Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    10. Kolovoz 2023. 22:25

Tratinčica123

Meri, čestitke na plusiću, bit će to dobro🤞
    Joli, Kiki 😘😘😘😘
    Joj da cure, toliko simptoma može postojati u glavi da je ponekad i jezivo😂 mislim, ne možemo si pomoći i naravno da osluškujemo sve jer smo u tome, ali baš glava nekad zna napraviti zbrku.🙈
    Martina, nadamo se da je imp.krvarenja🤞🤞
    Bebolina, kako se osjećaš od pikalica, kad je uzv?🤗

Nadam se da su tvoji simptomi dobar znak 🤞🙏
    Mene sinoć kad sam legla krenuli jajnici nekako pikati, žigati, i sad ih osjećam. Danas sam se piknula treći dan za redom. Ne znam jel umišljam pikanjw u jajnicima ili ne ali sve ću vidjeti sutra ujutro na UZV, kad ih prebroje. Mislim da ih je prvi put bilo 4 na UZV, mislim da su bili oko 10,11 isto sam bila 5. dan ciklusa a onda kad sam bila 9. dan onda ih je bilo 6 i bili su razni 16,17 najviše. Tako mi je nekako ostalo u sjećanju, ali ću si ovaj put voditi bilješke u menstrualnom kalendaru.
    .
    Anchyyy o tebi sam danas razmišljala i mislim si da ti je možda zadnji put bilo sve nekako osjetljivo od stimulacije a i ti si ušla u hiper pa ti je možda zato bio bolan transfer.
    Vidjela sam u potpisu da imaš 10 smrzlića, a onda piše 3 po 1 i 6 po 2, a to mi onda nekako više ispada ako su tako zamrzavani. Jel sutra misle staviti 2 ili 1?
    Kad dolaziš na transfer? Kako je to organizirano kod njih?
    Držim da sutra prođe puno lakše i da bude uspješno 🙏🤞.
    Ja se javim ujutro malo nakon 8, čim završim. 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

meriii3
    10. Kolovoz 2023. 22:26

eni233

meriii3

Bebolina2024

Ivyyyyy navijam da ne umišljaš simptome 🤞🤞
    Ali kad se sjetim sebe kad sam krenula u ovo sve, kao ja uvjerena da sam trudna, još ja vjerujem mužu ma trudna si nema šta. Svaki mjesec se sve više i više razočarala i jednostavno sam morala taktiku promijeniti.
    Da ne kažem od O par dana sve sam simptome znala imati ono od M bolova, mučnina, stalno neko probadanje, cice bolne, osjećam jače mirise…. A onda kad je došao loš spermiogram taj sam prvi mjesec dočekala M bez simptoma. Jer po nalazu sam vidjela da nemamo puno šanse sami nešto napraviti.

I ja se nadam da je na kraju trudnoća u pitanju Ivyyyy… Držimo figeee
    Joj to izmišljanje simptoma, ja izludi trenutno, danas me baš stomak bolio, više nekako grčevi i još ta sjena na testu.. rekla sam sutra neću raditi test, nego tek prekosutraaa

Meri javi ishod , ja mislim da ti jesi trudna , a jel općenito imaš bolne M ?

Nadam see ❤️ 
    Radimo na trudnoći oko 6 mjeseci tako da bi ovo bilo super i za moja očekivanja brzo.. 
    Inače imam bolne menstruacije i osjećam bol u stomaku par dana prije očekivane m, ali ovaj put mi se ti bolovi čine drugačiji, kao neki grčevi i blaga mučnina već dva dana, sad strah me da umišljam jer stvarno želim tu trudnoću.. ali šta bude bude, pokušat cu sutra izdržati da ne uradim test, da ga odradim u subotu ujutro.. baš osjećam neki strah od razočarenja 

meriii3
    10. Kolovoz 2023. 22:29

Bebolina2024

Tratinčica123

Meri, čestitke na plusiću, bit će to dobro🤞
    Joli, Kiki 😘😘😘😘
    Joj da cure, toliko simptoma može postojati u glavi da je ponekad i jezivo😂 mislim, ne možemo si pomoći i naravno da osluškujemo sve jer smo u tome, ali baš glava nekad zna napraviti zbrku.🙈
    Martina, nadamo se da je imp.krvarenja🤞🤞
    Bebolina, kako se osjećaš od pikalica, kad je uzv?🤗

Nadam se da su tvoji simptomi dobar znak 🤞🙏
    Mene sinoć kad sam legla krenuli jajnici nekako pikati, žigati, i sad ih osjećam. Danas sam se piknula treći dan za redom. Ne znam jel umišljam pikanjw u jajnicima ili ne ali sve ću vidjeti sutra ujutro na UZV, kad ih prebroje. Mislim da ih je prvi put bilo 4 na UZV, mislim da su bili oko 10,11 isto sam bila 5. dan ciklusa a onda kad sam bila 9. dan onda ih je bilo 6 i bili su razni 16,17 najviše. Tako mi je nekako ostalo u sjećanju, ali ću si ovaj put voditi bilješke u menstrualnom kalendaru.
    .
    Anchyyy o tebi sam danas razmišljala i mislim si da ti je možda zadnji put bilo sve nekako osjetljivo od stimulacije a i ti si ušla u hiper pa ti je možda zato bio bolan transfer.
    Vidjela sam u potpisu da imaš 10 smrzlića, a onda piše 3 po 1 i 6 po 2, a to mi onda nekako više ispada ako su tako zamrzavani. Jel sutra misle staviti 2 ili 1?
    Kad dolaziš na transfer? Kako je to organizirano kod njih?
    Držim da sutra prođe puno lakše i da bude uspješno 🙏🤞.
    Ja se javim ujutro malo nakon 8, čim završim. 🤗

Nadam se da će ishod niti dobaaar  ❤️ ❤️ 
    Svakako javljaj kakva je situacija 

• eni233
    10. Kolovoz 2023. 23:08

meriii3

eni233

meriii3

Bebolina2024

Ali kad se sjetim sebe kad sam krenula u ovo sve, kao ja uvjerena da sam trudna, još ja vjerujem mužu ma trudna si nema šta. Svaki mjesec se sve više i više razočarala i jednostavno sam morala taktiku promijeniti.
    Da ne kažem od O par dana sve sam simptome znala imati ono od M bolova, mučnina, stalno neko probadanje, cice bolne, osjećam jače mirise…. A onda kad je došao loš spermiogram taj sam prvi mjesec dočekala M bez simptoma. Jer po nalazu sam vidjela da nemamo puno šanse sami nešto napraviti.

Joj to izmišljanje simptoma, ja izludi trenutno, danas me baš stomak bolio, više nekako grčevi i još ta sjena na testu.. rekla sam sutra neću raditi test, nego tek prekosutraaa

Nadam see ❤️
    Radimo na trudnoći oko 6 mjeseci tako da bi ovo bilo super i za moja očekivanja brzo..
    Inače imam bolne menstruacije i osjećam bol u stomaku par dana prije očekivane m, ali ovaj put mi se ti bolovi čine drugačiji, kao neki grčevi i blaga mučnina već dva dana, sad strah me da umišljam jer stvarno želim tu trudnoću.. ali šta bude bude, pokušat cu sutra izdržati da ne uradim test, da ga odradim u subotu ujutro.. baš osjećam neki strah od razočarenja

A gledaj da nije trudnoća , ni sjenicu nebi dobila tako da je sigurno . A najbolje da napraviš u subotu pa će linija biti deblja i bit ćeš 100 posto sigurna 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

meriii3
    10. Kolovoz 2023. 23:45

eni233

meriii3

eni233

meriii3

Bebolina2024

Nadam see ❤️

A gledaj da nije trudnoća , ni sjenicu nebi dobila tako da je sigurno . A najbolje da napraviš u subotu pa će linija biti deblja i bit ćeš 100 posto sigurna

Daa, treba samo izdržati do suboteee.. al svakako se javim u subotu s vijestima

Ivyyyy
    11. Kolovoz 2023. 01:31

Merii ja sam bas sigurna da ce biti lijepi plusiiic 🤞🤞🤗🤗

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Bebolina2024
    11. Kolovoz 2023. 08:19

Dobro jutro cure, gotova sam s UZV. Nije mi govorila brojčano koliko ih ima nego da su na jednom jajniku 10, a na drugom da su svi oko 13. Od sutra uključujem i Cetrotide i 4 dana i s njim. U srijedu ponovno UZV, ako ide sve po planu taj dan štoperica i u petak punkcija.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Tratinčica123
    11. Kolovoz 2023. 08:44

Bebolina2024

Dobro jutro cure, gotova sam s UZV. Nije mi govorila brojčano koliko ih ima nego da su na jednom jajniku 10, a na drugom da su svi oko 13. Od sutra uključujem i Cetrotide i 4 dana i s njim. U srijedu ponovno UZV, ako ide sve po planu taj dan štoperica i u petak punkcija.

Super Bebolina, bit će to po brzom postupku😅
    Sretno, najsretnije 😊😊

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• eni233
    11. Kolovoz 2023. 08:50

Bebolina2024

Super, draga , sretno ❤️ 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Martina1931
    11. Kolovoz 2023. 09:01

Bebolina2024

Super, sretnoo, da brzo vidimo plusic❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.