Bok curke evo ja sam jedna od starih clanica 2022 smo dobili bebina😊koristili smo.lh trakice koje inate za kupit na internetu stranica se zove plus minus dobis nekih 20 lh trakica i 3 testa od 10 mlu za utvrdivanje trudnoce kosta 19,80e … meni su one super zovu se one step…
Pratim bazalnu temperaturu ona mi je najvise pomogla u ostvarivanju trudnoce jer sam vec 3 ciklus ostala trudna …ugl. zelimo jos jednog bebaca tako da vam se ponovo pridruzujem pri odbrojavanju…danas sam uhvatila pik … 3 dana prakticiramo"vjezbanje"🤣… danas mi je 14 dc ali poslije poroda mi se ciklus prebacio na 30 dana a prije je bio 28… ugl evoooo meeee ako ima mjesta za mene🤷♀️🤗
Ispricavam se sto upadam ko padobranac ali morala sam te pozdraviti.
Mare kuco stara dii si ti 😊
Drzim fige da ti se zelja sto prije ostvari. Ja sam danas 8+4 😁 uspjelo iz prve. Zamisli iz prve, a za V nam je trebalo 4 i pol godine 😂. Malo me prpa posto je proslo tek malo vise od 9 mj od carskog ali valjda ce sve biti okej.
Svim ostalim curama isto zelim da vam se sto prije pojave ti silno iscekivani plusici.
Pa buhtlice i meni mali ima 9 mj 😁😁😁😁😁💚… evo zelim i ja jos jednog bebaca …mozda i meni upadne iz prve🤣🤣🤣🙈… pa kako si ja rodila 21.11… ugl prirodnim putem nije tema da pricam o toj temi no ugl mali je super…
Ma znam i ja sam rodila u 11 mj bile smo na istoj temi ali si onda nekako nestala 😂😂
Drzim fige da upali iz prve 😁, bas mi je drago da je sve super i da je malisa super. 😊 bas sam se obradovala da sam vidjela neko poznato ime na temi 😁 inace pratim ovu temu dugo ali se tu bas ne javljam inace sam bila na onoj tko planira i radi na bebi od negdje 3 nastavka do 7 😂😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bok curke evo ja sam jedna od starih clanica 2022 smo dobili bebina😊koristili smo.lh trakice koje inate za kupit na internetu stranica se zove plus minus dobis nekih 20 lh trakica i 3 testa od 10 mlu za utvrdivanje trudnoce kosta 19,80e … meni su one super zovu se one step…
Pratim bazalnu temperaturu ona mi je najvise pomogla u ostvarivanju trudnoce jer sam vec 3 ciklus ostala trudna …ugl. zelimo jos jednog bebaca tako da vam se ponovo pridruzujem pri odbrojavanju…danas sam uhvatila pik … 3 dana prakticiramo"vjezbanje"🤣… danas mi je 14 dc ali poslije poroda mi se ciklus prebacio na 30 dana a prije je bio 28… ugl evoooo meeee ako ima mjesta za mene🤷♀️🤗
Drzim fige da ti se zelja sto prije ostvari. Ja sam danas 8+4 😁 uspjelo iz prve. Zamisli iz prve, a za V nam je trebalo 4 i pol godine 😂. Malo me prpa posto je proslo tek malo vise od 9 mj od carskog ali valjda ce sve biti okej.
Svim ostalim curama isto zelim da vam se sto prije pojave ti silno iscekivani plusici.
Meni se mali rodio 21.11... tako i tvoj V... ugl rodila sam ranije...pogledaj tu i tamo na forum da ti javim dal je bila sreca od prve🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma htjela sam recckak smo rodile u 11 mj nakraju obje😆... eto svakako pogledavaj dal ce biti pozitivan ovaj mj...
Ma znas sta otisle su sve za kejsi i onom grupom... a nakraju su svi izasli iz te grupe pa eto ja se cujem s njih par jos i imamo na fejsu nas 25 grupu zimske bebe pa se pratimo u bebacima
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni se mali rodio 21.11… tako i tvoj V… ugl rodila sam ranije…pogledaj tu i tamo na forum da ti javim dal je bila sreca od prve🤣
Bazalna se mjeri svaki dan u isto vrijeme, ali da bi bila pouzdana trebamo otprilike imati svaki dan isti sat sna ili?
Ja radi toga ne mogu nikako mjeriti bazalnu kako treba😂
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Minimalno 4h sna u komadu i ak se probudis pola h poslije nema veze mene je budila budilica jrr sam se dizala na posao i termometar mi je bio pored glave
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Minimalno 4h sna u komadu i ak se probudis pola h poslije nema veze mene je budila budilica jrr sam se dizala na posao i termometar mi je bio pored glave
Zato pitam, jer ja radim u smjenama i zato ne spavam niti ustajem uvijek isto.. bas cu pratiti sad ovih dana prije M kako ce biti 🙈
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Zato pitam, jer ja radim u smjenama i zato ne spavam niti ustajem uvijek isto.. bas cu pratiti sad ovih dana prije M kako ce biti 🙈
Moras ju barem 2 il 3 ciklusa mjerit da bi skuzila kad je bila ovulacija itd ne preporucam mjerit tipa par dana prije M kad neznamo kakva ti je bazalna bila pri ovulaciji... svaka je zena razlicita te je mozda tebi 36.8 visoka temp... jer ti je mozda na ovulaciji 36.1 il 35.7 to neznamo.... zato je bitno ju mjerit cijeli ciklus😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Moras ju barem 2 il 3 ciklusa mjerit da bi skuzila kad je bila ovulacija itd ne preporucam mjerit tipa par dana prije M kad neznamo kakva ti je bazalna bila pri ovulaciji… svaka je zena razlicita te je mozda tebi 36.8 visoka temp… jer ti je mozda na ovulaciji 36.1 il 35.7 to neznamo…. zato je bitno ju mjerit cijeli ciklus😊
Jel se bazalna može mjeriti s digitalnim za uho? Kupila za malog kad je bio bolestan pa me zanima jel mjerio ko s tim.. imam i obični digitalni al su na jednu decimalu oba..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Moras ju barem 2 il 3 ciklusa mjerit da bi skuzila kad je bila ovulacija itd ne preporucam mjerit tipa par dana prije M kad neznamo kakva ti je bazalna bila pri ovulaciji… svaka je zena razlicita te je mozda tebi 36.8 visoka temp… jer ti je mozda na ovulaciji 36.1 il 35.7 to neznamo…. zato je bitno ju mjerit cijeli ciklus😊
Jel se bazalna može mjeriti s digitalnim za uho? Kupila za malog kad je bio bolestan pa me zanima jel mjerio ko s tim.. imam i obični digitalni al su na jednu decimalu oba..
Ne... najbolji je zivin.no moze i digitalni...bazalna se mjeri ....ili u rektumu...vaginalno ili ispod jezika...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja mjerim s običnim digitalnim koji je isto na jednu decimalu. Ionako ti je važno pratitit trend, a ne svaku pojedinačnu vrijednost. A trend ćeš primijetiti sigurno. :)
Meni je recimo prije ovulacije temp u rasponu 35,9 - 36,2, a nakon ovulacije od 36,5 do 36,8
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji