Znam da niie pozitivna, napisala sam gore..svakako sam piskila pola sata prije ovog testa..nez ni sto sam ovo radila 😂😂
Al nikad mi nije ovako tamna ugl , vecinom je jedva vidljiva uopce
Pisni ujutro ovaj za trudnocu ak imas onaj od 10 mlu
Ma joj necu sutra, to je tek 9dpo…. a i zavrsavam 15.cetvrtak riti pa bi htjela petak jutro..
Imam gravignost ultra, msm da je on od 10mlu?
Mislim da je...ajme sretno svakako 🤗
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ne znam da sam ikad bila ovako nervozna radit test, bas me strah.
Prosli put mi je bilo ono ok idem piskit pa ak bude negativno ok, da znam da mogu pit na svadbi🤣
Lunolina,jedan al vrijedan i sasvim dovoljan🙈
Vidjet cemo jel uslisala, pa ako je proslijedim vam. (A i ako nije sad, znam da hoce) kratko traje cca 5min. 15 cetvrtaka zaredom se znaci moli🤗
Ja molim svaki dan, nekad s neta ima jedna molitva bas za zacece i za trudnocu i rodjenje da sve prodje kako treba, jako lijepa molitva..
nekad se molim sama svojim rijecima, i treba biti uporan i moliti ali i vjerovati u molitvu🙏
Mene cesto neki strahovi ulove, panicar sam i ne smijem nista cuti ili procitati jer odmah strah, i stvarno sam vidjela kad pocnem moliti Oce Nas onda, smiri se🙈🥰 cudo, zao mi je sto nisam tako prije bila, nego sam to uvidjela tek kad mi je bilo bas tesko, ali znam da me Bog cekao rasirenih ruku, i zato vjerujem da cu kad tad dobiti svoje cudo🙏
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ne znam da sam ikad bila ovako nervozna radit test, bas me strah.
Prosli put mi je bilo ono ok idem piskit pa ak bude negativno ok, da znam da mogu pit na svadbi🤣
Lunolina,jedan al vrijedan i sasvim dovoljan🙈
Vidjet cemo jel uslisala, pa ako je proslijedim vam. (A i ako nije sad, znam da hoce) kratko traje cca 5min. 15 cetvrtaka zaredom se znaci moli🤗
U potpunosti te razumijem ja ako ne završim na psihijatriji ovih dana nikad neću vise 🤣🤣🤣, danas me Full bolio trbuh i mislila da ću dobiti sad me prestalo .. ko će ga znat čekam da iscurim pa da krenem u nove pobjede 😏😏🤦🏼♀️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Meni gotova M, danas 6.dc, za dva tri dana krećem u akciju piškanja po lh testovima, valjda ću ulovit peak, do sad još nikad nisam 🤞
Počeli smo lagano sa zagrijavanjem za ovaj ciklus 🤭
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕, 1. beta 10.dnt - 65,1, 2. beta ⏳
Meni gotova M, danas 6.dc, za dva tri dana krećem u akciju piškanja po lh testovima, valjda ću ulovit peak, do sad još nikad nisam 🤞
Počeli smo lagano sa zagrijavanjem za ovaj ciklus 🤭
Mi se onda skoro i pratimo, meni danas 7.dc.
Martina ako sam dobro shvatila tebi je mokraća bila pola sata u mjehuru kad si radila test, ako je tako onda je stvarno jaka crta, meni to djeluje dobro i nadam se da će u petak takav biti hcg test.
.
Meni jučer bazalna bila 36.40 a jutros 36.15 ali mislim da mi je niža bila jer sam otkrivena se probudila. Do O mi ima još bar 7 dana tako da ta temp danas nema veze s peakom.
.
Ja sam opet krenula s Čudotvornom molitvom Svetoj Riti, možda usliši i moje molitve kao i vaše 🤞🤞
.
Anchyyy jel stigla M?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina, ma daa.. ja piskila pola sata.prije nego sam radila ovaj test. Jedva da sam imala sta i piskit za test😂
Iako se mislim da mi je petak prerano za test uopce, al eto budemo vidjetli🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Martina nek u tvom slučaju bude pokazatelj da se ipak nešto kuha 😊
.
I ja evo 2 jutra opet počela sa bazalnom, msm da ništa od T ni ovaj put. Jučer 36,66, danas 36,68...tako da test nisam ni piskila više.
.
I ja sam prvi put ostala trudna u periodu kad sam se najviše molila i stalno sam mm pričala da to sigurno ima veze i da nam je to pomoglo. 🙏🏼 sad se pomolim, ali ne tako često, trebala bi malo redovnije 🙏🏼
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dobro jutro svima!
Martina neka bude dobar pokazatelj ta trakica, baš je tamna linija! Evo stavit ću svoju od jutros za usporedbu, 16.dc, a nije ni blizu tako tamna, iako ja lovim peak, ali po ovom što čitam, tamna linija kasnije u ciklusu može značiti trudnoću jel? Sretno 🙏🩷
Gornja je od sinoć, donja od jutros. Znam da su negativne, nije bilo smajlića na digitalnom, ali kao da su tamnije ipak nego pred par dana. 🤷♀️
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Dobro jutro svima!
Martina neka bude dobar pokazatelj ta trakica, baš je tamna linija! Evo stavit ću svoju od jutros za usporedbu, 16.dc, a nije ni blizu tako tamna, iako ja lovim peak, ali po ovom što čitam, tamna linija kasnije u ciklusu može značiti trudnoću jel? Sretno 🙏🩷
Gornja je od sinoć, donja od jutros. Znam da su negativne, nije bilo smajlića na digitalnom, ali kao da su tamnije ipak nego pred par dana. 🤷♀️
https://ibb.co/BzzK7RR
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Dobro jutro svima!
https://ibb.co/BzzK7RR
Nola, ti budes kroz 2dana ulovila peak s takvim trakicama.meni su jako blijede jedva vidljive uvijek osim pred ovulaciju.
Zato mi i je cudno sto je sad tamna tako😅 zadnji put su mi tako pozitivne bile van plodnih dana nakon spontamog jer je beta bila u krvi jos mjesec dana
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji