Obecala sam samoj sebi da se necu zamarati nicim, al uradila sam lh trakicu koja u ovom periodu (5,6dana do menge) je jedva vidljiva. Sad mi izgleda kao dan pred peak🙈 kad sam imala spontani, dok god mi je beta bila u krvi sam imala pozitivne lh trakice..
https://ibb.co/CQLLJ4v
Znam sve, vidjeli smo i kod Ivyyy prosli mjesec pred mengu pozitivnu lh trakicu pa nista al et😅
Sad sam se kao malo ponadala, a zelim tu nadu potisnut
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Msm nije ovo ni pozitivno, al je tamnije dosta nego inace u ovom periodu ciklusa
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Obecala sam samoj sebi da se necu zamarati nicim, al uradila sam lh trakicu koja u ovom periodu (5,6dana do menge) je jedva vidljiva. Sad mi izgleda kao dan pred peak🙈 kad sam imala spontani, dok god mi je beta bila u krvi sam imala pozitivne lh trakice..
https://ibb.co/CQLLJ4v
Znam sve, vidjeli smo i kod Ivyyy prosli mjesec pred mengu pozitivnu lh trakicu pa nista al et😅
Sad sam se kao malo ponadala, a zelim tu nadu potisnut
Pozitivna lh trakica je trakica koja je ista kao i testna ili jaca ... ovo nije pozitivna lh trakica...
No ako mislis u smislu da se pojavi i lijepo vidi ovdje se vidi top... vec se ponadala da si pisnula za trudnocu😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Msm nije ovo ni pozitivno, al je tamnije dosta nego inace u ovom periodu ciklusa
Da bas ti odgovorila ali lijepo se vidi ako imas osjetljivi koji od 10 mlu pisni sutra
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Znam da niie pozitivna, napisala sam gore..svakako sam piskila pola sata prije ovog testa..nez ni sto sam ovo radila 😂😂
Al nikad mi nije ovako tamna ugl , vecinom je jedva vidljiva uopce
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Znam da niie pozitivna, napisala sam gore..svakako sam piskila pola sata prije ovog testa..nez ni sto sam ovo radila 😂😂
Pisni ujutro ovaj za trudnocu ak imas onaj od 10 mlu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pripremss se psihicki za test znam ja tako sam i ja🤣🤣🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pisni ujutro ovaj za trudnocu ak imas onaj od 10 mlu
Ma joj necu sutra, to je tek 9dpo.... a i zavrsavam 15.cetvrtak riti pa bi htjela petak jutro..
Imam gravignost ultra, msm da je on od 10mlu?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mare3112 ja sam tek 2. DPO, ali smo pokrili samo jednom na dan peaka jer je M morao na put 🤷🏻♀️
Martina jedva cekam petak u jutro i tvoj test! 🤭❤️
I ja se molim sv.Riti, ali nisam tako ustrajna kao ti🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ne znam da sam ikad bila ovako nervozna radit test, bas me strah.
Prosli put mi je bilo ono ok idem piskit pa ak bude negativno ok, da znam da mogu pit na svadbi🤣
Lunolina, jedan al vrijedan i sasvim dovoljan🙈
Vidjet cemo jel uslisala, pa ako je proslijedim vam. (A i ako nije sad, znam da hoce) kratko traje cca 5min. 15 cetvrtaka zaredom se znaci moli🤗
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji