Ja sam danas 4dpo, u ponedjeljak svakako imam kontrolni pregled pa cu pitat sta mi je dalje ciniti, iduci mjesec ce bit otprilike godinu dana pokusavanja… sve u Bozje ruke pa sta bude 🙏 sretno svim curama 🍀 Tratincice pomolit cu se da ti se olaksaju mucnine 🤞
Slobodno reci da već malo više od godine pokušavate, jer će ti reći mlada si ajde još probajte doma pa dođi za 6mj. Dok obavite nalaze i skupite sve proći će više od mjesec možda i 2 (ovisno o terminima i čekanje nalaza), to mislim ako bi išli u postupak. Ali sve u svemu dobro je da muž ode napraviti spermiogram, uputnicu uzme od liječnika opće prakse.
Lejla strpi se do vikenda i onda tamo u nedjelju probaj testić. Sretno!
Aneee baš grozno kako ti je bilo. Sad neka dođe plusić što prije i da bude bez povraćanja. Ali kako god da nam bude baš sve zaboravimo kad vidimo naše male ljubavi. ❤️💙
Ja sam bila sretnica po tom pitanju, povraćala sam možda 5 puta, samo sam imala mučnine većinu dana pa nisam mogla baš jesti. Nakon 12.tt sve prošlo i bilo mi je kao da nisam ni trudna dok nisam pokrete počela osjećati tamo oko 20.tt.
Imam onaj clear blue digitalni pa nek stoji onda do nedjelje😔 samo nek vrijeme brze prode🤞🏼🤞🏼
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Ja sam danas 4dpo, u ponedjeljak svakako imam kontrolni pregled pa cu pitat sta mi je dalje ciniti, iduci mjesec ce bit otprilike godinu dana pokusavanja… sve u Bozje ruke pa sta bude 🙏 sretno svim curama 🍀 Tratincice pomolit cu se da ti se olaksaju mucnine 🤞
Slobodno reci da već malo više od godine pokušavate, jer će ti reći mlada si ajde još probajte doma pa dođi za 6mj. Dok obavite nalaze i skupite sve proći će više od mjesec možda i 2 (ovisno o terminima i čekanje nalaza), to mislim ako bi išli u postupak. Ali sve u svemu dobro je da muž ode napraviti spermiogram, uputnicu uzme od liječnika opće prakse.
Lejla strpi se do vikenda i onda tamo u nedjelju probaj testić. Sretno!
Aneee baš grozno kako ti je bilo. Sad neka dođe plusić što prije i da bude bez povraćanja. Ali kako god da nam bude baš sve zaboravimo kad vidimo naše male ljubavi. ❤️💙
Ja sam bila sretnica po tom pitanju, povraćala sam možda 5 puta, samo sam imala mučnine većinu dana pa nisam mogla baš jesti. Nakon 12.tt sve prošlo i bilo mi je kao da nisam ni trudna dok nisam pokrete počela osjećati tamo oko 20.tt.
Hvala na savjetu 🥰
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Hej ljudi🤗 ja sam završila u bolnici, tlak koma, na infuziji sam.. nadam se da idem kuci🙏
Beta mi je oko 5000. Vidi se gestacijska vrećica i plod. Napredni smo za par dana 😂
Ja se samo nadam da ću ja sad živnuti, jer ovo je preživljavanje...
Svima šaljem puuse😘😘😘
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hej ljudi🤗 ja sam završila u bolnici, tlak koma, na infuziji sam.. nadam se da idem kuci🙏
Beta mi je oko 5000. Vidi se gestacijska vrećica i plod. Napredni smo za par dana 😂
Ja se samo nadam da ću ja sad živnuti, jer ovo je preživljavanje…
Svima šaljem puuse😘😘😘
Bit će sve ok! Ne brini. 😊🙏🏻
Ja imam nekakav bijeli iscjedak sad, vidim na gacicama, sad sam u brizi kaj je to, da nije kaj lose
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Ja imam nekakav bijeli iscjedak sad, vidim na gacicama, sad sam u brizi kaj je to, da nije kaj lose
Kako ti djeluje kao bijeli kremasti ili kao neka nakupina? Svakako i jedno i drugo može biti dobar znak.
Tratinčice nadam se da si prestala povraćati i da ti je ipak malo lakše. Jel ti tlak visok ili nizak?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ja se samo nadam da ću ja sad živnuti, jer ovo je preživljavanje…
Svima šaljem puuse😘😘😘
Zao mi je za mučnine i iscrpljenost koju imaš, al razlog za sve to je jači tako da samo jakooo❤️
I super za grstacijsku i plod, čestitam sad ovako na sigurnooo❤️❤️ mene je ndanas na pregled i trebao bi se vidjeti plod
Kako ti djeluje kao bijeli kremasti ili kao neka nakupina? Svakako i jedno i drugo može biti dobar znak.
Tratinčice nadam se da si prestala povraćati i da ti je ipak malo lakše. Jel ti tlak visok ili nizak?
Kremasto, malo ko sir al nije tak bas
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Kremasto, malo ko sir al nije tak bas
Da nisu gljivice? Jel te svrbi?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵