Kod mene danas promjene raspolozenja ko neko djete, uzas😂
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Ja 6dpo, tek sam pocela mjeriti bazalnu prije par dana, za sada je 36.7 svako jutro... cice nista, jedino stalno imam neke grcice dole... maloprije kad sam kihnula dolje me nesto presjeklo 🤷🏻♀️
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ja 6dpo, tek sam pocela mjeriti bazalnu prije par dana, za sada je 36.7 svako jutro… cice nista, jedino stalno imam neke grcice dole… maloprije kad sam kihnula dolje me nesto presjeklo 🤷🏻♀️
To je dobro ti grcici ja mislim, iskreno ne sjecam se prosle trudnoce bas😅
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Ja 6dpo, tek sam pocela mjeriti bazalnu prije par dana, za sada je 36.7 svako jutro… cice nista, jedino stalno imam neke grcice dole… maloprije kad sam kihnula dolje me nesto presjeklo 🤷🏻♀️
Kad testic radis, mi se pratimo💞💞
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Samo se ubacujem da kažem da sam ja ta presjecanja kada kihnem ili se jače nakašljem imala samo kad sam trudna 😁 sretnooo 🤞😊
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Samo se ubacujem da kažem da sam ja ta presjecanja kada kihnem ili se jače nakašljem imala samo kad sam trudna 😁 sretnooo 🤞😊
Testic cu tek ja mislim iza srijede, na 11/12dpo, ako uspijem izdrzat 🙈🙈 hvala, sretno svim drugim curama 🍀🥰
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Kod mene danas 14dc, jutros povišena bazalna, clearblue ovulacijski test negativan, bolovi u lijevom jajniku od jutros. 🤷🏻♀️
Povisena bazalna upucuje da je ovulacija prosla.
Ma znam to, zato mi je i čudno. Jer ovulacijski testovi su zadnjih 5 dana negativni, uključujući i danas, a temperatura je porasla jutros.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕
Kod mene danas 14dc, jutros povišena bazalna, clearblue ovulacijski test negativan, bolovi u lijevom jajniku od jutros. 🤷🏻♀️
Hmmmm , probaj sve jedno pokriti uhvatila ili ne uhvatila O i testirati se ovih dana , vise puta dnevno, eto.. sretno 🤞🤞
A budem da, nema nam druge, pa kako bude 😓
Hvala ti! 🤍
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕
Hmmmm , probaj sve jedno pokriti uhvatila ili ne uhvatila O i testirati se ovih dana , vise puta dnevno, eto.. sretno 🤞🤞
Hvala ti. Malo sam po stanu lagano spremala, skupljala veš, suđe oprala znači ništa previše i počelo me baš nešto u kostima zdjelice probadati. Ali ono probode stane, probode, stane i tako nekoliko minuta.
Sad sam malo sjela, nisam ni kavu danas pila, samo čaj od maline jer on kao pomaže implataciji a meni sutra 5.dnt pa je to tu negdje. Nadam se da će se čvrsto primiti.
Tratinčice nadam se da si i dalje dobro i da ćeš u izlazak.
.
Cure koje pokrivate i hvatate O sretno!
A onda iščekujemo neke testiće drugi tjedan. Nadamo se naravno plusićima 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Testic cu tek ja mislim iza srijede, na 11/12dpo, ako uspijem izdrzat 🙈🙈 hvala, sretno svim drugim curama 🍀🥰
Onda cekamoo🤞🏼 ja cu cetvrtak ujutro da vidimo kaj kaze, 4.9 bi trebala biti M
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji