Ja sam danas 4dpo, u ponedjeljak svakako imam kontrolni pregled pa cu pitat sta mi je dalje ciniti, iduci mjesec ce bit otprilike godinu dana pokusavanja… sve u Bozje ruke pa sta bude 🙏 sretno svim curama 🍀 Tratincice pomolit cu se da ti se olaksaju mucnine 🤞
Koliko dana poslije ovulacije smijem test raditi? 😅
Sretno curke🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ja sam tak nestrpljiva
A 9dpo najranije da bi moglo nest pokazat ako sam dobro skuzila
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam danas 4dpo, u ponedjeljak svakako imam kontrolni pregled pa cu pitat sta mi je dalje ciniti, iduci mjesec ce bit otprilike godinu dana pokusavanja… sve u Bozje ruke pa sta bude 🙏 sretno svim curama 🍀 Tratincice pomolit cu se da ti se olaksaju mucnine 🤞
Koliko dana poslije ovulacije smijem test raditi? 😅
Sretno curke🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ja sam tak nestrpljiva
A 9dpo najranije da bi moglo nest pokazat ako sam dobro skuzila
Ja sam tek 5dpo

28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Pozitivna stvar je kaj imam lagane grceve i zeludcu(valjda)

28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Cure moje, ja iskreno užas… toliko sam loše da sad još i stalno plačem.. toliko smo se napatili za bebača i sad još ne uživam, nego preživljavam doslovno…
Već 3 dan povraćanje i još na to sve, i proljev!!
O mučnini da i ne pričam.. Ne prestaje ni trenutka.. skoro ništa nisam jela već 3 dana.. danas sam zvala ginekologiju, rekli su da dođem navečer ako se nastavi još kroz dan.. osjećam se baš koma😔😔
.
Anee, Kad si išla na infuzije, koliko si tamo bila i jesi li odmah išla kući? Jel bi bilo barem malo bolje??
Bolje idi odmah...ja sam čekala 3 dana pa sam dehidrirala I kolabrirala i u ta 3 dana 5 kg izgubila...na kraju bila tjedan dana u bolnici na infuzijama vitamine I nešto protiv povracanja, doslovno sam danonocno bila prikljucena na neku infuziju....znaci poslije toga dobila te čepiće za doma I ono su mi smanjilo povracanje na 5 puta dnevno što je bilo odlično. Povracala sam do nekih 17-18tjedana tako. Da ne kažem da u kuhinju nisam 6 mjeseci ulazila jer mi je smrildilo toliko dan bi odmah čim bi vrata otvorila trcala povracati svaki dan, pa je mm kuhao tih mjeseci 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
I da mucnine se vratile na porodu tad sam istovremeno tiskala i povracala 😅
To je mm bila tolika Trauma to moje povracanje na početku da je rekao prvo da ne želi više djecu imati jer ne može više da dozivljava takav strah I da se misli sta ga čeka doma kad dođe s posla. Jer kad je on došao s posla taj dan kad me I odvojeno na poslu kaže nije znao jesam uopće živa kako sam ležala u krevetu bez snage nepomicno ....čak je I meni bilo uzas, ali sve sam zaboravila poslije poroda I kad sma vidila bebu 😍😍😍
I kad gledamo slike dok sam bila trudna bas jedva cekamo opet 🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Kad je došao s posla I odveo me na hitnu* hahahha ja na poslu pa samo mislim o poslu 😂😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Slobodno reci da već malo više od godine pokušavate, jer će ti reći mlada si ajde još probajte doma pa dođi za 6mj. Dok obavite nalaze i skupite sve proći će više od mjesec možda i 2 (ovisno o terminima i čekanje nalaza), to mislim ako bi išli u postupak. Ali sve u svemu dobro je da muž ode napraviti spermiogram, uputnicu uzme od liječnika opće prakse.
Lejla strpi se do vikenda i onda tamo u nedjelju probaj testić. Sretno!
Aneee baš grozno kako ti je bilo. Sad neka dođe plusić što prije i da bude bez povraćanja. Ali kako god da nam bude baš sve zaboravimo kad vidimo naše male ljubavi. ❤️💙
Ja sam bila sretnica po tom pitanju, povraćala sam možda 5 puta, samo sam imala mučnine većinu dana pa nisam mogla baš jesti. Nakon 12.tt sve prošlo i bilo mi je kao da nisam ni trudna dok nisam pokrete počela osjećati tamo oko 20.tt.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Slobodno reci da već malo više od godine pokušavate, jer će ti reći mlada si ajde još probajte doma pa dođi za 6mj. Dok obavite nalaze i skupite sve proći će više od mjesec možda i 2 (ovisno o terminima i čekanje nalaza), to mislim ako bi išli u postupak. Ali sve u svemu dobro je da muž ode napraviti spermiogram, uputnicu uzme od liječnika opće prakse.
Aneee baš grozno kako ti je bilo. Sad neka dođe plusić što prije i da bude bez povraćanja. Ali kako god da nam bude baš sve zaboravimo kad vidimo naše male ljubavi. ❤️💙
Ja sam bila sretnica po tom pitanju, povraćala sam možda 5 puta, samo sam imala mučnine većinu dana pa nisam mogla baš jesti. Nakon 12.tt sve prošlo i bilo mi je kao da nisam ni trudna dok nisam pokrete počela osjećati tamo oko 20.tt.
Imam onaj clear blue digitalni pa nek stoji onda do nedjelje😔 samo nek vrijeme brze prode🤞🏼🤞🏼

28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Hvala na savjetu 🥰

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Hej ljudi🤗 ja sam završila u bolnici, tlak koma, na infuziji sam.. nadam se da idem kuci🙏
Beta mi je oko 5000. Vidi se gestacijska vrećica i plod. Napredni smo za par dana 😂
Ja se samo nadam da ću ja sad živnuti, jer ovo je preživljavanje...
Svima šaljem puuse😘😘😘

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji