aplikaciji da mi se povecala temperatura pise na grafu ali da mi treba jos 2 …pa da ce onda detektirat vec sam zaboravila korostenje grafa🤣🤣🤣…

Daj ti nama posalji graf da vidimo kak to izgleda😄

Evo saljem ti trenutni graf 
    https://ibb.co/M638K0H

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.