Ja sam na 13dc, O samo sto nije, jajnik me tako boli samo čekam da pukne folikul jer ću explodirati 🫣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Obavila sam pregled i dr je vidjela u maternici neku točkicu za koju je rekla da sumnja da je gestacijska, vadila sam betu ali je ipak negativna. U pon moram opet na UZV, sad samo da M ne dođe prije subote jer se onda stignem još u pon početi pikati. Ako dođe prije, onda mi propada ovaj ciklus. Baš se sada sve zakompliciralo.
Mozda se primilo pa se prestalo razvijati🤷🏻♀️
Vjerujem da je bila igra zivaca kad si isla vaditi betu☹️
.
Oprosti na mozda glupom pitanju, ali zasto propada ciklus ako dobijes prije subote?
.
Drzim palceve da dobijes M onda kad ce ti odgovarati☺️
Ma sad mi je sto pitanja u glavi. Nisu mi rekli kolika je beta, baš ću vidjeti kroz dan dva kad bude vidljiva na egrađani. Baš mi je bilo napeto iščekivanje, jer si mislim je u maternici je nešto ali temp mi je pala. Tako da mi je baš bilo koma. A opet danas mi je tek 12.dc, mislim si možda kasnija implatacija i možda se nije stigla beta početi duplati ili štogod. Bilo bi mi lakše da je bilo sve čisto na UZV, da sam uzela pikalice i čekala M.
Ako dođe u subotu onda mi je u pon 3.dan ciklusa a to je zadnji dan da krenem sa stimulacijom. Sutra da mi dođe onda mi je u pon 4. pa ne mogu u stimulirani.
Baš mi ženska u labu danas rekla kako se njenoj frendici dogodilo da je test bio pozitivan a da joj beta tek nakon 2 tjedna se pokazala kao pozitivna. Ne znam kako je to moguće i sad si mislim možda ima šanse za čudo kod mene.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ja imam pitanje koje je možda na krivom topicu, no vidim da drugi nisu ovoliko aktivni...
Zanima me, ako je netko iskusio oboje, koje su vam bile razlike u simptomima u ranim dpo do izostanka menstrucije biokemijskih i regularnih trudnoća?
Ja sam imala biokemijsku u siječnju s bolnim cicama na 6 dpo (samo taj dan) i osjećajem težine/tupe lagane boli u donjem dijelu trbuha već od 8 dpo koji se nastavio do menstruacije koja je kasnila 7 dana. Sad sam imala bolne cice samo na 6 dpo, pa gajim po prvi put neke nade, iako ništa od te tupe boli ne osjećam, pa ne znam trebam li se nadati... Inače, 8 dpo danas.
Hvala.
Oboje 33 godine.
AMH 5,5 / LH 2,9 / FSH 9.2 / povišen DHEAS (pmol/L)
AI bolest zglobova
Solgar prenatal + CQ10 + omega
12/22 biokemijska
01/23 HyCoSy na VV uredan
VV - IVF u prirodnom ciklusu (Clomid + štoperica)
Ja imam pitanje koje je možda na krivom topicu, no vidim da drugi nisu ovoliko aktivni…
Zanima me, ako je netko iskusio oboje, koje su vam bile razlike u simptomima u ranim dpo do izostanka menstrucije biokemijskih i regularnih trudnoća?
Ja sam imala biokemijsku u siječnju s bolnim cicama na 6 dpo (samo taj dan) i osjećajem težine/tupe lagane boli u donjem dijelu trbuha već od 8 dpo koji se nastavio do menstruacije koja je kasnila 7 dana. Sad sam imala bolne cice samo na 6 dpo, pa gajim po prvi put neke nade, iako ništa od te tupe boli ne osjećam, pa ne znam trebam li se nadati… Inače, 8 dpo danas.
Hvala.
Ne mogu se simptomi razlikovati. Prošla sam oboje, bila sam prirodno trudna i onda u stimuliranom sam imala biokemijsku trudnoću. Simptomi se uopće ne mogu razlikovati isto kao što ne možemo baš razlikovati jesu nam neki simptomi koje imamo zbog menge ili trudnoće. Tako da dok ne napraviš test i je vidiš u kojem smjeru ide ne možeš znati jel se radi uopće o trudnoći, a onda ako tamni ili svijetli crtica po tome vidiš jel bila biokemijska. Sretno!
08/24 spontani pobačaj
Obavila sam pregled i dr je vidjela u maternici neku točkicu za koju je rekla da sumnja da je gestacijska, vadila sam betu ali je ipak negativna. U pon moram opet na UZV, sad samo da M ne dođe prije subote jer se onda stignem još u pon početi pikati. Ako dođe prije, onda mi propada ovaj ciklus. Baš se sada sve zakompliciralo.
.
Oprosti na mozda glupom pitanju, ali zasto propada ciklus ako dobijes prije subote?
.
Ma sad mi je sto pitanja u glavi. Nisu mi rekli kolika je beta, baš ću vidjeti kroz dan dva kad bude vidljiva na egrađani. Baš mi je bilo napeto iščekivanje, jer si mislim je u maternici je nešto ali temp mi je pala. Tako da mi je baš bilo koma. A opet danas mi je tek 12.dc, mislim si možda kasnija implatacija i možda se nije stigla beta početi duplati ili štogod. Bilo bi mi lakše da je bilo sve čisto na UZV, da sam uzela pikalice i čekala M.
Ako dođe u subotu onda mi je u pon 3.dan ciklusa a to je zadnji dan da krenem sa stimulacijom. Sutra da mi dođe onda mi je u pon 4. pa ne mogu u stimulirani.
Baš mi ženska u labu danas rekla kako se njenoj frendici dogodilo da je test bio pozitivan a da joj beta tek nakon 2 tjedna se pokazala kao pozitivna. Ne znam kako je to moguće i sad si mislim možda ima šanse za čudo kod mene.
Da, kuzim. Kako je to glupo da ovisis o danu menge da li ces taj mjesec ici u postupak ili ne😐
.
Ja se nadam da neces ni trebati postupak vec ce ti se mrva primiti🤭 znam da sanse nisu velike kao kuca, ali cuda uvijek postoje. Bas me zanima kolika ti je beta.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
.
.
Da, kuzim. Kako je to glupo da ovisis o danu menge da li ces taj mjesec ici u postupak ili ne😐
.
Ja se nadam da neces ni trebati postupak vec ce ti se mrva primiti🤭 znam da sanse nisu velike kao kuca, ali cuda uvijek postoje. Bas me zanima kolika ti je beta.
Ja se još uvijek nadam da se nešto kuha , možda Beta
Se nije stigla poduplati , daj nam rezultate bete kad stignu ? Jer se znalo desiti da je Beta 3 pa ti kažu da je negativna i onda krene rasti , tako da ja sam sigurna da ima nešto tu jer nebi dobila onu sjenicu 🤞🤞🧐🧐🧐
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Obavila sam pregled i dr je vidjela u maternici neku točkicu za koju je rekla da sumnja da je ges
.
I mene isto sada zanima a nisam pitala jer mi je rekla da je negativna. A sad sam pak u razmišljanjima ako je bila kasnija implatacija a danas je kao 12.dpo možda je i beta manja i oni su vidjeli. Pa će me možda u pon ( ako ne dobijem M) opet slati vaditi betu, to bi bio 16.dpo a tad bi ako nešto ima beta morala pokazati. Danas nije bila moja dr, ona je na godišnjem ali je rečeno da dođem kod nje u pon da me ona pogleda. Mislim si možda beta je nešto pokazala ali slabo pa mi ne žele dati lažni nadu. Evo sad sam tek u razmišljanjima. Još ona mene pita jedno radili na djetetu ja rekla jesmo, ona kaže da ja tu imam nešto, i dobila sam sličicu i kaže mogla bi biti gestacijska. Ja ono sva u čudu i mislim si ajme kako bi bilo odlično da je to to. Odmah mi suze krenule. Doma šutim rekla sam mužu samo da ćemo u pon znati jel idemo ili ne u postupak. Još ja nju pitam koliko bi trebao biti endometrij na današnji dan ali nije rekla samo da vidi to i žuto tijelo. Imam sličicu za svaki slučaj ako nešto dobro izađe iz toga svega.
08/24 spontani pobačaj
Sada sam čitala da žuto tijelo nakon O propada ako nije došlo do oplodnje a da ostaje nekoliko prvih mjeseci trudnoće. Mislim da ću sutra do bolnice po nalaz, jer oni ga neće na e građani pustiti prije pon jer sumnjam da bi ga u subotu pustili.
Možda je i došlo opet do biokemijske, ako je i to onda super jer je to ipak iz kućne radinosti.
08/24 spontani pobačaj
Jer ja sam dogovarala s njima da ja dođem u bolnicu po nalaz i ako je beta neg da slobodno dođem po pikalice i idemo u postupak. A sada na kraju su oni ipak zvali i žele da me profesorica od pon kad dođe pogleda pa ćemo odlučiti što ćemo.
08/24 spontani pobačaj
Pozdrav mame! Mengu moram dobiti 11.08 a danas mi je par puta na papiru bilo lagano rozo.. na moru sam vec 5 dana i ne vjerujem da je do promjene klime, a u prvoj trudnoci nisam imala nikakvo krvarenje.. jel moguce da je implatacijsko ?
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji