Ja sam valjda vec umislila neke simptome a tek sam 4 dpo😂😂😅
Hahahah ti si meni najjača i najslađa članica na ovom forumu , baš ću biti presretna kad dobiješ pozitivan test 🤞❤️❤️
🥰🥰🥰
I j cu biti zbog svih vas sretna🤞❤️
Nadam se ubrzo🙈
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
S razlogom se radi folikulometrija, ultrazvucno pracenje rasta folikula, pucanje i reakcija endometrija na taj proces.
Prije da mu se nije dalo gledat te, nego da ima los aparat..😂 i s najlosijim uzv se te stvari vide
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
S razlogom se radi folikulometrija, ultrazvucno pracenje rasta folikula, pucanje i reakcija endometrija na taj proces.
Prije da mu se nije dalo gledat te, nego da ima los aparat..😂 i s najlosijim uzv se te stvari vide
Da da, to je i bilo njemu se nije gledalo. Jer ja sam došla na papu, briseve i htjela sam da me pogleda i na sve zašto i kad je obavio UZV pitao me jel imam još koju želju. Njemu se jako žurilo jer je čovjek počeo raditi s 45 min zakašnjenja. Inače sam bila tada prvi put kod njega od kada je otvorio a ordinacija sve baš novo. Tako da sam onda rekla i mužu, još jedno negativno iskustvo s njime i ne idem kod njega više. To mi je bilo drugi put da mi se zamjerio, prvi put mi se preko telefona jer smo se dosta čuli prije nego je službeno baš otvorio.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ivyyyyy navijam da ne umišljaš simptome 🤞🤞
Ali kad se sjetim sebe kad sam krenula u ovo sve, kao ja uvjerena da sam trudna, još ja vjerujem mužu ma trudna si nema šta. Svaki mjesec se sve više i više razočarala i jednostavno sam morala taktiku promijeniti.
Da ne kažem od O par dana sve sam simptome znala imati ono od M bolova, mučnina, stalno neko probadanje, cice bolne, osjećam jače mirise.... A onda kad je došao loš spermiogram taj sam prvi mjesec dočekala M bez simptoma. Jer po nalazu sam vidjela da nemamo puno šanse sami nešto napraviti.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Mozda bih i ja tako trebala smanjiti dozivljaj oko ovog i pustit da ide svojim tokom
Dva puta smo isli na trudnocu. I oba puta ostala trudna, iz prvog pokusaja..i sad si mislim sigurno cemo i treci put iz prve..al mozda bolje ne razmisljati tako,da ne bi bilo veliko razocaranje
S toliko dijagnoza koje imam, pravo je cudo da sam 2puta i bila trudna
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ali kad se sjetim sebe kad sam krenula u ovo sve, kao ja uvjerena da sam trudna, još ja vjerujem mužu ma trudna si nema šta. Svaki mjesec se sve više i više razočarala i jednostavno sam morala taktiku promijeniti.
Da ne kažem od O par dana sve sam simptome znala imati ono od M bolova, mučnina, stalno neko probadanje, cice bolne, osjećam jače mirise…. A onda kad je došao loš spermiogram taj sam prvi mjesec dočekala M bez simptoma. Jer po nalazu sam vidjela da nemamo puno šanse sami nešto napraviti.
Znam kako je.. eto mi vec pokusavamo godinu i 5 mj, ja sam stvarno do sad bezbrok puta bila uvjerena da sam trudna, i meni su simptomi uvijek poceli kad sam vidjela da imam jos par dana do M, e onda sam imala sve simptome..
Kazem ja sam od ovog mj odustala, i onda sam ulovila peak i opet sam se ponadala i dan poslje peaka na dan O, nismo se poklopili zbog posla i nismo imali odnose.. i tu mi je opet doslo nista.. evo iskreno znam da nece biti nista ni ovaj mj, ali osluskujem svoje tijelo, ne jer mislim da sam T, nego bas zato kad jednom budem da znam razliku 🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Da ne kažem od O par dana sve sam simptome znala imati ono od M bolova, mučnina, stalno neko probadanje, cice bolne, osjećam jače mirise…. A onda kad je došao loš spermiogram taj sam prvi mjesec dočekala M bez simptoma. Jer po nalazu sam vidjela da nemamo puno šanse sami nešto napraviti.
Znam kako je.. eto mi vec pokusavamo godinu i 5 mj, ja sam stvarno do sad bezbrok puta bila uvjerena da sam trudna, i meni su simptomi uvijek poceli kad sam vidjela da imam jos par dana do M, e onda sam imala sve simptome..
Kazem ja sam od ovog mj odustala, i onda sam ulovila peak i opet sam se ponadala i dan poslje peaka na dan O, nismo se poklopili zbog posla i nismo imali odnose.. i tu mi je opet doslo nista.. evo iskreno znam da nece biti nista ni ovaj mj, ali osluskujem svoje tijelo, ne jer mislim da sam T, nego bas zato kad jednom budem da znam razliku 🤗
Ako smijem pitat, odakle si? Ne znam zast imam osjecaj da si iz Mostara😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Nisam.. iz hrv.zagorja sam 😄😄
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Nisam.. iz hrv.zagorja sam 😄😄
Et jos jedan dokaz da ne treba vjerovat intuiciji🤣
A pratimo se onda, nadam se da cemo ugledat plusice ovaj mjesec😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meri, čestitke na plusiću, bit će to dobro🤞
Joli, Kiki 😘😘😘😘
Joj da cure, toliko simptoma može postojati u glavi da je ponekad i jezivo😂 mislim, ne možemo si pomoći i naravno da osluškujemo sve jer smo u tome, ali baš glava nekad zna napraviti zbrku.🙈
Martina, nadamo se da je imp.krvarenja🤞🤞
Bebolina, kako se osjećaš od pikalica, kad je uzv?🤗
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji