Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    12. Kolovoz 2023. 07:06

Martina1931

Aneee

Ja poslije ovog san sam počela sebi umisljati simptome ja msm 🤦🏼‍♀️
    Mi u šetnji bili i osjetim grceve čak malo i u ledima i mislim si hmm kao pred mengu, samo što pred mengu dođu max 2 do 3 dana prije, a danas sam tek 7dpo…i onda odem na wc još vidim da imam dosta gustog mlijecnog iscjedak pa si nešto računam reko možda sam trudna…bas igra živaca 🙄
    Svaki ciklus ista priča i razočaranje 😒

Ja sam imala guusti bijeli iscjedak, nikad toliko nisam imala. A sutradan gusti svijetlo smedji😂 koji je prestao
    A frendica mi je rekla da jedino sta je skuzila drugacije orije nego je saznala da je trudna je obilan iscjedak🙈

Nadam se zaista da je T u pitanju...ali strah me da ću se razocarati...jer svaki ciklus ima nešto što mi da nade I onda na kraju nista 😏

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bebolina2024
    12. Kolovoz 2023. 07:15

Aneee

Martina1931

Aneee

Ja poslije ovog san sam počela sebi umisljati simptome ja msm 🤦🏼‍♀️
    Mi u šetnji bili i osjetim grceve čak malo i u ledima i mislim si hmm kao pred mengu, samo što pred mengu dođu max 2 do 3 dana prije, a danas sam tek 7dpo…i onda odem na wc još vidim da imam dosta gustog mlijecnog iscjedak pa si nešto računam reko možda sam trudna…bas igra živaca 🙄
    Svaki ciklus ista priča i razočaranje 😒

Ja sam imala guusti bijeli iscjedak, nikad toliko nisam imala. A sutradan gusti svijetlo smedji😂 koji je prestao
    A frendica mi je rekla da jedino sta je skuzila drugacije orije nego je saznala da je trudna je obilan iscjedak🙈

Nadam se zaista da je T u pitanju…ali strah me da ću se razocarati…jer svaki ciklus ima nešto što mi da nade I onda na kraju nista 😏

Bilo bi lijepo da se tvoj san i ostvari. Kad već pokušavamo iz mjeseca u mjesec normalno je da se nadamo. Jedino M je ona koja nam pokvari sve planove i onda opet krećemo ispočetka.
    Meni inače bijeli mliječni obično traje do 7.dpo ali ništa preobilno i onda se opet pojavi 2, 3 dana pred M.
    Počela sam malo pipati cerviks, sad sam konačno skužila da pred samu mengu je baš tvrd i napet i baš je na samom izlazu samo što ne ispadne van.
    Kod trudnoće je on kao više iza i unutra je sve mekano. Ako to pratiš onda bolje znaš, ja sam to tek tu i tamo znala provjeriti.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Martina1931
    12. Kolovoz 2023. 07:18

Ja mislim da ti simptomi doslovno nemaju pravila. Prvi put kad sam bila trudna sam jednostavno "znala". Jezenje koze, navale vrucine, zeludac vec poblesavio ..iako mi je sestra govorila da umisljam. Pa je test ispao pozitivan.
    Drugi put, nista! Al dosl nista! Izostanak menge je bio jedini simptom🤷‍♀️  msm da je to tako individualno, da je tesko upratit sve

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    12. Kolovoz 2023. 07:46

mariposa1510

Kod mene večeras stigla m. Ovaj mjesec sam trebala na analizu hormona, ali ništa od toga jer sam na putu do 6.dc😑
    Cure, koliko prije ste se naručivale na te analize u laboratorij (planiram u Vinogradsku u Zg)? Ne znam baš unaprijed kad ću dobiti jer mi je ciklus u zadnje vrijeme neredovan

Žao mi je zbog M.
    I meni muka jer ću ih i ja trebati vaditi ubrzo.  Ja inače radim sve na Svetom Duhu, a sada kako počinju i oni u lab naručivati morat ću prije s njima vidjeti što i kako jer mi M nekad ne dođe po planu tako da ne mogu samo tako dogovoriti neki datum.
    ****Poslala sam upit s obzirom da kreće naručivanje i hoće li konačno nalaze početi slati na mail, odgovorili su da hoće samo se pošalje datum rođenja, datum vađenja krvi, MBO (mislim da je to sve). Srećom sad sljedeći put kad vadim betu, čim izvadim krv pošaljem mail i onda napeto iščekivanje.
    Laurel ja sam sva uzbuđena oko postupka. Sve bitno se baš odigrava ovaj tjedan u srijedu i petak i ako sve bude ok mislim da će transfer u pon 21.8., samo se nadam da ću bolje reagirati nego prvi put. Sad bi sve dala da imam bar 1 ili 2 smrzlića da ne moram ako ne uspije opet pod stimulaciju.
    Koji je tebi dpo? Bilo bi lijepo da te iznenadi plusić kad mu se najmanje nadaš 🤞🤞
    Tratinčice jel s Anchyyy sve ok. Malo se brinem, nadam se da su napravili FET. 🤞🤞
    Imaš li kakvih simptoma, nešto čudno drugačije?

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Tratinčica123
    12. Kolovoz 2023. 08:21

Jutro! Moj test- 4dpt, nisam izdržala 😂😂
    Uživo lijepo vidljiva crtica, recite mi da nešto vidite🙏
    https://ibb.co/4S0p0rd
    https://ibb.co/3kc345W
    https://ibb.co/MR3rSW1
    .
    Anchyyy je imala problema, nije dobro prošlo. Nisu joj uopće 20 min mogli ući u maternicu , odustalo se od transfera. Mora obaviti histeroskopiju prvo..😣😣

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Martina1931
    12. Kolovoz 2023. 08:26

Tratinčica123

Jutro! Moj test- 4dpt, nisam izdržala 😂😂
    Uživo lijepo vidljiva crtica, recite mi da nešto vidite🙏
    https://ibb.co/4S0p0rd
    https://ibb.co/3kc345W
    https://ibb.co/MR3rSW1
    .
    Anchyyy je imala problema, nije dobro prošlo. Nisu joj uopće 20 min mogli ući u maternicu , odustalo se od transfera. Mora obaviti histeroskopiju prvo..😣😣

Ajme daaaaaaaaa!!! Vidiii se, jako blijedoo al je i rano realno bas😂 predobro, cestitam💓🙈 ponovi opet za 2 dana hihi

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Tratinčica123
    12. Kolovoz 2023. 08:28

https://ibb.co/ypBPb0t
    Napravila sam 2, jer ne mogu vjerovati da prvi puta uzivo vidim baš lijepo i bez drugog svijetla 😂😂
    Test je Gravignost. 
    Stvarno se vidi??🙈🙈🤩🤩🙏

Trudimo se od 9/21.

Jelušićkaa
    12. Kolovoz 2023. 08:29

Tratinčica123

Napravila sam 2, jer ne mogu vjerovati da prvi puta uzivo vidim baš lijepo i bez drugog svijetla 😂😂
    Test je Gravignost.
    Stvarno se vidi??🙈🙈🤩🤩🙏

Daaaaa 😍😍😍 moj je isti bio taj gravignost mini i tako svjetal i ja sam radila par dana prije  nego li je trebala M doći. Samo da tamniii salji nam slikee svaki daaaan 😘😘😘😘😘😘😘

Martina1931
    12. Kolovoz 2023. 08:30

Tratinčica123

Test je Gravignost.
    Stvarno se vidi??🙈🙈🤩🤩🙏

Aaaaa vidi se🙈  nisam znala da ovako rano se test moze pokazatii!
    Bas mi je drago radi tebe, kao da je i meni pozitivan😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Tratinčica123
    12. Kolovoz 2023. 08:35

Ja sam čitala da najranije test može pokazati 4 dan nakon transfera, pa rekoh idem krenuti, pa u ponedjeljak ponoviti jer tad mora nešto biti 😂😂
    Kad ono danas lijepe dvije sjenice baš onako vidljive golim okom 🙈😊 joj, samo da je to to!
    Od simptoma imam bolne grudi užasno, bubuljice poiskale, stalno piškim i menga bolovi kroz cijeli dan u navratima.. ako je to to, uhhh!🙈🙈😂

Trudimo se od 9/21.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.