Meni je prosla M, tako da idemo sad🎉
9.9 bi trebala biti O, pratit cu trakicama od danas(imam ih na zalihe) pa cemo vidjeti hoce li biti ko ovaj mj 🙃
Sretno curke koje cete raditi test🥰
Bebolina tebe posebno cekam, ulazim da vidim sta ima kod tebe🤞🤞🥰
Tratincice nadam se da ce proci, i da ces napokon uzivati u onome sto si dugoooo cekala🥰🎉
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Cure, da li je koja od vas imala bolne grudi po rubovima? Ne mislim nuzno da je to simptom trudnoce i zapravo me upravo zbog toga i brine. Evo, 2. ciklus za redom me bole samo dolje i s vanjske strane i to bole kao da me palicama netko izlupao, ostatak apsolutno nista ne boli, cak ni na jaci dodir. Prije me nikad nisu tako bolile🤷🏻♀️ danas sam 9.DPO i pocele su tako boljeti.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro!
Ja sam jutros dobila M. 12 dana je trajala lutealna faza, prije je bila 13-14 dana. Zna li netko zbog čega se može smanjiti?
Cure, da li je koja od vas imala bolne grudi po rubovima? Ne mislim nuzno da je to simptom trudnoce i zapravo me upravo zbog toga i brine. Evo, 2. ciklus za redom me bole samo dolje i s vanjske strane i to bole kao da me palicama netko izlupao, ostatak apsolutno nista ne boli, cak ni na jaci dodir. Prije me nikad nisu tako bolile🤷🏻♀️ danas sam 9.DPO i pocele su tako boljeti.
Daaa, mene zadnjih par ciklusa bude. Bas sa strane bol cak se i u pazuh zna siriti. Prestane okoprilike kad dobijem mengu
Al ja imam tu fibroadenome pa me oni bole pod utjecajem utrogestana...
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutro!
Ja sam jutros dobila M. 12 dana je trajala lutealna faza, prije je bila 13-14 dana. Zna li netko zbog čega se može smanjiti?
Slabija funkcija zutog tijela, pad progesterona
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutro!
Hvala na odgovoru.
U ponedjeljak je progesteron bio 62.5., 22. dan ciklusa.
Ako je slabija funkcija žutog tijela, znači li to da je jajna stanica isto bila loša ili?
Jutro!
Hvala na odgovoru.
U ponedjeljak je progesteron bio 62.5., 22. dan ciklusa.
Ako je slabija funkcija žutog tijela, znači li to da je jajna stanica isto bila loša ili?
To i mene zanima😅 ja sam zadnja 2 ciklusa krenula smedjariti u lutealnoj fazi pa sam dobila terapiju, pa mi je receno pad progesterona iako je ovulacija bila bas skolska, pracena na uzv
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Daaa, mene zadnjih par ciklusa bude. Bas sa strane bol cak se i u pazuh zna siriti. Prestane okoprilike kad dobijem mengu
Al ja imam tu fibroadenome pa me oni bole pod utjecajem utrogestana…
Odmah mi je lakse kad cujem da i drugima zna biti tako🙈🤭
Nista, onda cekam M 🤷🏻♀️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Al ja imam tu fibroadenome pa me oni bole pod utjecajem utrogestana…
Odmah mi je lakse kad cujem da i drugima zna biti tako🙈🤭
Nista, onda cekam M 🤷🏻♀️
A mozda i + 🤞🤗
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Koju terapiju si dobila?
Kako misliš smeđariti? Povremeno smeđi iscjedak ili?
Ja sam u ovom tjednu dobila terapiju sioforom i dijetu, smršala sam 3 kg.
Sortiraj odgovore
Najstariji