Isla sam za svaki slucaj pisnut jos jednom ovako nisam imala ni kad sam ostala trudna lh tamnu...
Boze svasta mirna sam jer smo pokrili a sad pratimo se...
https://ibb.co/tDFWpVQ
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kod mene nema peaka,14. dc danas ali nadam se još da bude mozda sutra prekosutra pa onda O.. neka sluz se pojavila al skroz prozirna ..takva mi je bila prošli mj kad nisam dobila 😅
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Isla sam za svaki slucaj pisnut jos jednom ovako nisam imala ni kad sam ostala trudna lh tamnu…
Boze svasta mirna sam jer smo pokrili a sad pratimo se…
Wow, koja boja 😯
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕, 1. beta 10.dnt - 65,1, 2. beta ⏳
Kod mene nema peaka,14. dc danas ali nadam se još da bude mozda sutra prekosutra pa onda O.. neka sluz se pojavila al skroz prozirna ..takva mi je bila prošli mj kad nisam dobila 😅
Onda se testiraj danas kasnije i sutra isto
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Htjela sam još dodati da je uzv stvarno najbolja potvrda za ovulaciju. Mi smo ostali trudni jer sam taman bila naručena kod gin opće prakse par dana prije O . Žena mi je dala upute da pričekamo dva dana još pa keks i na idućem pregledu smo imali otkucaje, tako da Bog ju blagoslovio. U napasti sam da se naručim privatno sad da dobim možda opet potvrdu takve vrste🤣 jel tko probao tako?
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Onda se testiraj danas kasnije i sutra isto
Jesam već jutros i popodne, grozno sam nestrpljiva 😭
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Isla sam za svaki slucaj pisnut jos jednom ovako nisam imala ni kad sam ostala trudna lh tamnu…
Wow, koja boja 😯
Wow, koja boja 😯
Boja za pozeljet😍😁🙈
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mare onda kreće odbrojavanje, sutra računaš 1.dpo ili?
Nola meni pred O krene isto prvo prozirna sluz i zna mi krenuti 8. Ili 9. DC, sad još nisam provjerila jel ima kaj jer mi je tek 6.dc, ali osjećam se vlažna down there a moguće zbog Marulje da će krenuti prije.
.
Bila sam malo prije u ljekarni pa sam pričala s magistricom. Prvo što se tiče spermiograma gdje nam je pala pokretljivost progresivnih za 4%. Pitala je jel smo što drugačije radili, pa ima dvije stvari prvo je pio uz sve 3mj i FertilsanM isto za pokretljivost (dobila iz druge države) i zadnjih mjesec dana nije hladio jajca i već mu se prijetim doma rastavom 🤣
E sad što je ona meni rekla da treba korištenje svesti na 2 maksimum 3 proizvoda jer ako je previše ovo sve može poništavati djelovanje drugog. Sada kaže pustite malo Profertil stavite ga na udarne doze L-arginina i L- carnitina. Pa si mislim možda kombinirati neka jedan tjedan pije samo Profertil a drugi tjedan ovo drugo dvoje.
Što se mene tiče uzela sam si kutiju Marulje jer sam pri kraju doma a i još mi je rekla da je dobro uzeti i Vrkutu da ona inače je za plodnost i pogotovo to dvoje u kombinaciji. Vrkuta je još dobra da malo balansira sve hormone i regulira menstrualni ciklus, ona mi je rekla da Vrkutu pijem od cca 4.,5.dc pa sve do 1.dc kad dođe M par dana pauza i opet krenuti oko 4., 5.dc. Dala mi je od Biofarma u kapima i cijena je nekih 10.50 €, kapati 30 kapi 2 puta dnevno u vodu ili kad pijem čaj od Marulje može i u čaj. Sad sam si napravila 2dcl čaja i nakapala, gorkog je okusa ali ja samo gutam u nekoliko većih gutljaja i da završim prije. Marulja se inače pije od 1.dc do ovulacije i onda pauza, cijena je 2.20€, pijem 2 puta dnevno. Evo možda nekoj od nas i pomogne, a cijena je čisto pristojna.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Uzv je naravno najsigurnije pratiti ovulaciju. To svaka od vas moze traziti svog opceg ginica, pogotovo cure koje pokusavaju skoro godinu dana.
Meni je moja to radila prosli mjesec, iako je to bio tek prvi pokusaj nakon spontanog. I to mi jos sama predlozila!!
Uzv+progesteron je najsigurnija komb da se potvrdi kvalitetna ovulacija🙈🙈
Bebolina to sto si napisala ima logike, ne valja ni previse toga stavljati u sebe da ne bi ponistili jedno drugo...sto se marulje tice, nisam za nju cula. Za vrkutu jesam i to od dosta cura, al et nisam jos krenula s tim
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mare onda kreće odbrojavanje, sutra računaš 1.dpo ili?
Nola meni pred O krene isto prvo prozirna sluz i zna mi krenuti 8. Ili 9. DC, sad još nisam provjerila jel ima kaj jer mi je tek 6.dc, ali osjećam se vlažna down there a moguće zbog Marulje da će krenuti prije.
.
Bila sam malo prije u ljekarni pa sam pričala s magistricom. Prvo što se tiče spermiograma gdje nam je pala pokretljivost progresivnih za 4%. Pitala je jel smo što drugačije radili, pa ima dvije stvari prvo je pio uz sve 3mj i FertilsanM isto za pokretljivost (dobila iz druge države) i zadnjih mjesec dana nije hladio jajca i već mu se prijetim doma rastavom 🤣
E sad što je ona meni rekla da treba korištenje svesti na 2 maksimum 3 proizvoda jer ako je previše ovo sve može poništavati djelovanje drugog. Sada kaže pustite malo Profertil stavite ga na udarne doze L-arginina i L- carnitina. Pa si mislim možda kombinirati neka jedan tjedan pije samo Profertil a drugi tjedan ovo drugo dvoje.
Što se mene tiče uzela sam si kutiju Marulje jer sam pri kraju doma a i još mi je rekla da je dobro uzeti i Vrkutu da ona inače je za plodnost i pogotovo to dvoje u kombinaciji. Vrkuta je još dobra da malo balansira sve hormone i regulira menstrualni ciklus, ona mi je rekla da Vrkutu pijem od cca 4.,5.dc pa sve do 1.dc kad dođe M par dana pauza i opet krenuti oko 4., 5.dc. Dala mi je od Biofarma u kapima i cijena je nekih 10.50 €, kapati 30 kapi 2 puta dnevno u vodu ili kad pijem čaj od Marulje može i u čaj. Sad sam si napravila 2dcl čaja i nakapala, gorkog je okusa ali ja samo gutam u nekoliko većih gutljaja i da završim prije. Marulja se inače pije od 1.dc do ovulacije i onda pauza, cijena je 2.20€, pijem 2 puta dnevno. Evo možda nekoj od nas i pomogne, a cijena je čisto pristojna.
Tako je meni je sutra 1dpo...
Sta se tice uzv nikad je nisam trbala jwr hvala bogu osjetim svaku ovulaciju naravno kad je imam ... imam bolne ovulacije oduvjek.... ja i dalje mislim da je najbitnije vrijeme... ono ak pogodis tajming
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji