Ma najjednostavnije su vam onda lh trakice i puno sigurnije od bbt. Svakako skok temperature znaci da je ovulacija prosla, msm sluzi u principu kao dokaz da je bila O..
Da, to sam vidjela na par mjesta opisano kao - trakice su za pokušati predvidjeti ovulaciju, tj. znati unaprijed kad bi mogla biti, a BBT je onda eventualno za vidjeti je li ovulacija stvarno i bila. Pa mi ima najviše smisla kombinirati oboje oko sredine mjeseca, a ostatak mjeseca pustiti. Zaključila sam da mi nema puno smisla ni pratiti BBT jednom kad dobijem 3-4 dana povišene temp (koja bi ukazivala na ovulaciju), jer to hoće li ostati temperatura visoka kroz dane koji dolaze mi zapravo ništa ne znači, kad ionako temp može ostati visoka i onda pasti odmah prije menstruacije.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Kod mene ovulacijska sluz (prvo bijela rastezljiva pa onda prozirna rastezljiva) krece 4-5 dana prije ovulacije i kad uhvatim peak, vise je nema 😄
Ovako je nekako i meni, sluz bude par dana prije, a oko navodnog peaka i nakon, praktički ništa više.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Aneee, gdje kupuješ zelene trakice? Njih još nisam vidjela.
Bebolina, sutra odmah idem u ljekarnu po čaj i krećem pobožno s ispijanjem pa da probamo i to. Čitala sam po netu malo da se ne smije piti u vrijeme menstruacije, već tek nakon prestanka krvarenja, a vidim da ti pišeš da ga treba piti od 1.dc. Nisam pametna
Ja svoje na amazonu, ali tu cure isto neka imaju zelene nez di one narucuju
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Aneee, gdje kupuješ zelene trakice? Njih još nisam vidjela.
Bebolina, sutra odmah idem u ljekarnu po čaj i krećem pobožno s ispijanjem pa da probamo i to. Čitala sam po netu malo da se ne smije piti u vrijeme menstruacije, već tek nakon prestanka krvarenja, a vidim da ti pišeš da ga treba piti od 1.dc. Nisam pametna
Ja svoje na amazonu, ali tu cure isto neka imaju zelene nez di one narucuju
I ja na amazonu narucim
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Moj M nocas ide na sluzbeni put do cetvetka navecer. Ja sam danas ulovila peak i pokrili smo jednom. E sad cemo vidjeti moze li se beba i 1x napraviri😄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
iz 1x napraviti*
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Moj M nocas ide na sluzbeni put do cetvetka navecer. Ja sam danas ulovila peak i pokrili smo jednom. E sad cemo vidjeti moze li se beba i 1x napraviri😄
Normalno da moze, ljudi naprave djecu u pijanskoj noci iz jednog seksa😂 mislim, znam da znas da moze nego et
I onda skupa odbrojavamo🙈🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Normalno da moze, ljudi naprave djecu u pijanskoj noci iz jednog seksa😂 mislim, znam da znas da moze nego et
A znam, ali kad ne uspijemo iz svakodnevnih odnosa onda mi je ovo smijesno da bih uspijela iz jednog.
.
Btw znam curu koja je ostala trudna iz jednog odnosa i to su sve odradili stojecki, a mi tu mahom dizemo noge nakon odnosa😂
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
A znam, ali kad ne uspijemo iz svakodnevnih odnosa onda mi je ovo smijesno da bih uspijela iz jednog.
.
Btw znam curu koja je ostala trudna iz jednog odnosa i to su sve odradili stojecki, a mi tu mahom dizemo noge nakon odnosa😂
Ma daj, moja frendica je ostala trudna a nije uopce svrsio u nju ( msm ocito je malo ipak otislo u nju docim je trudna ostala, al nije bilo svjesno). Kad cujem takve price 😬👀 ubila bi nekog hahaha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
.
Ma daj, moja frendica je ostala trudna a nije uopce svrsio u nju ( msm ocito je malo ipak otislo u nju docim je trudna ostala, al nije bilo svjesno). Kad cujem takve price 😬👀 ubila bi nekog hahaha
Uzas🙈
Ili one price - ma joj, mi smo spavali 1 i to za vrijeme menge i ostala sam trudna.
Pa da poludis😅
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore