Meri, čestitke na plusiću, bit će to dobro🤞
Joli, Kiki 😘😘😘😘
Joj da cure, toliko simptoma može postojati u glavi da je ponekad i jezivo😂 mislim, ne možemo si pomoći i naravno da osluškujemo sve jer smo u tome, ali baš glava nekad zna napraviti zbrku.🙈
Martina, nadamo se da je imp.krvarenja🤞🤞
Bebolina, kako se osjećaš od pikalica, kad je uzv?🤗
Kakoo si ti?🥰
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Meri, čestitke na plusiću, bit će to dobro🤞
Joli, Kiki 😘😘😘😘
Joj da cure, toliko simptoma može postojati u glavi da je ponekad i jezivo😂 mislim, ne možemo si pomoći i naravno da osluškujemo sve jer smo u tome, ali baš glava nekad zna napraviti zbrku.🙈
Martina, nadamo se da je imp.krvarenja🤞🤞
Bebolina, kako se osjećaš od pikalica, kad je uzv?🤗
Kakoo si ti?🥰
Ja sam super. Pokušavam isto ne pratiti simptome, ali ne mogu si pomoći 😂
Imam kroz cijeli dan lagane menga bolove ali samo na par minuta, pa prestane. Pa tako u krug.🤷♀️
Sise su mi bile totalno ispuhane i ne bolne prije transfera(a koristim terapiju već 20 dana ovu istu kao i sad), a sad baš bole i ujutro su bas peckale na trenutke.. pišem si neke bilješke na mobitelu, pa čisto da imam za usporedbu ako nebi uspjelo 🙈
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
A curke drage , lijepo je to kad se imamo čemu nadati , istina da razočaranje nekad teško pada , ali puno žena nema se čemu nadati .. ja si takoder pišem bilješke i po tome znam da ću dobiti M jer su mi simptomi uvijek isti prije nego trebam dobiti tako da nije loše pratiti svoje tijelo .. ja iskreno nemam problema stim da si umisljavam jer još nisam bila u situaciji da sam pomišljala da sam trudna jedino kad mi je jednom na početku kad smo tek krenuli raditi na bebi , kasnila M 10 dana onda sam mislila ali na kraju sam mi je Ovulacija bila kasno i zato mi je kasnila i M ..nadam se da ćete sve ugledati plusice uskoro i da imate lijepe dosadne školske trudnoće 🤞❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Blago tebi onda Eni, ja bas cesto mislim to je to, budem onako uvjerena i onda kad dodje M suze..
al dobro nema veze, sta je tu je, i ja vec otprilike znam koje simptome imam svaki mj pred M haha, a trenutno nemam nista novo sto inace nemam😂
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja jedino imam bolne dojke, peku me nekako
Ne znam sta im je, ali imam jedno 6,7komada fibroadenoma u njima pa prije da je od tog nego od trudnoce😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja jedino imam bolne dojke, peku me nekako
Ne znam sta im je, ali imam jedno 6,7komada fibroadenoma u njima pa prije da je od tog nego od trudnoce😂
Mene isto bole , i teške su mi i onako me propadaju i lijeva i desna. 😏😏 Al mene općenito bole grudi prije M , ja kad budem trudna ću imate ogromne grudi jaooo si ga meni 😫😫😫😫
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Blago tebi onda Eni, ja bas cesto mislim to je to, budem onako uvjerena i onda kad dodje M suze..
al dobro nema veze, sta je tu je, i ja vec otprilike znam koje simptome imam svaki mj pred M haha, a trenutno nemam nista novo sto inace nemam😂
Ma da sve mi zapravo imamo iste simptome ali se opet nadaš , a simptomi trudnoće se ne razlikuju od pmsa, zato puno žena shvate da su trudne tek kad im kasni .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ivyyyyy navijam da ne umišljaš simptome 🤞🤞
Ali kad se sjetim sebe kad sam krenula u ovo sve, kao ja uvjerena da sam trudna, još ja vjerujem mužu ma trudna si nema šta. Svaki mjesec se sve više i više razočarala i jednostavno sam morala taktiku promijeniti.
Da ne kažem od O par dana sve sam simptome znala imati ono od M bolova, mučnina, stalno neko probadanje, cice bolne, osjećam jače mirise…. A onda kad je došao loš spermiogram taj sam prvi mjesec dočekala M bez simptoma. Jer po nalazu sam vidjela da nemamo puno šanse sami nešto napraviti.
I ja se nadam da je na kraju trudnoća u pitanju Ivyyyy... Držimo figeee
Joj to izmišljanje simptoma, ja izludi trenutno, danas me baš stomak bolio, više nekako grčevi i još ta sjena na testu.. rekla sam sutra neću raditi test, nego tek prekosutraaa
Ivyyyyy navijam da ne umišljaš simptome 🤞🤞
Ali kad se sjetim sebe kad sam krenula u ovo sve, kao ja uvjerena da sam trudna, još ja vjerujem mužu ma trudna si nema šta. Svaki mjesec se sve više i više razočarala i jednostavno sam morala taktiku promijeniti.
Da ne kažem od O par dana sve sam simptome znala imati ono od M bolova, mučnina, stalno neko probadanje, cice bolne, osjećam jače mirise…. A onda kad je došao loš spermiogram taj sam prvi mjesec dočekala M bez simptoma. Jer po nalazu sam vidjela da nemamo puno šanse sami nešto napraviti.
I ja se nadam da je na kraju trudnoća u pitanju Ivyyyy… Držimo figeee
Joj to izmišljanje simptoma, ja izludi trenutno, danas me baš stomak bolio, više nekako grčevi i još ta sjena na testu.. rekla sam sutra neću raditi test, nego tek prekosutraaa
Meri javi ishod , ja mislim da ti jesi trudna , a jel općenito imaš bolne M ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
https://postimg.cc/RNk2QtSL
Napravila sam jutros teta, danas trebam dobit
Aaaaaa predobrooo!! Cestitam🥰 🥰
Ako je ovulacija malo kasnije u ciklusu vjv je zato ovako blijeda crtica ne brini😊 bas mi je drago
Da, 18 DC, sad mi je 13 DPO.. nadam se da je zbog toga blijeda
Ma da, to je to onda. Moja frendica je imala ovulaciju 18dc, test joj bio negativan nakon 2dana sto joj je menga kasnila. Tek 3.dan je bio blago pozitivan pa je dr rekla zbog kasnije ovulacije je to tako
Eto ima nade za nas kasnije ovulašice 🤣🤣🤣😜 koji naziv sam sad smislila ajme 🤣🤣🤣
Daaa, nadam se.. samo ju treba ubosti kak spada 🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji