Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    12. Kolovoz 2023. 09:18

Tratinčica123

Jutro! Moj test- 4dpt, nisam izdržala 😂😂
    Uživo lijepo vidljiva crtica, recite mi da nešto vidite🙏
    https://ibb.co/4S0p0rd
    https://ibb.co/3kc345W
    https://ibb.co/MR3rSW1
    .
    Anchyyy je imala problema, nije dobro prošlo. Nisu joj uopće 20 min mogli ući u maternicu , odustalo se od transfera. Mora obaviti histeroskopiju prvo..😣😣

Ja vidim sjenu ❤️😍😍😍

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Bebolina2024
    12. Kolovoz 2023. 09:19

Zaboravim svaki put napisati da me jajnici još jače danas bole. Sad je i meni počela hiperstimulacija padati na pamet, možda si umišljam kad ono prebroje čak 2 u srijedu 😀 (mislim da mi neće biti smiješno).
    Čekala sam pregled da obavim pa da muž i ja malo pokrijemo pa onda da ima apstinenciju 4,5 dana kako otprilike treba. Nekako nam je na 4 dana se nalaz pokazao kao najbolji pa ćemo sada i mi još pokrivati danas i sutra i onda do petka ujutro će biti taman.
    Još se jučer dogovaramo hoćemo li ili ne ja rekla može ali lagano. Fakat mi je sve osjetljivo unutra, danas se pikam 5.dan za redom od danas uz Pergoveris i Menopur ide i Cetrotide.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

meriii3
    12. Kolovoz 2023. 09:28

Tratinčica123

Jutro! Moj test- 4dpt, nisam izdržala 😂😂
    Uživo lijepo vidljiva crtica, recite mi da nešto vidite🙏
    https://ibb.co/4S0p0rd
    https://ibb.co/3kc345W
    https://ibb.co/MR3rSW1
    .
    Anchyyy je imala problema, nije dobro prošlo. Nisu joj uopće 20 min mogli ući u maternicu , odustalo se od transfera. Mora obaviti histeroskopiju prvo..😣😣

Ja vidiiiiim, predobrooo.. tako je i meni slično bilo, za dva dana kad sam ponovila s nekim drugim testom nije se nista vidjelo, i onda clearblue i vidjela se lijepo sjena

Aneee
    12. Kolovoz 2023. 10:06

Bebolina I ja sam probala s provjerom cervixa, ali znao mi je nekad I dan prije M biti visoko pa ono nisam se htjela više još I s tim opterecivati. A nekad mi bas I teško skuziti di je I šta je hahahha
    Nadam se lijepom broju Kot tebe na slj uzv 🤗
    Tratinčica vidi se blaga sijena...nadam se od srca da je to too 😍 pratimo daljno odvijanje 😁😁🥰🥰 
    Anchyyy bas mi je zao zbog odgode Transfera, ali kao što cure kažu odi sad na histero I ubrzo će I tvoja beba..šaljem zagrljaje 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    12. Kolovoz 2023. 10:09

Dođe I meni sad da piskim test hahaha ali imamo samo jedan cb, a I tek sam 8dpo 😅 uopće ne želim vise kupovati testove. Čak I ovaj jedan što je ostao sam sebi rekla napraviti prvi put kad bude kasnila....ali želja me vuce 😆😆😆 mogla bi jedino možda jednu lh 🤔😂😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• eni233
    12. Kolovoz 2023. 10:29

Aneee

Dođe I meni sad da piskim test hahaha ali imamo samo jedan cb, a I tek sam 8dpo 😅 uopće ne želim vise kupovati testove. Čak I ovaj jedan što je ostao sam sebi rekla napraviti prvi put kad bude kasnila….ali želja me vuce 😆😆😆 mogla bi jedino možda jednu lh 🤔😂😂

Čekaj barem 12 dpo 😍🤞 možda bude nešto , ja sam danas 12 i čekam M 😫😏 i place mi se 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Aneee
    12. Kolovoz 2023. 10:41

eni233

Aneee

Dođe I meni sad da piskim test hahaha ali imamo samo jedan cb, a I tek sam 8dpo 😅 uopće ne želim vise kupovati testove. Čak I ovaj jedan što je ostao sam sebi rekla napraviti prvi put kad bude kasnila….ali želja me vuce 😆😆😆 mogla bi jedino možda jednu lh 🤔😂😂

Čekaj barem 12 dpo 😍🤞 možda bude nešto , ja sam danas 12 i čekam M 😫😏 i place mi se

Jesi ti piskila test?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Tratinčica123
    12. Kolovoz 2023. 10:41

Anee, barem još 2 dana pričekaj i možeš piškit test  zašto da ne 😂 znaš da mi to ovdje obožavamo😂
    Kad imamo test, nećemo valjda samo gledat u njega😛😂
    Bebolina, ja sam imala bolove od prvog dana pikanja i bome je svaki dan postajalo sve gore. Hiperstimulaciju ti nikako ne želim, a i vjerujem da do nje neće doći. Samo neka bude smrzlića!😊
    Eni, možda i ne dođe 🤞🤞🤞

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• eni233
    12. Kolovoz 2023. 10:51

Aneee

eni233

Aneee

Jesi ti piskila test?

A nemam se čemu nadati jer ja sam uhvatila O 16dc i tad sam imala puno sluzi , sto znaci sam ovulirala vrlo vjerojatno 17dc  , a ja sam se vratila s poslovnog puta 18dc i tad smo suprug i ja imali odnose , ali vrlo vjerojatno je O već bila i prošla .. tako da ovaj mjesec sigurno ništa . Nisam pisnula jer imam samo jedan test , i to čuvam ako mi ikad zakasni M , onda ću 😃

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Aneee
    12. Kolovoz 2023. 11:02

eni233

Aneee

eni233

Aneee

Jesi ti piskila test?

A nemam se čemu nadati jer ja sam uhvatila O 16dc i tad sam imala puno sluzi , sto znaci sam ovulirala vrlo vjerojatno 17dc , a ja sam se vratila s poslovnog puta 18dc i tad smo suprug i ja imali odnose , ali vrlo vjerojatno je O već bila i prošla .. tako da ovaj mjesec sigurno ništa . Nisam pisnula jer imam samo jedan test , i to čuvam ako mi ikad zakasni M , onda ću 😃

Jajna stanica se može I do 2 dana nakon oploditi tako da nikad ne znas 🤞🏻😁 ovisi I kad je bila O točno u koliko sati I koji točno dan...tako da nade uvijek malo ima 🤗

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.