Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    12. Rujan 2023. 16:27

Ja iskreno nakon skoro dvije godine ne znam sta je bitno, kazu opusti se, ne misli na to, sve to stoji, al kad znam da radim na bebi i da zelim to, ne mogu da ne mislim, mogu da se pravim al negdje u dubini duse mislim na to, isto kao i imaj odnose tad i tad al ne misli na to, pa nekad bas tad i tad nemam volje il sam umorna al imam odnose jer znamo sta zelimo.. 
    ja sam i nekog misljenja da tek kad onaj nas gore poslozi sve i odluci da tek onda i bude, to me drzi u zadnje vrijeme bas, jer sam nakon svakog neg testa i dolaska M imala one breakdown trenutke i plakala, od kad molim lakse podnosim dolazak M i neg testove.. 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Mareeeee3112
    12. Rujan 2023. 16:30

Ivyyyy

Ja iskreno nakon skoro dvije godine ne znam sta je bitno, kazu opusti se, ne misli na to, sve to stoji, al kad znam da radim na bebi i da zelim to, ne mogu da ne mislim, mogu da se pravim al negdje u dubini duse mislim na to, isto kao i imaj odnose tad i tad al ne misli na to, pa nekad bas tad i tad nemam volje il sam umorna al imam odnose jer znamo sta zelimo..
    ja sam i nekog misljenja da tek kad onaj nas gore poslozi sve i odluci da tek onda i bude, to me drzi u zadnje vrijeme bas, jer sam nakon svakog neg testa i dolaska M imala one breakdown trenutke i plakala, od kad molim lakse podnosim dolazak M i neg testove..

Ma to je isto dakako istina... ali opet dodemo na to vrijeme ... kad on poslozi doci ce to vrijeme😊 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    12. Rujan 2023. 16:36

Ivyyy, jeste vi odradili ikakve pretrage? Spermiogram , tvoja ovulacija? Jajovodi? 2godine je bas dosta

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    12. Rujan 2023. 16:48

Martina1931

Ivyyy, jeste vi odradili ikakve pretrage? Spermiogram , tvoja ovulacija? Jajovodi? 2godine je bas dosta

Jesmo, ja sam i hormone i sve odradila, i doktorica mi je rekla da nakon 2 god mozemo u kliniku, radi osiguranja i placanja, za prohodnost mi je rekla da nema potrebe jos, jer 2 god ce tek biti u 3 mj.. eto, rekla je da pokusavamo, O su mi isto potvrdjene uzv, tako da ne znam🤷‍♀️

👱🏻‍♂️28- azoospermija
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    12. Rujan 2023. 16:59

Ivyyyy

Martina1931

Jesmo, ja sam i hormone i sve odradila, i doktorica mi je rekla da nakon 2 god mozemo u kliniku, radi osiguranja i placanja, za prohodnost mi je rekla da nema potrebe jos, jer 2 god ce tek biti u 3 mj.. eto, rekla je da pokusavamo, O su mi isto potvrdjene uzv, tako da ne znam🤷‍♀️

A muz spermiogram?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    12. Rujan 2023. 17:28

Ipak sam stigla uraditi progesteron dns..https://ibb.co/S7hffx7
    Ovo je cak u gornjim granicama🙈 sigurno piskim na test u petak 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    12. Rujan 2023. 17:36

A to ides privatno ili kako?

👱🏻‍♂️28- azoospermija
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Bebolina2024
    12. Rujan 2023. 17:36

Martina1931

Nikad ga nisam provjeravala pa ne znam kakav bi trebao biti. Jesi ga ikad prije vadila, ako jesi kakav je bio?
    Vjerujem kad si ga vadila da nisi koristila Utrogestane ili Cyclogest u ovom ciklusu.
    Sretno u petak 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Martina1931
    12. Rujan 2023. 17:39

Bebolina2024

Martina1931

Nikad ga nisam provjeravala pa ne znam kakav bi trebao biti. Jesi ga ikad prije vadila, ako jesi kakav je bio?
    Vjerujem kad si ga vadila da nisi koristila Utrogestane ili Cyclogest u ovom ciklusu.
    Sretno u petak 🤞🤞

Nisam ga nikada prije vadila, prosli ciklus sam bila na utrogestanu jer sam krenula smedjariti u drugoj fazi ciklusa. Pa smo zato htjeli provjeriti stanje, ovaj ciklus sam bez terapije
    Rekla mi je sve iznad 25 se smatra kvalitetnom ovulacijom
    Inace sve vadim u vinogradskoj, ovo sam privatno isla jer nisam stigla iz jutra

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    12. Rujan 2023. 19:03

Martina1931

Bebolina2024

Martina1931

Sretno u petak 🤞🤞

Nisam ga nikada prije vadila, prosli ciklus sam bila na utrogestanu jer sam krenula smedjariti u drugoj fazi ciklusa. Pa smo zato htjeli provjeriti stanje, ovaj ciklus sam bez terapije
    Rekla mi je sve iznad 25 se smatra kvalitetnom ovulacijom
    Inace sve vadim u vinogradskoj, ovo sam privatno isla jer nisam stigla iz jutra

Pa ovo je super svakako piskanje u petak😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.