Bebolina drzim palceve da bude i smrzlica! :)
Tratincice woooow vidim crticu! I tocno je onakva kakva je bobicno 9.dpo drzim palceve da svaki put bude tamnija i da dobijes jednosmjernu kartu za proljetne bebe 🤭😬
.
Ja sve vise mislim da mi se prosli ciklus primilo, ali da je otislo. Jedini mjesec kad se cerviks spustio kasnije nego inace i jedini put da su me grudi bolile dolje i sa strane, ali ne cijele nego samo po rubovima, a tolikom jacinom da je bilo na rubu izdrzivosti. Cak ni topic nisam mogla tih par dana nositi.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jel ima tko jos kakvih simptoma?😂
Hahahahaha mene samo grudi bole al mene svaki put tako ništa novo , nemam nikakve iscjetke ovaj mjesec .. tako da me povremeno boli trbuh kao da ću dobiti ali tako mi uvijek bude prije M

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Dosl sve moze biti simptom rane trudnoce, a i pmsa😂
Istina , može biti sve a može biti doslovno ništa 🤣🤣🤣

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Zato što nakon O rate progesteron I on stvara te naše "siptome" pa tako došlo ili ne došlo do trudnoce imati ćemo ih 😅
Samo što poslije izostanka M kreće joj jače rasti uz betu onda budu još izrazeniji...a sve ostalo eto pratimo jer nešto moramo pratiti dok čekamo M ili plus hahha 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tratinčice vidiii see 🥳🤞🏽 od srca ti cestitam, samo pozitivno dalje💜
Bebolina joooj imam osjećaj da ce i s tobom biti sve u najboljem redu, i da ćemo se veseliti kao i sa tratincicom. 🥰🥰Brzo ce to sve! Stvarno leti vrijeme.
Meriii ne znam jesam li cestitala, pogubila sam se! ako nisam još jednom cestitam i javljaj nam svee.
Eni nikad ne znaš!! Možda te i iznenadi! 🤞🏽
Ja sam na 8DPO imam neke blage grcice dolje, ali uvijek mislim da se nisam možda prehladila posto je ovih dana ludo vrijeme. Vidjet cemooo.

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
E i da, grudi me malo bole

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Tratincicee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Ja imam samo poneki grcic dolje i nista drugo, i zastopan nos i grlo me boli, i samo mi padne sad na pamet da se nisam prehladila dolje..😏
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Tratinčice vidiii see 🥳🤞🏽 od srca ti cestitam, samo pozitivno dalje💜
Bebolinajoooj imam osjećaj da ce i s tobom biti sve u najboljem redu, i da ćemo se veseliti kao i sa tratincicom. 🥰🥰Brzo ce to sve! Stvarno leti vrijeme.
Meriiine znam jesam li cestitala, pogubila sam se! ako nisam još jednom cestitam i javljaj nam svee.
Eninikad ne znaš!! Možda te i iznenadi! 🤞🏽
Ja sam na 8DPO imam neke blage grcice dolje, ali uvijek mislim da se nisam možda prehladila posto je ovih dana ludo vrijeme. Vidjet cemooo.
Laurell mi smo iste🙈
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Hvala cure, sutra ponovim pa ponovno slikam🤗
Bella, popila sam bila normabel navečer na dan transfera i više nisam. Ali izludit ću od menga bolova dolje, misliš li da mogu danas ponovno popiti? 🤔
2 sata ništa i onda kad krenu menga bolovi, a tek oni u donjem dijelu leđa, uff🥴 što misliš?

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Tratincicee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Ja imam samo poneki grcic dolje i nista drugo, i zastopan nos i grlo me boli, i samo mi padne sad na pamet da se nisam prehladila dolje..😏
A jel ti znaš da ti i to može biti simptom. I ja bila bolesna dok nisam znala da sam trudna isto tako malo nos, grlo peče, blago povišena temperatura i kasnije kad sam čitala isto tako neke cure imale kao i ja dok nismo znale da smo trudne.
.
Ja mislim da je najbolje da mi sve dobijemo jednosmjernu kartu za proljetne bebe i prepustimo ovdje mjesta nekim novim Lh-pišalicama. 😊
Tratinčice i ja se nadam da neće doći do toga. Ipak moj AMH nije preveliki da bi trebala ne znam kako reagirati.
Ovo kako si počela rano piškiti imat ćeš baš lijepu kolekciju po danima, tako je jedna cura imala na potpomognutoj i tako se lijepo vidjelo tamnjenje.
Što muž kaže ili još ne zna?
.
Išla po zalihe Omege, L-arginina i L- carnitina jer mora muž biti na udarnim dozama uz Profertil. Uz njega mu još dajem po 1200mg Omege i ova druga dva po 2400mg. Baš me interesira situacija s spermiogramom, jer ne znam kakva je situacija, zadnji nalaz smo radili kad je bio transfer u 3.mjesecu.
Ja sam skroz na Omegi, Folnoj i ampule od 25000 jedinica D vitamina. S time da sam baš puno na sunčanju i skroz preplanula pa ga ne bi trebalo manjkati.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji