Meri, čestitke na plusiću, bit će to dobro🤞
Joli, Kiki 😘😘😘😘
Joj da cure, toliko simptoma može postojati u glavi da je ponekad i jezivo😂 mislim, ne možemo si pomoći i naravno da osluškujemo sve jer smo u tome, ali baš glava nekad zna napraviti zbrku.🙈
Martina, nadamo se da je imp.krvarenja🤞🤞
Bebolina, kako se osjećaš od pikalica, kad je uzv?🤗
Nadam se da su tvoji simptomi dobar znak 🤞🙏
Mene sinoć kad sam legla krenuli jajnici nekako pikati, žigati, i sad ih osjećam. Danas sam se piknula treći dan za redom. Ne znam jel umišljam pikanjw u jajnicima ili ne ali sve ću vidjeti sutra ujutro na UZV, kad ih prebroje. Mislim da ih je prvi put bilo 4 na UZV, mislim da su bili oko 10,11 isto sam bila 5. dan ciklusa a onda kad sam bila 9. dan onda ih je bilo 6 i bili su razni 16,17 najviše. Tako mi je nekako ostalo u sjećanju, ali ću si ovaj put voditi bilješke u menstrualnom kalendaru.
.
Anchyyy o tebi sam danas razmišljala i mislim si da ti je možda zadnji put bilo sve nekako osjetljivo od stimulacije a i ti si ušla u hiper pa ti je možda zato bio bolan transfer.
Vidjela sam u potpisu da imaš 10 smrzlića, a onda piše 3 po 1 i 6 po 2, a to mi onda nekako više ispada ako su tako zamrzavani. Jel sutra misle staviti 2 ili 1?
Kad dolaziš na transfer? Kako je to organizirano kod njih?
Držim da sutra prođe puno lakše i da bude uspješno 🙏🤞.
Ja se javim ujutro malo nakon 8, čim završim. 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ivyyyyy navijam da ne umišljaš simptome 🤞🤞
Ali kad se sjetim sebe kad sam krenula u ovo sve, kao ja uvjerena da sam trudna, još ja vjerujem mužu ma trudna si nema šta. Svaki mjesec se sve više i više razočarala i jednostavno sam morala taktiku promijeniti.
Da ne kažem od O par dana sve sam simptome znala imati ono od M bolova, mučnina, stalno neko probadanje, cice bolne, osjećam jače mirise…. A onda kad je došao loš spermiogram taj sam prvi mjesec dočekala M bez simptoma. Jer po nalazu sam vidjela da nemamo puno šanse sami nešto napraviti.
I ja se nadam da je na kraju trudnoća u pitanju Ivyyyy… Držimo figeee
Joj to izmišljanje simptoma, ja izludi trenutno, danas me baš stomak bolio, više nekako grčevi i još ta sjena na testu.. rekla sam sutra neću raditi test, nego tek prekosutraaa
Meri javi ishod , ja mislim da ti jesi trudna , a jel općenito imaš bolne M ?
Nadam see ❤️
Radimo na trudnoći oko 6 mjeseci tako da bi ovo bilo super i za moja očekivanja brzo..
Inače imam bolne menstruacije i osjećam bol u stomaku par dana prije očekivane m, ali ovaj put mi se ti bolovi čine drugačiji, kao neki grčevi i blaga mučnina već dva dana, sad strah me da umišljam jer stvarno želim tu trudnoću.. ali šta bude bude, pokušat cu sutra izdržati da ne uradim test, da ga odradim u subotu ujutro.. baš osjećam neki strah od razočarenja
Meri, čestitke na plusiću, bit će to dobro🤞
Joli, Kiki 😘😘😘😘
Joj da cure, toliko simptoma može postojati u glavi da je ponekad i jezivo😂 mislim, ne možemo si pomoći i naravno da osluškujemo sve jer smo u tome, ali baš glava nekad zna napraviti zbrku.🙈
Martina, nadamo se da je imp.krvarenja🤞🤞
Bebolina, kako se osjećaš od pikalica, kad je uzv?🤗
Nadam se da su tvoji simptomi dobar znak 🤞🙏
Mene sinoć kad sam legla krenuli jajnici nekako pikati, žigati, i sad ih osjećam. Danas sam se piknula treći dan za redom. Ne znam jel umišljam pikanjw u jajnicima ili ne ali sve ću vidjeti sutra ujutro na UZV, kad ih prebroje. Mislim da ih je prvi put bilo 4 na UZV, mislim da su bili oko 10,11 isto sam bila 5. dan ciklusa a onda kad sam bila 9. dan onda ih je bilo 6 i bili su razni 16,17 najviše. Tako mi je nekako ostalo u sjećanju, ali ću si ovaj put voditi bilješke u menstrualnom kalendaru.
.
Anchyyy o tebi sam danas razmišljala i mislim si da ti je možda zadnji put bilo sve nekako osjetljivo od stimulacije a i ti si ušla u hiper pa ti je možda zato bio bolan transfer.
Vidjela sam u potpisu da imaš 10 smrzlića, a onda piše 3 po 1 i 6 po 2, a to mi onda nekako više ispada ako su tako zamrzavani. Jel sutra misle staviti 2 ili 1?
Kad dolaziš na transfer? Kako je to organizirano kod njih?
Držim da sutra prođe puno lakše i da bude uspješno 🙏🤞.
Ja se javim ujutro malo nakon 8, čim završim. 🤗
Nadam se da će ishod niti dobaaar ❤️ ❤️
Svakako javljaj kakva je situacija
Ali kad se sjetim sebe kad sam krenula u ovo sve, kao ja uvjerena da sam trudna, još ja vjerujem mužu ma trudna si nema šta. Svaki mjesec se sve više i više razočarala i jednostavno sam morala taktiku promijeniti.
Da ne kažem od O par dana sve sam simptome znala imati ono od M bolova, mučnina, stalno neko probadanje, cice bolne, osjećam jače mirise…. A onda kad je došao loš spermiogram taj sam prvi mjesec dočekala M bez simptoma. Jer po nalazu sam vidjela da nemamo puno šanse sami nešto napraviti.
Joj to izmišljanje simptoma, ja izludi trenutno, danas me baš stomak bolio, više nekako grčevi i još ta sjena na testu.. rekla sam sutra neću raditi test, nego tek prekosutraaa
Nadam see ❤️
Radimo na trudnoći oko 6 mjeseci tako da bi ovo bilo super i za moja očekivanja brzo..
Inače imam bolne menstruacije i osjećam bol u stomaku par dana prije očekivane m, ali ovaj put mi se ti bolovi čine drugačiji, kao neki grčevi i blaga mučnina već dva dana, sad strah me da umišljam jer stvarno želim tu trudnoću.. ali šta bude bude, pokušat cu sutra izdržati da ne uradim test, da ga odradim u subotu ujutro.. baš osjećam neki strah od razočarenja
A gledaj da nije trudnoća , ni sjenicu nebi dobila tako da je sigurno . A najbolje da napraviš u subotu pa će linija biti deblja i bit ćeš 100 posto sigurna
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Nadam see ❤️
A gledaj da nije trudnoća , ni sjenicu nebi dobila tako da je sigurno . A najbolje da napraviš u subotu pa će linija biti deblja i bit ćeš 100 posto sigurna
Daa, treba samo izdržati do suboteee.. al svakako se javim u subotu s vijestima
Merii ja sam bas sigurna da ce biti lijepi plusiiic 🤞🤞🤗🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Dobro jutro cure, gotova sam s UZV. Nije mi govorila brojčano koliko ih ima nego da su na jednom jajniku 10, a na drugom da su svi oko 13. Od sutra uključujem i Cetrotide i 4 dana i s njim. U srijedu ponovno UZV, ako ide sve po planu taj dan štoperica i u petak punkcija.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Dobro jutro cure, gotova sam s UZV. Nije mi govorila brojčano koliko ih ima nego da su na jednom jajniku 10, a na drugom da su svi oko 13. Od sutra uključujem i Cetrotide i 4 dana i s njim. U srijedu ponovno UZV, ako ide sve po planu taj dan štoperica i u petak punkcija.
Super Bebolina, bit će to po brzom postupku😅
Sretno, najsretnije 😊😊
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Super, draga , sretno ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Super, sretnoo, da brzo vidimo plusic❤️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji