Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    11. Rujan 2023. 20:05

Mare3112

Bebolina2024

Martina1931

Bebolina kako si ti?🌼

Malo umorna od posla i M ali dobro. Kako si ti?
    Mare3112 meni je tek 5.dc, zadnji dani M, pa polako ćemo i mi hvatati O. I ja ću ovaj mjesec samo 2,3 dana prije peaka i onda dan iza peaka pokrivati pa šta bude.
    Samo ti zaskoči muža, to se traži, peak je baš pravi. Sretno u pokrivanju 🤞🤞

Onda ti je temperatura super bas kao i moja u prvom djelu ciklusa… svakako se javljaj zelim ti svu srecu ovog svijeta…
    Ja sam stara clanica i neznam dal me se koja jos sjeca no voljela bi vam rec kako sam ja 6 dana prije nego sam ostala trudna sanjala majku bozju koja mi je pokazala rodenje isusa krista.. neznam dal ima vjernika ovdje il nema no ja sam to curama pisala u ovoj grupi ono bila sam u takvom soku jer je san bio toliko realan…. da bi 6 dana poslije saznala da sam trudna… najveca milost ikad… ugl od tada nikad posumnjala u Boga nisam mogu mi se 10000 puta smijat ali evo cure su ovdje bile dokaz svega … ugl…jedna jako lijepa prica nadam se da ce biti i tvoja takva

Prekrasno😍😍😍😍🥹🥹🙌🏻🙌🏻🙏🙏🙏

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Martina1931
    11. Rujan 2023. 20:16

Bebolina, drago mi je da si dobrooo..onda ovaj ciklus cete doma pokrivati ili?
    Mare, bas lijepa prica😊 ja i mm smo nakon mog drugog spontanog krenuli moliti 15cetvrtaka Sv Riti, a zadnji cetvrtak pada sada..u cetvrtak. Imam plan, ako progesteron bude ok ,u petak mozda cak pisnusti na test u nadi da nas je Sv Rita cula i uslisala molitve🙈 tad bi bila 10/11dpo 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    11. Rujan 2023. 20:20

Martina1931

Mare, bas lijepa prica😊 ja i mm smo nakon mog drugog spontanog krenuli moliti 15cetvrtaka Sv Riti, a zadnji cetvrtak pada sada..u cetvrtak. Imam plan, ako progesteron bude ok ,u petak mozda cak pisnusti na test u nadi da nas je Sv Rita cula i uslisala molitve🙈 tad bi bila 10/11dpo

Ja isto puno molim i općenito se osjećam ljepše nakon molitve … i svaki put kad bude nadobitan ciklus ne budem ljuta nego bude tužna ali nekako vjerujem da će nam kad tad uspjeti možda ne sad kad mi želimo nego kad će Bog smatrat da je vrijeme za to 🙏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 20:30

Ja sam se molila Majci Bozjoj tako da sam imala potrebu poslije otic u Mariju Bistricu ...jer mi je uslisila sve molitve.... ugl ... vjera je čudo ... 
    U mom slucaju bas je...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 20:37

Martina1931

A kako se osjecas ja ti mogu rec moje simptome kad sam skuzila da je nesto cudno... 
    6dpo bolne cice 
    7dpo bazalna 37.1 nikad mi nije bila tolika i bolovi dole
    8dpo bijeli iscjedak obilniji
    9dpo bol u jajniku ko da mi vlak juri
    10 dpo krvarenje desni
    S 11 na 12 dpo nisam mogla spavat bas me jajnik bolio da sam si cijelo vrijeme mislila a opet sam se prehladila di bas sad i kako ssam se mucila id 4 do pola 6 ujutro imala sam jos jedan ona one step od 10 mlu i gleda on mene i ja njega dugo mi je trebalo da ga umocim bojala se razocaranja a kad ono u 2 .min blaga crta muza sam  zbudila tresla sam ga🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    11. Rujan 2023. 20:38

Moja prica nije povezana sa trudnocom ali je isto u vezi vjere.. 
    ja sam bila dobila teske napadaje panike, tresla se, ostajalabez zraka, plakala i gusila se od straha, i onda sam pocela moliti, devetice, pa svako jutro i svaku vecer, od onda ponekad me ulovi kakav strah na trenutak i odmah molim, i smirim se, stvarno je vjera, molitva i sve cudo🙏❤️ 
    Zato sad molim za svoje cudo i znam da ce doci kad tad🥰

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 20:39

Ivyyyy

Moja prica nije povezana sa trudnocom ali je isto u vezi vjere..
    ja sam bila dobila teske napadaje panike, tresla se, ostajalabez zraka, plakala i gusila se od straha, i onda sam pocela moliti, devetice, pa svako jutro i svaku vecer, od onda ponekad me ulovi kakav strah na trenutak i odmah molim, i smirim se, stvarno je vjera, molitva i sve cudo🙏❤️
    Zato sad molim za svoje cudo i znam da ce doci kad tad🥰

Biti ce to sve super i doci ce kad treba ... 😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    11. Rujan 2023. 20:44

Mare3112

Martina1931

A kako se osjecas ja ti mogu rec moje simptome kad sam skuzila da je nesto cudno…
    6dpo bolne cice
    10 dpo krvarenje desni
    S 11 na 12 dpo nisam mogla spavat bas me jajnik bolio da sam si cijelo vrijeme mislila a opet sam se prehladila di bas sad i kako ssam se mucila id 4 do pola 6 ujutro imala sam jos jedan ona one step od 10 mlu i gleda on mene i ja njega dugo mi je trebalo da ga umocim bojala se razocaranja a kad ono u 2 .min blaga crta muza sam zbudila tresla sam ga🤣🤣🤣

Pa kao trudim se ignorirati bilo kakve simtpome jer realno sve moze biti i od pmsa i predstojece menge. Bazalnu ne mjerim
    Imala sam jako blage menstrualne grceve koji si prestali kroz dan dva, i dolje neka vrsta pritiska ne mgu opisati drugacije. Al to je bilo 4,5,6dpo tako nest i kontam si prerano je da bi bilo povezano sa potencijalnom trudnocom
    Dojke 0, isjedak je tu al je uvijek tu u lutealnoj fazi. Kad sam ostala trudna zadnji put, nisam nista primijetila pa mi je to znak da se tim ranim simtpomima ne treba uopce opterecivati😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 20:53

Martina1931

Mare3112

Martina1931

A kako se osjecas ja ti mogu rec moje simptome kad sam skuzila da je nesto cudno…
    6dpo bolne cice
    10 dpo krvarenje desni
    S 11 na 12 dpo nisam mogla spavat bas me jajnik bolio da sam si cijelo vrijeme mislila a opet sam se prehladila di bas sad i kako ssam se mucila id 4 do pola 6 ujutro imala sam jos jedan ona one step od 10 mlu i gleda on mene i ja njega dugo mi je trebalo da ga umocim bojala se razocaranja a kad ono u 2 .min blaga crta muza sam zbudila tresla sam ga🤣🤣🤣

Pa kao trudim se ignorirati bilo kakve simtpome jer realno sve moze biti i od pmsa i predstojece menge. Bazalnu ne mjerim
    Imala sam jako blage menstrualne grceve koji si prestali kroz dan dva, i dolje neka vrsta pritiska ne mgu opisati drugacije. Al to je bilo 4,5,6dpo tako nest i kontam si prerano je da bi bilo povezano sa potencijalnom trudnocom
    Dojke 0, isjedak je tu al je uvijek tu u lutealnoj fazi. Kad sam ostala trudna zadnji put, nisam nista primijetila pa mi je to znak da se tim ranim simtpomima ne treba uopce opterecivati😊

Istina slazem se ja sam se osjecala drugacije i bili su mi drugaciji simptomi nego pred mengu zato sam ti ih opisala a iscjedak je isto bio drugaciji ... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    11. Rujan 2023. 20:55

Mare3112

Martina1931

Mare3112

Martina1931

6dpo bolne cice
    10 dpo krvarenje desni

Istina slazem se ja sam se osjecala drugacije i bili su mi drugaciji simptomi nego pred mengu zato sam ti ih opisala a iscjedak je isto bio drugaciji …

A ok, budem dobila mengu onda i to je to😅 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.