Pozdrav cure,
danas sam radila nalaze progesterona. Rezultat je 62,5 nmol/L, a referentne vrijednosti su 5,48-96. U pitanju je lutealna faza. Znači li ovaj rezultat da je ovulacija bila?
Hvala!😊
Da, ovulacija je bila i progesteron ti je dobar 😀
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Bebolina sretno I nadajmo se da je to ona jedna ali vrijedna 😊😊🙏🏼
Tratinčica samo odmaraj u T je skoro sve normalno 😅 samo ako primjetis da je povracamje prešlo granicu onda najbolje prava na hitnu..samo nemoj čekati kao u mom slučaju da dehidriras 😬 meni ništa nije pomagalo jer bih odmah čim otvorim usta povracala, čak nisam mogla ni pričati s nekim odmah bi mi se povracalo, a kamoli jelo I hrana 🙈
Jedino što mi je pomoglo je bila infuzija I nakon toga cepici vomex A, jer oralno nisam mogla ništa uzeti jer bi povratila istog momenta kad bi I uzela. Ali cepici se ne preporucuju u trudnoći osim u extremnim slucajevima kao kod mene tad.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jutro svima 🥰
Danas sam puno bolje 😁 ja sam još sinoć na ono sve dobila i temp.. zvala jednu poznanicu s ginekologije pa je rekla da uzmem 1 lupocet.. Pa sam popila 1 od 500 sinoć jer me groznica drmala i bolovi u cijelom tijelu.. Sad je već puno bolje 😊
Hvala na savjetima, jučer smo živjeli na koli, pecivu i stapicima. 😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
A ja vecinom lezim 15,20min nakon odnosa..nekad se zezam pa pravim svijecu na krevetu da udje vise u mene🤣🤣
Pa meni ne izadje toliko, uvijek mi je bilo ono nez sta je sta vise
Mislila sam da sam jedina blesava koja radi svijecu 🤣🤣 nekidan sam zaspala sa nogama u zraku 🤣🙈
Same hahaha probudim se a noge na zidu jos😂 dobro da mu nisu opale na glavu😅😅
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Cure, u ponediljak imam kontrolni pregled u ginekologa, tada bi trebala biti 9dpo, sta mislite je li on tada moze sta vidjeti 🤷🏻♀️
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Pozdrav cure,
danas sam radila nalaze progesterona. Rezultat je 62,5 nmol/L, a referentne vrijednosti su 5,48-96. U pitanju je lutealna faza. Znači li ovaj rezultat da je ovulacija bila?
Hvala!😊
Da, ovulacija je bila i progesteron ti je dobar 😀
Hvala na odgovoru!❤️
Cure, u ponediljak imam kontrolni pregled u ginekologa, tada bi trebala biti 9dpo, sta mislite je li on tada moze sta vidjeti 🤷🏻♀️
Moze vidjeti da je bila ovulacija i eventualno zadebljan endometrij
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozdrav!
Jučer sam saznala da imam inzulinaku rezistenciju.
Može li se ostati trudan ako je inzulinska rezistencija u pitanju?
Oprostite ako pitanje nije za ovu temu.
Hvala!
Pozdrav!
Hvala!
Mozes ostat trudna uz inzulinsku rezistenciju, ali bi bilo dobro da ju izreguliras prehranom ili terapijom uz prehranu jer ona cesto poremeti ovulaciju.
Imam ju i ja, zatrudnila sam uz nju i imala skroz urednu trudnocu. Bila sam prije i tijekom trudnoce na dijabetickoj prehrani i terapiji (prvo Siofor pa poslije Glucophage).
Najbolje ti je da, ako vec nisi, odes kod endokrinologa i s njim dogovoris sve korake dalje.
Pozdrav!
Hvala!
Mozes ostat trudna uz inzulinsku rezistenciju, ali bi bilo dobro da ju izreguliras prehranom ili terapijom uz prehranu jer ona cesto poremeti ovulaciju.
Imam ju i ja, zatrudnila sam uz nju i imala skroz urednu trudnocu. Bila sam prije i tijekom trudnoce na dijabetickoj prehrani i terapiji (prvo Siofor pa poslije Glucophage).
Najbolje ti je da, ako vec nisi, odes kod endokrinologa i s njim dogovoris sve korake dalje.
Hvala na odgovoru. 😊
Ciklusi su oko 28-29 dana, razlikuju se u par sati. Da, dobila sam siofor i moram imati dijetesku prehranu, paziti na glikemijski index.
Primijetila sam bila da mi je jedan mjesec ovulacija jedan mjesec bila 3 dana kasnije nego sto sam inace imala.
Sortiraj odgovore
Najstariji