Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    11. Kolovoz 2023. 14:30

meriii3

https://postimg.cc/TyBvDcBj
    Evo gaa, ne mogu vjerovati, još sam poslije uradila običnu trakice isto pozitivna…

Jaooo Meri predivno , koji si dpo ?  Imala si kakve simptome ?

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    11. Kolovoz 2023. 14:31

Ivyyyy

Cestitaaam Meriioi😍😍😍😍😍 eto imala sam osjecaj❤️🥰

Cure, zene imam jedno pitanje (mozda malo glupo) i nemojte mi se smijati nolim vas🙈🙈
    Jel vi poslje O u periodu dok cekate M ili T imate normalno odnose?
    Ja sam davno prije nekad nesto citala, i ja se svaki put uplasim ako sam T sta ako se nesto desi i onda nisam nikako opustena.. mislim od prekjucer sam prehladjena pa i nisam bas za O, ali Muzpuz ima potrebe 🙈😂

Hmmm, pa ja mislim da ne bi trebalo biti problema. Ako postignes O tada se tijelo dodatno opusta sto bi trebalo biti dobro, a cak i da ga ne postignes, ako uzivas u tome znaci da tijelo nije u grcu/stresu. Mozda sam u krivo, ali evo, ja bih rekla da ne bi trebalo biti problema🤭

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Ivyyyy
    11. Kolovoz 2023. 14:34

Lunolina

Ivyyyy

Cure, zene imam jedno pitanje (mozda malo glupo) i nemojte mi se smijati nolim vas🙈🙈
    Ja sam davno prije nekad nesto citala, i ja se svaki put uplasim ako sam T sta ako se nesto desi i onda nisam nikako opustena.. mislim od prekjucer sam prehladjena pa i nisam bas za O, ali Muzpuz ima potrebe 🙈😂

Hmmm, pa ja mislim da ne bi trebalo biti problema. Ako postignes O tada se tijelo dodatno opusta sto bi trebalo biti dobro, a cak i da ga ne postignes, ako uzivas u tome znaci da tijelo nije u grcu/stresu. Mozda sam u krivo, ali evo, ja bih rekla da ne bi trebalo biti problema🤭

🙈🙈🙈 mislim samo da je problem sto ja citam sve i svasta hahaha😂😂

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    11. Kolovoz 2023. 14:36

Ivyyyy

Ma ja imam odnose normlane bez obzira dal je prošla O ili ne , to ne utječe na plod nemaš se čega bojati 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Martina1931
    11. Kolovoz 2023. 14:36

Ivyyyy

Ja imam najnormalnije odnose..i ak sam trudna, nece seks nista utjecat😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    11. Kolovoz 2023. 15:28

Sve cure puno vam hvala, baš ste velika podrška a to nam svima puno znači. 🤗
    Lunolina je nakon drugog pikanja sam počela osjećati jajnike, danas ih cijeli dan osjetim.
    Priča tvoje frendice je predobra, ne može biti bolje saznaš da si trudna 4 mj izbjegla si one početne stresove testovi, bete, mučnine... Blago njoj
    Aneee i ja sam u zadnje vrijeme počela sanjati da sam trudna i sve. Bit će da mozak radi sto na sat.
    meriiii 🎉🎊🎊 neka tako nastavi u dobrom smjeru. Jesi planirala betu vaditi ili se javiti ginekologu da se naručiš na prvi UZV?
    .
    Što se tiče odnosa nakon O ja baš ne hopsam previše pogotovo prvih dana jer i nama nakon transfera ne daju odnose jer kao kontrakcije maternice prilikom orgazma mogu ometati implataciju. Pa se toga nekako držim kad pokrivamo i doma.
    Makar baš sam i neki dan pričala s mužem da i kad sam ostala trudna da smo danima imali odnose i nakon O pa se ništa nije dogodilo.
    Ja taman planiram malo udarno do punkcije obaviti sve što trebam neke veće kupovine, urediti još neke stvari u stanu i opremiti školarca pa da nakon punkcije i transfera nemam ništa teško za raditi. Malo ću pripaziti, svaki dan šetnja i skuhati ručak drugo ništa.
    Anchyyyy nadam se da je sve prošlo ok.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

meriii3
    11. Kolovoz 2023. 18:11

Evo da sada sažmem sve, ovaj mjesec sam kupila clearblue testove za ovulaciju, dobijete u paketu deset testova i radila sam na početku plodnih dana, po kalendaru, ali ovulacija odnosno smajlić mi je prikazalo 18. DC i pokrili smo dan prije, taj dan i dan poslije, i to je to... 
    Što se tiče simptoma, čak 6-7 DPO sam osjetila grčeve u stomaku, vjv je to bila implatacija, poslije mozda 10. DPO sam osjetila neku mučninu, i mučninu u vožnji( inače mi nikad nije muka u vožnji) i baš sam se pitala kaj se sad ovo, umišljam li simptome, tada sam napravila test, vidila se kao blaga sjena, al ono i ja sam ju golim okom jedva vidjela, i počeli su mi 11 DPO jaki grčevi i tada sam bila uvjerena da će menstruacija stići, no vi ste me malo ohrabrile i jučer sam napravila test ( 12. DPO) i blago se vidjelo, kao sjena na clearblue al moglo se lijepo sa slike vidjeti.. i odlučim sutra napraviti test no nisam mogla čekat i trk u ljekarnu i napravim test s popodnevnim urinom i pozitivan Bogu hvala ❤️
    Čula sam se s ginekologicom, tek me je u petak sljedeći naručila na pregled, sad kako se ponašati do tada, na što paziti u ranoj trudnoći, evo svi savjeti dobro došli..

Ivyyyy
    11. Kolovoz 2023. 18:26

meriii3

Evo da sada sažmem sve, ovaj mjesec sam kupila clearblue testove za ovulaciju, dobijete u paketu deset testova i radila sam na početku plodnih dana, po kalendaru, ali ovulacija odnosno smajlić mi je prikazalo 18. DC i pokrili smo dan prije, taj dan i dan poslije, i to je to…
    Što se tiče simptoma, čak 6-7 DPO sam osjetila grčeve u stomaku, vjv je to bila implatacija, poslije mozda 10. DPO sam osjetila neku mučninu, i mučninu u vožnji( inače mi nikad nije muka u vožnji) i baš sam se pitala kaj se sad ovo, umišljam li simptome, tada sam napravila test, vidila se kao blaga sjena, al ono i ja sam ju golim okom jedva vidjela, i počeli su mi 11 DPO jaki grčevi i tada sam bila uvjerena da će menstruacija stići, no vi ste me malo ohrabrile i jučer sam napravila test ( 12. DPO) i blago se vidjelo, kao sjena na clearblue al moglo se lijepo sa slike vidjeti.. i odlučim sutra napraviti test no nisam mogla čekat i trk u ljekarnu i napravim test s popodnevnim urinom i pozitivan Bogu hvala ❤️
    Čula sam se s ginekologicom, tek me je u petak sljedeći naručila na pregled, sad kako se ponašati do tada, na što paziti u ranoj trudnoći, evo svi savjeti dobro došli..

Rekla bih ti opusti se i ne razmisljaj, ali ja prva nebi bila opustena vec u strahu, ali opusti se😍🤗😍 bit ce sve dobro
    ali polako, jesi vec rekla MM? 🙈🙈 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    11. Kolovoz 2023. 18:30

meriii3

Evo da sada sažmem sve, ovaj mjesec sam kupila clearblue testove za ovulaciju, dobijete u paketu deset testova i radila sam na početku plodnih dana, po kalendaru, ali ovulacija odnosno smajlić mi je prikazalo 18. DC i pokrili smo dan prije, taj dan i dan poslije, i to je to…

Super predivno .. ja sam 11dc trenutno i boli me trbuh i leđa , tako da će kod mene sigurno nastupiti menga uskoro . 

Samo se opusti i uživaj u trudnoći i neka bude školskaaa ❤️❤️🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Martina1931
    11. Kolovoz 2023. 18:32

meriii3

Znaci ipak se tako rano moze osjetit prvi simptomi, msm tipa grcevi isl🤣 mozda onda nismo lude ipak
    Jako mi je drago radi tebe, uvjerena sam da ce biti sve super...da ce bit dosadna skolska trudnoca i da ce ti najvsci problem biti mucnina🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.