Meni je 4dpo, 14.dan ciklusa i sad mi se pojavio obilan smedji iscjedak..nije mi jasno sta se dogadja.. nije mi se ovo nikad dogodilo
Nas se dvije onda pratimo, i ja sam 4 dpo danas..
Cula sam ss sa ginekologinjom. Ona cak misli da je smedji iscjedak od implatacije..i ukljucuje mi utrogestane. Sad mi nista tek nije jasno, zar moze tako rano se vec pojaviti implatacijsko krvarenje?
Moglo bi biti implatacijsko jer ono se već može pojaviti od 4., 5.dpo pa i prema menstruaciji ako je možda i kasnija implatacija. Jesi uhvatila peak ovaj mjesec i kada cca (ima nas puno pa teško pohvatati koja je u kojoj fazi? Bazalnu temperaturu pratiš ili ne?
meriiii ponovi svakako test za dva dana da vidiš jel tamni. Ako slučajno ne bude crtice za dva dana onda je evaporacijska linija danas ( ovi Clear Blue testovi znaju bacati te evaporacijske linije). Zato ti i kažu da probaš neki test s crvenim crtama ili one Mueller trakice.
Ja sam ulovila ovulaciju LH trakicama, imala sam peak. I sutradan bila na uzv i dr potvrdila da je bila ovulacija. Dojke su mi osjetljive i bolne, samo mi cudno kako sve to tako brzo se moze osjetit..ne znam, vadit cu najverovatnije betu za 2,3 dana da vidimo stanje.🤞
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Da mahnem mojim starim curama
Tratincice i anchyyysreeetno od srca da transferi budu uspjesni i da se vase male mrve cvrsto uhvate i ne pustaju sljedecih 9 miseci! ❤️❤️
Bebolina drzim 🤞 za sto vise jajasaca i smrzlica i veliki plus na kraju. 😘
Bella malena je preeeedivna! 😍
Joli nadam se da si dobro i da si dovela svoje jajne stanice u red. I tebi od srca zelim plusic sto prije… 😘🍀
Svim ostalim curama sretno, a onima s plusicima zelim divne i skolske trudnoce 😘🍀🎉💐
Hvala puno draga. Ti još baš sitno brojiš. Jel sve spremno za bebu? Kako se ti osjećaš? Sretno! 🤞🙏
medy stvarno mi je žao. Treba ti vremena da to preboliš kako bi mogla krenuti dalje. 😘
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Meni je 4dpo, 14.dan ciklusa i sad mi se pojavio obilan smedji iscjedak..nije mi jasno sta se dogadja.. nije mi se ovo nikad dogodilo
Cula sam ss sa ginekologinjom. Ona cak misli da je smedji iscjedak od implatacije..i ukljucuje mi utrogestane. Sad mi nista tek nije jasno, zar moze tako rano se vec pojaviti implatacijsko krvarenje?
Moglo bi biti implatacijsko jer ono se već može pojaviti od 4., 5.dpo pa i prema menstruaciji ako je možda i kasnija implatacija. Jesi uhvatila peak ovaj mjesec i kada cca (ima nas puno pa teško pohvatati koja je u kojoj fazi? Bazalnu temperaturu pratiš ili ne?
meriiii ponovi svakako test za dva dana da vidiš jel tamni. Ako slučajno ne bude crtice za dva dana onda je evaporacijska linija danas ( ovi Clear Blue testovi znaju bacati te evaporacijske linije). Zato ti i kažu da probaš neki test s crvenim crtama ili one Mueller trakice.
Ja sam ulovila ovulaciju LH trakicama, imala sam peak. I sutradan bila na uzv i dr potvrdila da je bila ovulacija. Dojke su mi osjetljive i bolne, samo mi cudno kako sve to tako brzo se moze osjetit..ne znam, vadit cu najverovatnije betu za 2,3 dana da vidimo stanje.🤞
A da sjećam se da ti je dr potvrdila za ovulaciju.
Meni je moj ginekolog kad sam bila kod njega na pregledu i kad sam ga molila da me pogleda na UZV, on pitao zašto, ja rekla da vidi jel bila O i kaže on meni da se to ne može vidjeti.
A u bolnici kad sam išla u prirodni, nije našla folikul koji je bio prisutan koji dan prije i odmah mi je rekla da je nastupila O o da pokrivamo.
To valjda samo moj ginekolog je ne vidi i kaže ne može se uhvatiti trakicama, kao one nisu 100%. Ali ako meni graf za bazalnu je te dane drugačiji, i trakicama potvrdom onda je očito bila O.
Sretno, da ovo tvoje ode u skroz pozitivnom smjeru. 🙏🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Može biti implatacijsko ili nizak progesteron...ali u svakom slučaju ti onda dobro dođe što si dobila utrice. Sretno 🤞🏻
.
Kod mene 6dpo danas...sise sa strane malo bole I tjt...ništa drugo...i nadutost, kao I svaki ciklus na kraju budem kao mali tvor 😆😆
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Meni je moj ginekolog kad sam bila kod njega na pregledu i kad sam ga molila da me pogleda na UZV, on pitao zašto, ja rekla da vidi jel bila O i kaže on meni da se to ne može vidjeti.
A u bolnici kad sam išla u prirodni, nije našla folikul koji je bio prisutan koji dan prije i odmah mi je rekla da je nastupila O o da pokrivamo.
To valjda samo moj ginekolog je ne vidi i kaže ne može se uhvatiti trakicama, kao one nisu 100%. Ali ako meni graf za bazalnu je te dane drugačiji, i trakicama potvrdom onda je očito bila O.
Vidjela mi je malo slobodne tekucine, i folikul na 22mm koji vise nije "napet", smezuran. Tri dana prije je bio 17mm, i crvste opne pa se po tom da zakljuciti da je bila o ovulacija...a endometrij mi bio 14mm, dan nakon pozitivne lh trakice. Pa je rekla da izgleda kao da je bila jako lijepa ovulacija i da je sve super... nadam se da ce ici u dobrom smjeru, bas se nadam
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Normalno da moze zakljuciti jel bila ovulacija ultrazvukom..radim na uzv sa radiologinjom, i neki dan smo imali pacijenticu doslovno ono folikul 25mm, smezuran i malo slobodne tekucine. I govori dr (radiologinja, znaci ne gin) curi, ak planirate bebu sad vam je idealno😂
Ak radiolozi mogu prepoznati na uzv ovulaciju, onda bi i ginekolozi morali moci 😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam valjda vec umislila neke simptome a tek sam 4 dpo😂😂😅
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
A i ja, dojke su mi bas osjetljive postale..
Ma joj, najboljr ne razmisljat o nicemu pa ak bude bude
Jos muzu govorim imam neki feeling da smo napravili bebu, kao intuicija
A imala sam intuiciju za prva dva spontana da ce se tako zavrsit..
Nez, probat cu ne razmisljat
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hahahah ti si meni najjača i najslađa članica na ovom forumu , baš ću biti presretna kad dobiješ pozitivan test 🤞❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Uvz- imamo ❤️
Ma može se vidjeti , meni je ginekologica potvrdila pred dvije godine da baš ovuliram taj dan kad sam bila na pregledu ali onda nisamo radila na bebi pa sam izbjegavala supruga u širokom krugu , i isto mi je ove godine vidjela da će biti za par dana Ovulacija . Sad neznam šta je stim tvojim ginekologom , možda mu se neda ili ima zastarjeli ultrazvuk . Evo neznam
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram