Ma znam, ovo vadim u sklopu hormonalne slike samo😊 moram znat da sa hormonima sve funkcionira
Ja sam imala problema sa stitnjacom dobila 5 kg i bilo mi je cudno vadila hormone ths blago povisem al kao nije za ljecenje ali ako ostanem trudna da se javim i eto ...tad sam ostala trudna 3 tj poslije🤣koristila eutirox cijelu trudnocu a sad su mi hormoni savrseni... zapravo sve... najvise sam upoznala svoje tijelo putem bazalne... ali to bas moras radit kak se spada ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma znam, ovo vadim u sklopu hormonalne slike samo😊 moram znat da sa hormonima sve funkcionira
Ja sam imala problema sa stitnjacom dobila 5 kg i bilo mi je cudno vadila hormone ths blago povisem al kao nije za ljecenje ali ako ostanem trudna da se javim i eto …tad sam ostala trudna 3 tj poslije🤣koristila eutirox cijelu trudnocu a sad su mi hormoni savrseni… zapravo sve… najvise sam upoznala svoje tijelo putem bazalne… ali to bas moras radit kak se spada …
Super, drago mi je da vam je sve savrseno😊
Bazalna je meni nepouzdana jer cesto imam neke infekte kako radim u bolnici pa mi nema smisla.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Uh...nadam se da ce vam se i to regulirat... 😍..
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo ako nekome bude pomoglo ovo je moja bazalna kad sam ostala trudna😊
https://ibb.co/GcSMNTd
Ovo svakako pomaze :)
Imas li mozda i neki graf kad nisi ostala trudna? Cisto za usporedbu?

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bok curke evo ja sam jedna od starih clanica 2022 smo dobili bebina😊koristili smo.lh trakice koje inate za kupit na internetu stranica se zove plus minus dobis nekih 20 lh trakica i 3 testa od 10 mlu za utvrdivanje trudnoce kosta 19,80e … meni su one super zovu se one step…
Pratim bazalnu temperaturu ona mi je najvise pomogla u ostvarivanju trudnoce jer sam vec 3 ciklus ostala trudna …ugl. zelimo jos jednog bebaca tako da vam se ponovo pridruzujem pri odbrojavanju…danas sam uhvatila pik … 3 dana prakticiramo"vjezbanje"🤣… danas mi je 14 dc ali poslije poroda mi se ciklus prebacio na 30 dana a prije je bio 28… ugl evoooo meeee ako ima mjesta za mene🤷♀️🤗
Ispricavam se sto upadam ko padobranac ali morala sam te pozdraviti.
Mare kuco stara dii si ti 😊
Drzim fige da ti se zelja sto prije ostvari. Ja sam danas 8+4 😁 uspjelo iz prve. Zamisli iz prve, a za V nam je trebalo 4 i pol godine 😂. Malo me prpa posto je proslo tek malo vise od 9 mj od carskog ali valjda ce sve biti okej.
Svim ostalim curama isto zelim da vam se sto prije pojave ti silno iscekivani plusici.

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bok curke evo ja sam jedna od starih clanica 2022 smo dobili bebina😊koristili smo.lh trakice koje inate za kupit na internetu stranica se zove plus minus dobis nekih 20 lh trakica i 3 testa od 10 mlu za utvrdivanje trudnoce kosta 19,80e … meni su one super zovu se one step…
Pratim bazalnu temperaturu ona mi je najvise pomogla u ostvarivanju trudnoce jer sam vec 3 ciklus ostala trudna …ugl. zelimo jos jednog bebaca tako da vam se ponovo pridruzujem pri odbrojavanju…danas sam uhvatila pik … 3 dana prakticiramo"vjezbanje"🤣… danas mi je 14 dc ali poslije poroda mi se ciklus prebacio na 30 dana a prije je bio 28… ugl evoooo meeee ako ima mjesta za mene🤷♀️🤗
Drzim fige da ti se zelja sto prije ostvari. Ja sam danas 8+4 😁 uspjelo iz prve. Zamisli iz prve, a za V nam je trebalo 4 i pol godine 😂. Malo me prpa posto je proslo tek malo vise od 9 mj od carskog ali valjda ce sve biti okej.
Svim ostalim curama isto zelim da vam se sto prije pojave ti silno iscekivani plusici.
Pa buhtlice i meni mali ima 9 mj 😁😁😁😁😁💚... evo zelim i ja jos jednog bebaca ...mozda i meni upadne iz prve🤣🤣🤣🙈... pa kako si ja rodila 21.11... ugl prirodnim putem nije tema da pricam o toj temi no ugl mali je super...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo ako nekome bude pomoglo ovo je moja bazalna kad sam ostala trudna😊
https://ibb.co/GcSMNTd
Ovo svakako pomaze :)
Imas li mozda i neki graf kad nisi ostala trudna? Cisto za usporedbu?
Hej evo grafa kad nisam ostala trudna znaci bazalna mi se nije odrzala na 37....iliti 37.1.... u mom slucaju kad sam ostala trudna implatacija mi se desila 7 dan od ovulacije sto se vidi po temperaturi tj skoku i onda mi se poslije odrzavala iznad 36.9 ... a evo grafa gdje nije doslo do trudnoce
https://ibb.co/YTvcxGg
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pa buhtlice i meni mali ima 9 mj 😁😁😁😁😁💚… evo zelim i ja jos jednog bebaca …mozda i meni upadne iz prve🤣🤣🤣🙈… pa kako si ja rodila 21.11… ugl prirodnim putem nije tema da pricam o toj temi no ugl mali je super…
Ma znam i ja sam rodila u 11 mj bile smo na istoj temi ali si onda nekako nestala 😂😂
Drzim fige da upali iz prve 😁, bas mi je drago da je sve super i da je malisa super. 😊 bas sam se obradovala da sam vidjela neko poznato ime na temi 😁 inace pratim ovu temu dugo ali se tu bas ne javljam inace sam bila na onoj tko planira i radi na bebi od negdje 3 nastavka do 7 😂😅

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Meni se mali rodio 21.11... tako i tvoj V... ugl rodila sam ranije...pogledaj tu i tamo na forum da ti javim dal je bila sreca od prve🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma htjela sam recckak smo rodile u 11 mj nakraju obje😆... eto svakako pogledavaj dal ce biti pozitivan ovaj mj...
Ma znas sta otisle su sve za kejsi i onom grupom... a nakraju su svi izasli iz te grupe pa eto ja se cujem s njih par jos i imamo na fejsu nas 25 grupu zimske bebe pa se pratimo u bebacima
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji