Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    11. Rujan 2023. 09:21

Martina1931

Lunolina

Martina1931

Lunolina

Moj M nocas ide na sluzbeni put do cetvetka navecer. Ja sam danas ulovila peak i pokrili smo jednom. E sad cemo vidjeti moze li se beba i 1x napraviri😄

Normalno da moze, ljudi naprave djecu u pijanskoj noci iz jednog seksa😂 mislim, znam da znas da moze nego et
    I onda skupa odbrojavamo🙈🙈

A znam, ali kad ne uspijemo iz svakodnevnih odnosa onda mi je ovo smijesno da bih uspijela iz jednog.
    .
    Btw znam curu koja je ostala trudna iz jednog odnosa i to su sve odradili stojecki, a mi tu mahom dizemo noge nakon odnosa😂

Ma daj, moja frendica je ostala trudna a nije uopce svrsio u nju ( msm ocito je malo ipak otislo u nju docim je trudna ostala, al nije bilo svjesno). Kad cujem takve price 😬👀 ubila bi nekog hahaha

Martina1931

Lunolina

Martina1931

Lunolina

Moj M nocas ide na sluzbeni put do cetvetka navecer. Ja sam danas ulovila peak i pokrili smo jednom. E sad cemo vidjeti moze li se beba i 1x napraviri😄

Normalno da moze, ljudi naprave djecu u pijanskoj noci iz jednog seksa😂 mislim, znam da znas da moze nego et
    I onda skupa odbrojavamo🙈🙈

A znam, ali kad ne uspijemo iz svakodnevnih odnosa onda mi je ovo smijesno da bih uspijela iz jednog.
    .
    Btw znam curu koja je ostala trudna iz jednog odnosa i to su sve odradili stojecki, a mi tu mahom dizemo noge nakon odnosa😂

Ma daj, moja frendica je ostala trudna a nije uopce svrsio u nju ( msm ocito je malo ipak otislo u nju docim je trudna ostala, al nije bilo svjesno). Kad cujem takve price 😬👀 ubila bi nekog hahaha

Martina koji si ti dpo? Mislim da se nas dvije pratimo ili? 

Da hahah, moja prijateljica je isto ostala trudna od jednog odnosa, zanjeli se, nije se nadala, a ja imam odnose 31 dan u mjesecu i nista😂

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Martina1931
    11. Rujan 2023. 09:35

Ja sam 6/7dpo. Imala sam neke lagane menga grcice jucer prekjucer koji su prestali. Ostali "simptomi", cista nula. Nist 
    Al stv se trudim ne fokusirati se na te simptome, jedino sta sutra idem vaditi progesteron da vidimo razinu toga

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    11. Rujan 2023. 09:39

Martina1931

Ja sam 6/7dpo. Imala sam neke lagane menga grcice jucer prekjucer koji su prestali. Ostali "simptomi", cista nula. Nist
    Al stv se trudim ne fokusirati se na te simptome, jedino sta sutra idem vaditi progesteron da vidimo razinu toga

Ja sam 5/6 dpo, znaci tu smo u dan razlike🙈 
    Ja nemam nikakvih simptoma, nista, iskreno jos me zub boli pa ni ne primjecujem nista osim toga😂

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 10:27

Bok curke evo ja sam jedna od starih clanica 2022 smo dobili bebina😊koristili smo.lh trakice koje inate za kupit na internetu stranica se zove plus minus dobis nekih 20 lh trakica i 3 testa od 10 mlu za utvrdivanje trudnoce kosta 19,80e ... meni su one super zovu se one step...
    Pratim bazalnu temperaturu ona mi je najvise pomogla u ostvarivanju trudnoce jer sam vec 3 ciklus ostala trudna ...ugl. zelimo jos jednog bebaca tako da vam se ponovo pridruzujem pri odbrojavanju...danas sam uhvatila pik ... 3 dana prakticiramo"vjezbanje"🤣... danas mi je 14 dc ali poslije poroda mi se ciklus prebacio na 30 dana a prije je bio 28... ugl evoooo meeee ako ima mjesta za mene🤷‍♀️🤗

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 10:35

Evo slikice od pika 
    https://ibb.co/zHpztvb

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    11. Rujan 2023. 10:38

Ivyyyy

Martina1931

Ja nemam nikakvih simptoma, nista, iskreno jos me zub boli pa ni ne primjecujem nista osim toga😂

Ma joj, necu uopce ni razmisljat o nicemu. Kad vidim da je progesteron ok mozda mogu malo mastat 😬

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    11. Rujan 2023. 10:43

Mare3112

Evo slikice od pika

Dobrodosla, zelim ti da sto krace budes na ovoj temi.😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 10:44

Martina1931

Mare3112

Evo slikice od pika

Dobrodosla, zelim ti da sto krace budes na ovoj temi.😊

Hvala ti....🙈😊.... takoder 🤗

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lunolina
    11. Rujan 2023. 10:47

Martina1931

Ivyyyy

Martina1931

Ma joj, necu uopce ni razmisljat o nicemu. Kad vidim da je progesteron ok mozda mogu malo mastat 😬

Sad si me zaintrigirala🙈
    Progesteron je u ranoj trudnoci drugaciji nego kad do trudnoce nije doslo?

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Martina1931
    11. Rujan 2023. 10:50

Lunolina

Martina1931

Ivyyyy

Martina1931

Sad si me zaintrigirala🙈
    Progesteron je u ranoj trudnoci drugaciji nego kad do trudnoce nije doslo?

Ma , gin zeli vidjeti je li mi ovulacija bude kvalitetna. Ali zna nekada biti visi u ranoj trudnoci pa moozda  moze nesto upucivati, iako ne mora znaciti naravno

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.