Ja iskreno nakon skoro dvije godine ne znam sta je bitno, kazu opusti se, ne misli na to, sve to stoji, al kad znam da radim na bebi i da zelim to, ne mogu da ne mislim, mogu da se pravim al negdje u dubini duse mislim na to, isto kao i imaj odnose tad i tad al ne misli na to, pa nekad bas tad i tad nemam volje il sam umorna al imam odnose jer znamo sta zelimo..
ja sam i nekog misljenja da tek kad onaj nas gore poslozi sve i odluci da tek onda i bude, to me drzi u zadnje vrijeme bas, jer sam nakon svakog neg testa i dolaska M imala one breakdown trenutke i plakala, od kad molim lakse podnosim dolazak M i neg testove..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ja iskreno nakon skoro dvije godine ne znam sta je bitno, kazu opusti se, ne misli na to, sve to stoji, al kad znam da radim na bebi i da zelim to, ne mogu da ne mislim, mogu da se pravim al negdje u dubini duse mislim na to, isto kao i imaj odnose tad i tad al ne misli na to, pa nekad bas tad i tad nemam volje il sam umorna al imam odnose jer znamo sta zelimo..
ja sam i nekog misljenja da tek kad onaj nas gore poslozi sve i odluci da tek onda i bude, to me drzi u zadnje vrijeme bas, jer sam nakon svakog neg testa i dolaska M imala one breakdown trenutke i plakala, od kad molim lakse podnosim dolazak M i neg testove..
Ma to je isto dakako istina... ali opet dodemo na to vrijeme ... kad on poslozi doci ce to vrijeme😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ivyyy, jeste vi odradili ikakve pretrage? Spermiogram , tvoja ovulacija? Jajovodi? 2godine je bas dosta
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ivyyy, jeste vi odradili ikakve pretrage? Spermiogram , tvoja ovulacija? Jajovodi? 2godine je bas dosta
Jesmo, ja sam i hormone i sve odradila, i doktorica mi je rekla da nakon 2 god mozemo u kliniku, radi osiguranja i placanja, za prohodnost mi je rekla da nema potrebe jos, jer 2 god ce tek biti u 3 mj.. eto, rekla je da pokusavamo, O su mi isto potvrdjene uzv, tako da ne znam🤷♀️
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Jesmo, ja sam i hormone i sve odradila, i doktorica mi je rekla da nakon 2 god mozemo u kliniku, radi osiguranja i placanja, za prohodnost mi je rekla da nema potrebe jos, jer 2 god ce tek biti u 3 mj.. eto, rekla je da pokusavamo, O su mi isto potvrdjene uzv, tako da ne znam🤷♀️
A muz spermiogram?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ipak sam stigla uraditi progesteron dns..https://ibb.co/S7hffx7
Ovo je cak u gornjim granicama🙈 sigurno piskim na test u petak
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A to ides privatno ili kako?
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Nikad ga nisam provjeravala pa ne znam kakav bi trebao biti. Jesi ga ikad prije vadila, ako jesi kakav je bio?
Vjerujem kad si ga vadila da nisi koristila Utrogestane ili Cyclogest u ovom ciklusu.
Sretno u petak 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Nikad ga nisam provjeravala pa ne znam kakav bi trebao biti. Jesi ga ikad prije vadila, ako jesi kakav je bio?
Vjerujem kad si ga vadila da nisi koristila Utrogestane ili Cyclogest u ovom ciklusu.
Sretno u petak 🤞🤞
Nisam ga nikada prije vadila, prosli ciklus sam bila na utrogestanu jer sam krenula smedjariti u drugoj fazi ciklusa. Pa smo zato htjeli provjeriti stanje, ovaj ciklus sam bez terapije
Rekla mi je sve iznad 25 se smatra kvalitetnom ovulacijom
Inace sve vadim u vinogradskoj, ovo sam privatno isla jer nisam stigla iz jutra
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sretno u petak 🤞🤞
Nisam ga nikada prije vadila, prosli ciklus sam bila na utrogestanu jer sam krenula smedjariti u drugoj fazi ciklusa. Pa smo zato htjeli provjeriti stanje, ovaj ciklus sam bez terapije
Rekla mi je sve iznad 25 se smatra kvalitetnom ovulacijom
Inace sve vadim u vinogradskoj, ovo sam privatno isla jer nisam stigla iz jutra
Pa ovo je super svakako piskanje u petak😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji