Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    23. Kolovoz 2023. 11:19

Ivamp

DaMa_21

Ivamp

Pozdrav!

Jučer sam saznala da imam inzulinaku rezistenciju.
    Može li se ostati trudan ako je inzulinska rezistencija u pitanju?
    Oprostite ako pitanje nije za ovu temu.
    Hvala!

Mozes ostat trudna uz inzulinsku rezistenciju, ali bi bilo dobro da ju izreguliras prehranom ili terapijom uz prehranu jer ona cesto poremeti ovulaciju.
    Imam ju i ja, zatrudnila sam uz nju i imala skroz urednu trudnocu. Bila sam prije i tijekom trudnoce na dijabetickoj prehrani i terapiji (prvo Siofor pa poslije Glucophage).
    Najbolje ti je da, ako vec nisi, odes kod endokrinologa i s njim dogovoris sve korake dalje.

Hvala na odgovoru. 😊
    Ciklusi su oko 28-29 dana, razlikuju se u par sati. Da, dobila sam siofor i moram imati dijetesku prehranu, paziti na glikemijski index.
    Primijetila sam bila da mi je jedan mjesec ovulacija jedan mjesec bila 3 dana kasnije nego sto sam inace imala.

Msm da nije toliko bitno jwl ovulacija prije ili kasnije bila..varira od mjeseca do mjeseca. Bitno je da je tu, i da je lutealna faza vise manje stabilna

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Ivamp
    23. Kolovoz 2023. 11:25

Martina1931

Ivamp

DaMa_21

Ivamp

Pozdrav!

Jučer sam saznala da imam inzulinaku rezistenciju.
    Može li se ostati trudan ako je inzulinska rezistencija u pitanju?
    Oprostite ako pitanje nije za ovu temu.
    Hvala!

Mozes ostat trudna uz inzulinsku rezistenciju, ali bi bilo dobro da ju izreguliras prehranom ili terapijom uz prehranu jer ona cesto poremeti ovulaciju.
    Imam ju i ja, zatrudnila sam uz nju i imala skroz urednu trudnocu. Bila sam prije i tijekom trudnoce na dijabetickoj prehrani i terapiji (prvo Siofor pa poslije Glucophage).
    Najbolje ti je da, ako vec nisi, odes kod endokrinologa i s njim dogovoris sve korake dalje.

Hvala na odgovoru. 😊
    Ciklusi su oko 28-29 dana, razlikuju se u par sati. Da, dobila sam siofor i moram imati dijetesku prehranu, paziti na glikemijski index.
    Primijetila sam bila da mi je jedan mjesec ovulacija jedan mjesec bila 3 dana kasnije nego sto sam inace imala.

Msm da nije toliko bitno jwl ovulacija prije ili kasnije bila..varira od mjeseca do mjeseca. Bitno je da je tu, i da je lutealna faza vise manje stabilna

Koliko sam mogla upratiti, lutealna faza je svako 13-14 dana.
    Vidjet ćemo sad ovaj mjesec kako će biti. U ponedjeljak trebam dobiti M.

Ivyyyy
    23. Kolovoz 2023. 12:23

Bebolina, tratincice kako steee??? 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Tratinčica123
    23. Kolovoz 2023. 12:57

Cure moje, ja iskreno užas... toliko sam loše da sad još i stalno plačem.. toliko smo se napatili za bebača i sad još ne uživam, nego preživljavam doslovno...
    Već 3 dan povraćanje i još na to sve, i proljev!!
    O mučnini da i ne pričam.. Ne prestaje ni trenutka..  skoro ništa nisam jela već 3 dana..  danas sam zvala ginekologiju, rekli su da dođem navečer ako se nastavi još kroz dan..  osjećam se baš koma😔😔
    .
    Anee,  Kad si išla na infuzije, koliko si tamo bila i jesi li odmah išla kući? Jel bi bilo barem malo bolje??

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

laurell
    23. Kolovoz 2023. 12:59

Meni je danas 8dc, od jučer smo počeli s akcijom 😂 sad ću svaki ili svaka 2 dana do 20dc onda može odmorit muz 😎 ovaj mjesec mi neće promaknuti O ko prošli!! 🤣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    23. Kolovoz 2023. 13:01

Tratinčica123

Cure moje, ja iskreno užas… toliko sam loše da sad još i stalno plačem.. toliko smo se napatili za bebača i sad još ne uživam, nego preživljavam doslovno…
    O mučnini da i ne pričam.. Ne prestaje ni trenutka.. skoro ništa nisam jela već 3 dana.. danas sam zvala ginekologiju, rekli su da dođem navečer ako se nastavi još kroz dan.. osjećam se baš koma😔😔
    .
    Anee, Kad si išla na infuzije, koliko si tamo bila i jesi li odmah išla kući? Jel bi bilo barem malo bolje??

Jojjj ajme, bas se nadam da će ti uskoro mučnine prestati i da je to ono samo na početku!😫😫 to je bas koma. imam frendicu koja je u 24tt i konstantno povraća, infuzije konstantno, neki period se smiri pa opet krene. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Martina1931
    23. Kolovoz 2023. 13:24

Tratinčica123

Cure moje, ja iskreno užas… toliko sam loše da sad još i stalno plačem.. toliko smo se napatili za bebača i sad još ne uživam, nego preživljavam doslovno…
    O mučnini da i ne pričam.. Ne prestaje ni trenutka.. skoro ništa nisam jela već 3 dana.. danas sam zvala ginekologiju, rekli su da dođem navečer ako se nastavi još kroz dan.. osjećam se baš koma😔😔
    .
    Anee, Kad si išla na infuzije, koliko si tamo bila i jesi li odmah išla kući? Jel bi bilo barem malo bolje??

Bas mi je zao😔😔 
    Jedino ne znam bas proljev, to je prije od neke viroze nego da je od trudnoce. Bar nisam cula nikada 😔
    Infuzija bi te trebala popraviti sigurno..ak imas nekog od obitelji da je zdravsvveni radnik uzmi infuziju u ljekarnoj i nek ti doma daju infuziju, bar sam ja tako znala radit..😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    23. Kolovoz 2023. 13:25

Ja sam tek jucer prokrvarila pravo, danas 2DC
    Pa cu malo kaskat za vama i lovom na ovulaciju🤣

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lunolina
    23. Kolovoz 2023. 14:10

Ja sam 6.DPO i iako sam u pocetku bila uvjerena da je ovo nas mjesec, sad mi se nekako cini da ipak nije ☹️
    Cerviks mi je tvrd, temperatura niska/standardna kao u ciklusima inace. 
    Dakle, ipak me ceka iduci ciklus propuhivanje jajovoda. Nadala sam se da cu to izbjeci, ali eto🤷🏻‍♀️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Martina1931
    23. Kolovoz 2023. 14:14

Lunolina

Ja sam 6.DPO i iako sam u pocetku bila uvjerena da je ovo nas mjesec, sad mi se nekako cini da ipak nije ☹️
    Cerviks mi je tvrd, temperatura niska/standardna kao u ciklusima inace.
    Dakle, ipak me ceka iduci ciklus propuhivanje jajovoda. Nadala sam se da cu to izbjeci, ali eto🤷🏻‍♀️

A i cerviks i temp su nesigurne metode, bas mi je ginekologinja govorila da se ne oslanjam puno na to..nista jos nije izgubljeno 🤞

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.