Bebolina, tratincice kako steee???
Dobro sam, uživam skroz. Malo red kuhanja, red spremanja (samo malo ništa teško ne dižem i ne naprežem se) Nakon ručka odmor, odrijemam malo pa malo Netflix, knjiga, kava....
Tratinčice s obzirom da je i proljev prisutan ja bi isto rekla da je crijevna viroza a bilo bi i najbolje da je tako jer to obično kratko traje, nekoliko dana.
Baš da ti budu ovakvi simptomi do 10., 12.tt (nadam se ne duže) budeš se baš previše izmučila i smršavila. Probaj bar nešto jesti možda dvopek, krekere, prežgana juhica. Bar malo koji zalogaj pa u nekoliko navrata jer ti može biti i veća mučnina jer si pregladnjela. Žao mi je da ti je tako nadam se samo da će što prije proći ili bar naveliko popustiti.
Svekrva bi ti mogla infuziju davati svaki dan ako ovako nastavi. Drži se 😘
.
Ostale cure koje ste u lovu na O sretno u hvatanju peaka i neka bude dobro pokrivanje. Muževi će odmarati nakon toga.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ja sam danas 4dpo, u ponedjeljak svakako imam kontrolni pregled pa cu pitat sta mi je dalje ciniti, iduci mjesec ce bit otprilike godinu dana pokusavanja... sve u Bozje ruke pa sta bude 🙏 sretno svim curama 🍀 Tratincice pomolit cu se da ti se olaksaju mucnine 🤞
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ja sam danas 4dpo, u ponedjeljak svakako imam kontrolni pregled pa cu pitat sta mi je dalje ciniti, iduci mjesec ce bit otprilike godinu dana pokusavanja… sve u Bozje ruke pa sta bude 🙏 sretno svim curama 🍀 Tratincice pomolit cu se da ti se olaksaju mucnine 🤞
Koliko dana poslije ovulacije smijem test raditi? 😅
Sretno curke🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ja sam tak nestrpljiva
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Ja sam danas 4dpo, u ponedjeljak svakako imam kontrolni pregled pa cu pitat sta mi je dalje ciniti, iduci mjesec ce bit otprilike godinu dana pokusavanja… sve u Bozje ruke pa sta bude 🙏 sretno svim curama 🍀 Tratincice pomolit cu se da ti se olaksaju mucnine 🤞
Sretno curke🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ja sam tak nestrpljiva
A 9dpo najranije da bi moglo nest pokazat ako sam dobro skuzila
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sretno curke🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ja sam tak nestrpljiva
A 9dpo najranije da bi moglo nest pokazat ako sam dobro skuzila
Ja sam tek 5dpo
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Pozitivna stvar je kaj imam lagane grceve i zeludcu(valjda)
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Cure moje, ja iskreno užas… toliko sam loše da sad još i stalno plačem.. toliko smo se napatili za bebača i sad još ne uživam, nego preživljavam doslovno…
Već 3 dan povraćanje i još na to sve, i proljev!!
O mučnini da i ne pričam.. Ne prestaje ni trenutka.. skoro ništa nisam jela već 3 dana.. danas sam zvala ginekologiju, rekli su da dođem navečer ako se nastavi još kroz dan.. osjećam se baš koma😔😔
.
Anee, Kad si išla na infuzije, koliko si tamo bila i jesi li odmah išla kući? Jel bi bilo barem malo bolje??
Bolje idi odmah...ja sam čekala 3 dana pa sam dehidrirala I kolabrirala i u ta 3 dana 5 kg izgubila...na kraju bila tjedan dana u bolnici na infuzijama vitamine I nešto protiv povracanja, doslovno sam danonocno bila prikljucena na neku infuziju....znaci poslije toga dobila te čepiće za doma I ono su mi smanjilo povracanje na 5 puta dnevno što je bilo odlično. Povracala sam do nekih 17-18tjedana tako. Da ne kažem da u kuhinju nisam 6 mjeseci ulazila jer mi je smrildilo toliko dan bi odmah čim bi vrata otvorila trcala povracati svaki dan, pa je mm kuhao tih mjeseci 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
I da mucnine se vratile na porodu tad sam istovremeno tiskala i povracala 😅
To je mm bila tolika Trauma to moje povracanje na početku da je rekao prvo da ne želi više djecu imati jer ne može više da dozivljava takav strah I da se misli sta ga čeka doma kad dođe s posla. Jer kad je on došao s posla taj dan kad me I odvojeno na poslu kaže nije znao jesam uopće živa kako sam ležala u krevetu bez snage nepomicno ....čak je I meni bilo uzas, ali sve sam zaboravila poslije poroda I kad sma vidila bebu 😍😍😍
I kad gledamo slike dok sam bila trudna bas jedva cekamo opet 🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Kad je došao s posla I odveo me na hitnu* hahahha ja na poslu pa samo mislim o poslu 😂😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Slobodno reci da već malo više od godine pokušavate, jer će ti reći mlada si ajde još probajte doma pa dođi za 6mj. Dok obavite nalaze i skupite sve proći će više od mjesec možda i 2 (ovisno o terminima i čekanje nalaza), to mislim ako bi išli u postupak. Ali sve u svemu dobro je da muž ode napraviti spermiogram, uputnicu uzme od liječnika opće prakse.
Lejla strpi se do vikenda i onda tamo u nedjelju probaj testić. Sretno!
Aneee baš grozno kako ti je bilo. Sad neka dođe plusić što prije i da bude bez povraćanja. Ali kako god da nam bude baš sve zaboravimo kad vidimo naše male ljubavi. ❤️💙
Ja sam bila sretnica po tom pitanju, povraćala sam možda 5 puta, samo sam imala mučnine većinu dana pa nisam mogla baš jesti. Nakon 12.tt sve prošlo i bilo mi je kao da nisam ni trudna dok nisam pokrete počela osjećati tamo oko 20.tt.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji