Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 10:50

Lunolina

Martina1931

Ivyyyy

Martina1931

Ja sam 6/7dpo. Imala sam neke lagane menga grcice jucer prekjucer koji su prestali. Ostali "simptomi", cista nula. Nist
    Al stv se trudim ne fokusirati se na te simptome, jedino sta sutra idem vaditi progesteron da vidimo razinu toga

Ja sam 5/6 dpo, znaci tu smo u dan razlike🙈
    Ja nemam nikakvih simptoma, nista, iskreno jos me zub boli pa ni ne primjecujem nista osim toga😂

Ma joj, necu uopce ni razmisljat o nicemu. Kad vidim da je progesteron ok mozda mogu malo mastat 😬

Sad si me zaintrigirala🙈
    Progesteron je u ranoj trudnoci drugaciji nego kad do trudnoce nije doslo?

Naravno proizvodi se vise... a najlakse ga je pratit putem bazalne temperature... ukoliko je doslo do oplodnje i bazalna je visa ....a o tome odlucuje progesteron😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 10:55

Evo ako nekome bude pomoglo ovo je moja bazalna kad sam ostala trudna😊
    https://ibb.co/GcSMNTd

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    11. Rujan 2023. 10:56

Ma znam, ovo vadim u sklopu hormonalne slike samo😊 moram znat da sa hormonima sve funkcionira

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 10:59

Martina1931

Ma znam, ovo vadim u sklopu hormonalne slike samo😊 moram znat da sa hormonima sve funkcionira

Ja sam imala problema sa stitnjacom dobila 5 kg i bilo mi je cudno vadila hormone ths blago povisem al kao nije za ljecenje ali ako ostanem trudna da se javim i eto ...tad sam ostala trudna 3 tj poslije🤣koristila eutirox cijelu trudnocu a sad su mi hormoni savrseni... zapravo sve... najvise sam upoznala svoje tijelo putem bazalne... ali to bas moras radit kak se spada ... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    11. Rujan 2023. 11:14

Mare3112

Martina1931

Ja sam imala problema sa stitnjacom dobila 5 kg i bilo mi je cudno vadila hormone ths blago povisem al kao nije za ljecenje ali ako ostanem trudna da se javim i eto …tad sam ostala trudna 3 tj poslije🤣koristila eutirox cijelu trudnocu a sad su mi hormoni savrseni… zapravo sve… najvise sam upoznala svoje tijelo putem bazalne… ali to bas moras radit kak se spada …

Super, drago mi je da vam je sve savrseno😊
    Bazalna je meni nepouzdana jer cesto imam neke infekte kako radim u bolnici pa mi nema smisla.

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 11:32

Uh...nadam se da ce vam se i to regulirat... 😍..

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lunolina
    11. Rujan 2023. 11:36

Mare3112

Ovo svakako pomaze :)
    Imas li mozda i neki graf kad nisi ostala trudna? Cisto za usporedbu?

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

buhtlica23
    11. Rujan 2023. 11:40

Mare3112

Bok curke evo ja sam jedna od starih clanica 2022 smo dobili bebina😊koristili smo.lh trakice koje inate za kupit na internetu stranica se zove plus minus dobis nekih 20 lh trakica i 3 testa od 10 mlu za utvrdivanje trudnoce kosta 19,80e … meni su one super zovu se one step…
    Pratim bazalnu temperaturu ona mi je najvise pomogla u ostvarivanju trudnoce jer sam vec 3 ciklus ostala trudna …ugl. zelimo jos jednog bebaca tako da vam se ponovo pridruzujem pri odbrojavanju…danas sam uhvatila pik … 3 dana prakticiramo"vjezbanje"🤣… danas mi je 14 dc ali poslije poroda mi se ciklus prebacio na 30 dana a prije je bio 28… ugl evoooo meeee ako ima mjesta za mene🤷‍♀️🤗

Ispricavam se sto upadam ko padobranac ali morala sam te pozdraviti.
    Mare kuco stara dii si ti 😊
    Drzim fige da ti se zelja sto prije ostvari. Ja sam danas 8+4 😁 uspjelo iz prve. Zamisli iz prve, a za V nam je trebalo 4 i pol godine 😂. Malo me prpa posto je proslo tek malo vise od  9 mj  od carskog ali valjda ce sve biti okej.
    Svim ostalim curama isto zelim da vam se sto prije pojave ti silno iscekivani plusici.   

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 11:44

buhtlica23

Mare3112

Bok curke evo ja sam jedna od starih clanica 2022 smo dobili bebina😊koristili smo.lh trakice koje inate za kupit na internetu stranica se zove plus minus dobis nekih 20 lh trakica i 3 testa od 10 mlu za utvrdivanje trudnoce kosta 19,80e … meni su one super zovu se one step…
    Pratim bazalnu temperaturu ona mi je najvise pomogla u ostvarivanju trudnoce jer sam vec 3 ciklus ostala trudna …ugl. zelimo jos jednog bebaca tako da vam se ponovo pridruzujem pri odbrojavanju…danas sam uhvatila pik … 3 dana prakticiramo"vjezbanje"🤣… danas mi je 14 dc ali poslije poroda mi se ciklus prebacio na 30 dana a prije je bio 28… ugl evoooo meeee ako ima mjesta za mene🤷‍♀️🤗

Ispricavam se sto upadam ko padobranac ali morala sam te pozdraviti.
    Mare kuco stara dii si ti 😊
    Drzim fige da ti se zelja sto prije ostvari. Ja sam danas 8+4 😁 uspjelo iz prve. Zamisli iz prve, a za V nam je trebalo 4 i pol godine 😂. Malo me prpa posto je proslo tek malo vise od 9 mj od carskog ali valjda ce sve biti okej.
    Svim ostalim curama isto zelim da vam se sto prije pojave ti silno iscekivani plusici.

Pa buhtlice i meni mali ima 9 mj 😁😁😁😁😁💚... evo zelim i ja jos jednog bebaca ...mozda i meni upadne iz prve🤣🤣🤣🙈... pa kako si ja rodila 21.11... ugl prirodnim putem nije tema da pricam o toj temi no ugl mali je super... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 11:50

Lunolina

Mare3112

Ovo svakako pomaze :)
    Imas li mozda i neki graf kad nisi ostala trudna? Cisto za usporedbu?

Hej evo grafa kad nisam ostala trudna znaci bazalna mi se nije odrzala na 37....iliti 37.1.... u mom slucaju kad sam ostala trudna implatacija mi se desila 7 dan od ovulacije sto se vidi po temperaturi tj skoku i onda mi se poslije odrzavala iznad 36.9 ... a evo grafa gdje nije doslo do trudnoce
    https://ibb.co/YTvcxGg

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.